Steve Jobs actiefiguur close-up

Deze Steve Jobs actiefiguur is bizar goed gelukt

Deze Steve Jobs-actiefiguur is bizar goed gelukt: speel Apple-keynotes na met deze Steve Jobs uit 2008, met allerlei accessoires.

Steve Jobs actiefiguur

Speelgoedfabrikant Dam Toys heeft een Steve Jobs-actiefiguur gemaakt, die met 10 accessoires en verwisselbare handen de meest veelzijdige ooit is. Het is niet de eerste actiefiguur van Steve Jobs (in 2010 schreven we er al over eentje, die we destijds meteen hebben aangeschaft), maar het is wel een van de meest realistische en met een hoogte van 30cm ook een van de grootste.

Steve Jobs actiefiguur

Deze Steve Jobs-actiefiguur wordt geleverd met 10 accessoires en 3 paar handen, die verwisselbaar zijn. Je kunt Jobs voorzien van een paar open handen, of twee paar ‘relaxte’ handen, waarmee je de mooiste momenten uit de Apple-keynotes kunt naspelen.

Steve Jobs actiefiguur met MacBook Air

Steve Jobs actiefiguur close-up

Je krijgt bij het figuurtje een MacBook Air, zodat je de onthulling hiervan kunt nadoen. De bijbehorende geelbruine postenvelop zul je zelf moeten knutselen. Maar je krijgt wel een appel, diskettes, een stoel en tafeltje erbij.

Steve Jobs actiefiguur

Overigens heeft Apple wel de neiging om dit soort Steve Jobs memorabilia van de markt te halen, dus als je er eentje wilt hebben moet je snel zijn. Misschien heeft Apple er wat minder grip op nu het figuurtje door een Aziatisch bedrijf wordt gemaakt.

De mate van detail is erg goed bij dit figuurtje. De Taiwanese speelgoedmaker heeft ervoor gezorgd dat je zelfs Jobs’ bril af kunt doen.

Steve Jobs actiefiguur zittend

Voor iets meer dan €150 kun je alvast een bestelling plaatsen, met levering vanaf 14 december. De pop zelf is gebaseerd op een portret van Sid Maurer en toont de Steve Jobs die we uit 2008 kennen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 november 2017, 11:34
Categorie Apple
Onderwerp steve jobs

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.