Pokemon GO Farfetch'd

Zo kun je Farfetch’d vangen in Pokémon GO, wereldwijd in slechts 48 uur

Met Pokémon Go kun je 48 uur lang Farfetch'd vangen, overal ter wereld. De unieke Pokémon is normaal alleen in Azië te vinden. Zo vang je Farfetch'd het makkelijkst.

Spelers van Pokémon GO krijgen 48 uur de tijd om Farfetch’d te vangen. Tussen zondagochtend 26 en dinsdagochtend 28 november 2017 is deze zeldzame Pokémon wereldwijd te vinden, dankzij de een speciaal evenement van de afgelopen dagen.

Farfetch’d vangen in Pokémon GO

Je hebt tussen zondagochtend 26 november 1:51 uur en dinsdagochtend 28 november 1:51 uur de tijd om Farfetch’d overal ter wereld aan te treffen. Normaal is deze speciale Pokémon alleen te vinden in Azië.

Pokemon GO Farfetch'd

Dankzij de eerder aangekondigde Travel Challenge slaagden spelers erin om 3 miljard Pokémon te vangen. Daarmee is het nu gelukt om deze speciale beloning te unlocken.

Farfetch’d is een eerste generatie Pokémon uit de Kanto-regio. Hij ziet eruit als een bruine eend en heeft een prei in de hand. Tot nu toe was Farfetch’d de regionale Pokémon voor Azië, net zoals we in Europa Mr. Mime hebben.

Dit zijn de regionale Pokémon:

  • Tauros (Noord-Amerika)
  • Mr. Mime (Europa)
  • Farfetch’d (Azië)
  • Kangaskhan (Australië en Nieuw-Zeeland)
  • Corsola (tropische gebieden rond de evenaar)
  • Heracross (Zuid-Amerika en zuidelijke staten van de VS)

Om Farfetch’d te vangen zul je gewoon op straat moeten rondlopen. Het kan echter verschillen hoe hoog de spawn rate op bepaalde plekken en tijdstippen is, maar je hebt in ieder geval 48 uur. Om extra XP te verzamelen zou je een Lucky Egg kunnen inzetten. Momenteel geldt dubbele XP, als onderdeel van de beloning die met 3 miljard Pokémon vangen is verdiend. Ook levert een Curve Ball en het inzetten van een Pinap Berry je extra bonussen op.

Via de trackingfunctie rechts onderin het scherm kun je zien of er een Farfetch’d in de buurt is. Hij is gemakkelijk te vangen. Je kunt Farfetch’d niet evolueren en ook nauwelijks inzetten in een gevecht, dus je hebt er niet zoveel aan. Maar het is leuk om te hebben, zeker als je eentje vindt met de beste moveset: Air Slash en Leaf Blade.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2017, 9:49
Categorie Apps
Onderwerp pokemon
Device iPhone

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.