Reacties voor: Volg het Eurovisie Songfestival met de officiële app

Steun de deelnemers aan het Eurovisie Songfestival met officiële app! Microsoft heeft dit jaar de officiële app gemaakt en er verrassend veel functies in. Je komt nauwelijks meer aan tv-kijken toe!
Joris Kersten - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 15 reacties

  1. Playback-competitie? 😂😂

  2. Volgens eurovision.tv is Microsoft de Technology Partner.

    Ik kijk meestal niet naar het songfestival. Afgelopen jaren vanwege Anouk en Ilse een uitzondering gemaakt, maar de rest blijft tenenkrommend slecht.

  3. Playback-competitie? Als er ergens live gezongen moet worden, dan is het wel bij het Eurovisie Songfestival…

  4. Kan je zien als er een groot bedrijf meewerkt of ontwikkeld dat een app er gelijk stukken beter uitziet en vaak ook goed in elkaar zit.

  5. Playback? Muziek moet op band, maar artiesten moeten juist live zingen. Is soms ook wel te horen overigens.

  6. app is wel 1 maand nu op windows phone , nu op ios en android als je deze leuk vindt

  7. In ieder geval wens ik Loïc Nottet veel succes want zijn liedje rythm inside is wel een van de meest originele inzendingen dit jaar. Tevens is het songfestival de laatste jaren dankzij de vakjury toch wel van niveau gestegen . Neem nu Ilse delange voor Nederland vorig jaar en Tom dice voor België enkele jaren terug, gewoon top dat ze naar waarde beoordeeld zijn mede dankzij de vakjury . Wens Nederland maar ook België de finale toe.

  8. Ik kreeg niet de optie om te stemmen??

  9. Yes gewonnen

  10. Daar heb je nu dus niks meer aan HAHAHA

  11. Heb voor Nederland gestemd maar helaas. Wel een waanzinnige prestatie van onze Loïc om met zijn prachtige prestatie de massa’s oost Europese kijkers te overtuigen want je moet het maar presteren om uit deze halve finale waarin west Europa absoluut in de minderheid was door te stoten naar de finale.

  12. @Ad, @ronny1967: O jee, nu al vergeetachtig aan het worden? Vorig jaar is niet Ilse tweede geworden, net zo min als in 1975 Getty Kaspers namens NL heeft gewonnen. Waren toch echt de Common Linnets resp. Teach Inn 😛

    Wat de Linnets nog waard zijn zonder Waylon kun je merken als ze nu nog live optreden. Alsnog tenenkrommend vals 🙁

  13. Gezien de uitslag had Trijntje bijvoorbaat al geen schijn van kans!
    De Oost-Europese landen steunen elkaar nog steeds, net als bij vorige Songfestivals…..

  14. @wushi31: sorry met alle respect maar zo sterk was Trijntje toch ook niet. En betreft de oost Europese landen die elkaar steunen kan ik zeggen dat wanneer zijn met minstens 2/3 e aanwezig zijn in de eerste halve finale het ook evident is dat zij meer kans hebben om door te gaan

  15. 2025? xD

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.