Reacties voor: Facebook laat je binnenkort browserhistorie wissen

Maar alleen als je er zelf om vraagt
Facebook geeft gebruikers binnenkort de mogelijkheid om aan te geven dat de browserhistorie niet meer verzameld mag worden. Ook mensen zonder account kunnen aangeven dat Facebook ze niet meer mag volgen via externe websites en apps. Daarnaast kun je de reeds verzamelde data laten wissen.

Reacties: 11 reacties

  1. Fijn. Nu nog een eenvoudige manier om je Google zoek info te laten verwijderen. En verder laat ik mij minder beïnvloeden door reclame dus … ik zoek liever dagen op internet naar gebruikers tests en bevindingen enz en dan ga ik gericht iets kopen. Reclame werkt alleen met aanbiedingen van lekker eten stukken vlees en speciaalbier bij mij in de Sligro Makro of Hanos 😂

  2. Dat zelfs personen zonder fb, toch met fb in contact moeten komen om ervoor te zorgen dat het bedrijf geen virtuele kopie van ze aanmaakt, is al veelzeggend…

  3. Voor hen die het nog niet kennen, kijk eens naar Ghostery voor de iPhone en iPad. Er is tevens een ghostery addon voor safari.

  4. Ik heb geen fb account. Nooit gehad. Hoe kom ik erachter of er dan toch data verzameld werd en hoe laat ik die dan verwijderen?

  5. @Andre: dank voor de tip

  6. Ik weet niet of iCulture de “weg” moet inslaan van alles over Facebook plaatsen.
    Wat mij treft; het was interessant. Nu zijn de reviews en andere leuke artikelen weer leuker om te volgen Grrr Facebook 🙂

  7. Origineel geplaatst door Jeroen
    Fijn. Nu nog een eenvoudige manier om je Google zoek info te laten verwijderen. En verder laat ik mij minder beïnvloeden door reclame dus … ik zoek liever dagen op internet naar gebruikers tests en bevindingen enz en dan ga ik gericht iets kopen. Reclame werkt alleen met aanbiedingen van lekker eten stukken vlees en speciaalbier bij mij in de Sligro Makro of Hanos 😂

    Dan moet je dat even doorgeven aan Mark Zuckerberg!

  8. En toch twijfel ik eraan of die functie dan wel echt werkt. Heb bijvoorbeeld aangegeven dat ik permanent geen reclames over alcohol wil zien, en toch krijg ik die gewoon nog te zien. Dus daarom heb ik het idee dat Fb vooral doet alsof je het allemaal zelf in kunt stellen, maar ze intussen alsnog alles verzamelen.

  9. Origineel geplaatst door Sabina
    Dus daarom heb ik het idee dat Fb vooral doet alsof je het allemaal zelf in kunt stellen, maar ze intussen alsnog alles verzamelen.

    Dat dus!!

  10. Origineel geplaatst door Jeroen
    Fijn. Nu nog een eenvoudige manier om je Google zoek info te laten verwijderen.

    Gebruik gewoon startpage.com 👍🏻

  11. Origineel geplaatst door Andre
    Voor hen die het nog niet kennen, kijk eens naar Ghostery voor de iPhone en iPad. Er is tevens een ghostery addon voor safari.

    Ik wist niet dat er ook een iphone app bestond. Heb wel de extensie voor safari op de Mac. Bedankt voor de tip!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.