Reacties voor: Facebook Messenger laat je tussen accounts wisselen in nieuwe update

Facebook is begonnen met het toevoegen van ondersteuning voor het wisselen tussen verschillende accounts in Facebook Messenger. De optie wordt momenteel uitgerold en is binnenkort voor iedereen beschikbaar.
Sjoerd Reitsma -

Reacties: 7 reacties

  1. Dat ze die ontzettend irritante verplichte berichtgeving maar eens verwijderen!

  2. En de messenger app werkt nu ook weer vlekkeloos op je Apple Watch! ๐Ÿ‘
    Voorheen veel moeite gehad om het op mijn horloge werkend te krijgen maar vandaag ineens werkt het weer.

  3. Nu zorgen dat de messenger-app niet zoveel batterij gebruikt ๐Ÿ˜‰

  4. Aangezien Facebook wil dat alleen ‘alleen echte personen onder hun eigen echte naam’ een account hebben, kan dit eigenlijk niet voorkomen.
    (ik heb 2 accounts; 1 voor ‘prive vrienden’ en 1 voor ‘werk vrienden’)

    Zal mij benieuwen wanneer Facebook het ‘bewijs’ van meerdere accounts op 1 device dan gebruikt om bovenstaande nog strakker af te dwingen.

    (Ze gooien je account dicht zodra ze het vermoeden hebben dat het scheef zit. Gevolg: alle links, foto’s, posts, tags etc worden onzichtbaar; de mensen met wie je chat zien dat ‘dit account is afgesloten in verband met mogelijk spam, of ongewenste inhoud’ en jij mag een kopie van je paspoort opsturen om te bewijzen dat de naam klopt (en dus moet je ook verplicht je naam aanpassen naar de naam in je paspoort)). “Nee, je hoeft je kopie paspoort niet op te sturen, maar dan blijft je account op slot. Einde discussie”.)

  5. Ik heb de Facebook app en Messenger eraf geknikkerd sinds een paar dagen. Die steeds verdergaande verplichte winkelnering beviel me niet meer.

  6. Ik vind het bij Instagram maar waardeloos werken! Heel vaak zit ik nog in het ene profiel, maar krijg ik de newsfeed van de andere. Wat ik dan niet doorheb omdat het wel lijkt alsof ik op andere profiel zit. Kom er pas achter na typen van een reactie, die ik niet kan plaatsten omdat ik die persoon alleen in het andere profiel heb. Irritant! Hopelijk wordt dit beter in de toekomst ๐Ÿ™‚

  7. Origineel geplaatst door Carl
    En de messenger app werkt nu ook weer vlekkeloos op je Apple Watch! ๐Ÿ‘

    Voorheen veel moeite gehad om het op mijn horloge werkend te krijgen maar vandaag ineens werkt het weer.

    Werkt bij mij op Apple Watch voor geen meter!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.