Reacties voor: Facebook Direct: Facebook’s eigen Stories nu beschikbaar

Facebook is gestart met de uitrol van de nieuwe Facebook Direct-functie. Facebook Direct is de nieuwe variant op de bekende Stories, zodat je foto's en video's met effecten kunt posten die vanzelf verdwijnen.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Pick a platform and stick with it!

    Leuk hoor Facebook. Maar zo is heg toch niet bij te houden waar je wat op wil zetten. Ik snap dat jullie ergens een Snapchat wannabe een succes willen laten worden maar het lijkt me nogal overdreven dat bij al je apps te doen.

  2. Moet dit nu echt? Dit staat er toch al in Messenger (waar het ook compleet storend is)? Ik wil echt van Messenger & Facebook een lite versie, zonder alle extra’s.

  3. Ik heb nog steeds geen Messenger Day. Iemand die nog met dat probleem zit en weet hoe je dit moet oplossen?

  4. haha heerlijk om te zien…..Feestboek doet werkelijk alles om mensen weg te jagen bij hun app. (gebruik de app zelf ook nog 😉 )

    Weer een hoop onzin features erbij, maar de meest gewilde feature; sorteren op Meest Recent, nog steeds niet mogelijk. Waarom? compleet raadsel voor mij? Maar zal ongetwijfeld te maken hebben met adverteerders, aangezien zij ten alle tijden op nr 1 staan, en niet jij en ik als gebruiker

  5. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  6. @Bailey: Dat is wel mogelijk. Al jaren. Ik heb gewoon in het Menu, bij favorieten (zelf nooit toegevoegd), “Meest Recent” staan.

  7. Dit zijn stuiptrekkingen. Facebook is het nieuwe hyves. Lekker alles complex gemaakt zodat niemand het meer snapt. Altijd willen ze maar meer en meer functies toevoegen. Less is more!

  8. Zodra deze update verschijnt gaat die gelijk van mijn Ipad af, het moet echt niet gekker gaan worden.

    Ik heb hem al niet meer op mijn Iphone, maar had het nog wel op de Ipad.
    Als dit er nu nog eens bij komt wordt de app nog groter/zwaarder, lekker via safari indien ik facebook zou willen bekijken.

  9. @Dennis: Een super alternatief voor de opslagruimte vretende facebookapp is Friendly.
    Kun je ook nog de cache van legen mocht ie meer gebruiken. Gemiddelde geheugen gebruik is 35mb ipv de honderden bij de officiële facebook

    En…Messenger werkt gewoon in die app, niks aparte messengerapp van facebook installeren

  10. @Brent: Dat is geen probleem dat is juist goed

  11. @JustOleg: Bedankt zal eens kijken op mijn Iphone wil ik geen Facebook meer, ik hoef niet onderweg dat ook nog eens te zien.
    Maar wellicht is het iets voor mijn Ipad Air, zal hem eens downloaden vanavond.

  12. Tja, ik wou dat je een keuze had of je dit wel wil gaan gebruiken. Het is niet voor iedere doelgroep interessant. Of dat je het zou kunnen uitschakelen. Ik vind het een ongelooflijk lelijke toevoeging op de newsfeed. Had kunnen volstaan als deze alleen zichtbaar wordt als je naar je eigen profiel gaat. Heeft echt ook geen enkele toegevoegde waarde voor mij en ik weet zeker, voor vele anderen geldt dat ook. Inderdaad, nog ff en FB gaat er bij mij ook vanaf.

  13. Kun je die stories niet uitzetten? Zit er echt niet op te wachten.

  14. @Erik: Je denk dat je een keuze krijgt haha echt niet, net als whatsapp bellen enzo krijg je allemaal verplicht zonder schakelaar.
    Net als online status in whatsapp als je hem open heb verbergen, dit zou zogenaamd niet kunnen(kan wel)

    Net als dit je krijgt het en klaar je doet het er maar mee, een tip kijk iets na boven daar noemt iemand friendly app.
    Of gooi gewoon er van af zo spannend is Facebook nu ook niet meer.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.