Reacties voor: Fabrikanten zoeken altijd naar mogelijkheden om Apple-vernieuwingen terug te draaien

Apple is altijd bezig met vernieuwingen, dat is waar het bedrijf bekend om staat. Toch is niet iedereen hier fan van. Accessoiremakers brengen vaak bizarre oplossingen uit om vernieuwingen terug te draaien. Zoals deze home button adapter.
Itske -

Reacties: 8 reacties

  1. Dit is nou echt zonde van je tijd en materiaal om dit te ontwikkelen. Zouden die dit bedacht hebben de x überhaupt wel gebruikt hebben.. man man.

  2. Je kunt ook nog altijd de virtuele homeknop aan schakelen
    Voor mij werken de swipe beweging helemaal perfect en ook nog eens veel sneller dan een home knop.
    Hier is het zeker 1-0 voor Apple tegenover Samsung

  3. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  4. Voor de liefhebbers : heb je al zo een prulding vanaf ‘€ 16,00 bij AliExpress
    😂😂.

  5. Een andere oplossing en goedkoper zou zijn om assistive touch te gebruiken ツ

  6. Ik mis de home button totaal niet. Binnen een week ben je het gewend.

  7. Vernieuwing is niet altijd vooruitgang. Zo mis ik nog steeds die 3.5mm jack, want opladen én luisteren kan niet meer. Dus maak ik intens gebruik van splittertje. En hoewel je ook BT oortjes hebt, gaan die hooguit een paar uur mee.
    En laten we wel wezen, die idiote enkele poort bij de mac destijds was nog wel een heel stuk erger. Daar wéét je als fabrikant al van te voren van dat dit een halfbakken idee is. Veel interfaces gebruiken nu eenmaal nog steeds usb en het ipv een elegant product te leveren maakt apple zich zelf bespottelijk doordat iedereen met lelijke hubs moet werken om de boel werkbaar te houden.

  8. @EOTB: “BT koptelefoons gaan maar een paar uur mee”, nee eigenlijk niet. Airpods kunnen 8 uur non stop muziek spelen, en in de case laden ze razendsnel op. Het is juist goed dat de headphone jack weg is want anders is er geen reden waarom bedrijven BT technologie zouden verbeteren en voor klanten zou er geen reden zijn om ze te kopen, dan zou alles heel erg sloom gaan. Ook hetzelfde met alleen USB-C op de macbooks, als er weer gewoon usb op zat en alles dr op en dr aan, dan zou er voor bedrijven geen reden zijn om meer usb-c apparaten en draadloze technologie te ontwikkelen, en voor klanten geen reden om het te kopen.

    Mensen zijn altijd boos op Apple als ze weer eens vernieuwingen doorvoeren, dat was al bij de floppy disk die ze verwijderden, de cd drive volgde, mensen waren boos omdat de iPhone geen echt toetsenbord had, daarna kwam USB-A en alle andere ports op macbooks, daarna de headphone jack en nu dus de homebutton en daarbij touch ID.

    Over drie jaar is iedereen vergeten hoe het ook al weer was met de headphone jack en alle ports en de homeknop. Misschien is het dan tijd voor de lightning port om te verdwijnen, omdat écht draadloos opladen op gang komt.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.