Fotograferen met iPhone

Reacties voor: iOS 15.4 kan je iPhone ontgrendelen met een mondkapje op: zo werkt het

In de eerste beta van iOS 15.4 is iets nieuws ontdekt: Je kunt voortaan Face ID met een mondkapje gebruiken. Het is wel iets minder betrouwbaar.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Beter laat dan nooit. Maar… waarom nu pas?!

  2. Was toch al, of ben ik nou gek. Ik maak daar nu al een tijd gebruik van.

  3. Hopelijk snel een update zodat de vingerscanner werkt met latexhandschoenen in de supermarkt. Maximale veiligheid

  4. Geweldig, werkt ook met Apple Pay

  5. Kom ik aan met m’n X 😩

  6. Alé, val ik met m’n iPhone 11 weer uit de boot. Wat een gezever dit, typisch Apple. Ontgrendelen met een Apple Watch series 2 lukt ook al niet… 🙄

  7. @Jorik: Lijkt me logisch dat ze dit niet zullen doen. Aangezien je dan helemaal niks van beveiliging hebt. Latexhandschoen bedekt volledige vinger, terwijl bij faceID een deel van het gezicht nog te herkennen is met mondmasker..

  8. Geweldig, we zijn overigens bijna van de mondkapjes af…..

  9. @Jean-Paul Horn | iCulture.nl: Dat werkt bij mij al heel lang niet meer. Ook al heb ik de instellingen (volgens mij) goed staan. In het begin werkte dit maar nu moet ik altijd een pin intypen…

  10. @George: Tja je heb dan ook een antieke apple watch welke al geruime tijd geen upgrades meer krijgt, dus zo heel gek is dat niet.
    Dat die voor jou voldoet als horloge nog is prima, je moet niet verwachten dat smart functies zo lang nog op 1 van de 1ste versies blijft werken.

  11. @Dennis: Het feit dat m’n Apple Watch dit niet meer kan, daar kan ik mee leven. Maar is de iPhone 11 dan ook al zo verouderd? Lijkt me niet, nuja dan gebruik ik wel de pincode.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.