Reacties voor: Filmmaker over iPhone XS: ‘Zo goed dat je geen FiLMiC Pro meer nodig hebt’

Filmmaker Richard Lackey is onder de indruk van de verbeteringen in de iPhone XS-camera. Volgens hem regelt de camera zoveel dingen automatisch dat je eigenlijk de handmatige instellingen van FiLMiC Pro niet meer nodig hebt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Je zou denken wanneer Apple zulke goede telefooncamera’s voor foto en film maakt: waarom niet een dedicated camera? Met WiFi/AirDrop functie uiteraard. Ik denk dat het zeker dat ze een goed product kunnen leveren gezien de recente iPhones en hun software.

    Zelf maak ik veel foto’s met Mn iPhone maar tijdens een formele gelegenheid of vakantie zit ik niet altijd te wachten op appjes van HÖmer of snaps van Neville. Maar ik heb geen zin om een spiegel reflex mee te sjouwen.

    Wellicht de airplane mode voortaan. Heb ik een mooie camera voor 1000€. 😂🙈

  2. @Cheuk Ho Man: je beantwoordt de vraag al zelf. gewoon airplane mode aan.
    en het is nog steeds waar: de beste camera is de camera die je bij je hebt. laat dat dan nu toevallig ook nog een keer een fantastische camera zijn… ik gebruik de Xs sinds kort, en ik was eerlijk waar stomverbaasd toen ik mijn eerste nachtfoto’s zag. en ik heb heel wat professionele slr’s versleten. het is echt niet meer dan gewoon uit je broekzak halen en afdrukken. waanzinnig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.