RealTimes icon

RealTimes: nieuwe foto-app van RealPlayer-makers

De nieuwe Foto's-app RealTimes laat je afbeeldingen online opslaan en automatisch filmpjes maken. De app is van de makers van RealPlayer.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

RealTimesDe foto’s-app RealTimes komt van een oude bekende. De app is ontwikkeld door het Amerikaanse RealNetworks – het bedrijf achter de oeroude en inmiddels amper gebruikte videospeler RealPlayer. Met Realtimes gooien ze het over een totaal andere boeg: je kunt deze app al je iPhone-foto’s online opslaan, zodat je ze op ieder apparaat kunt bekijken. Een functie die we ook kennen van bijvoorbeeld Apple’s eigen Foto’s-app met iCloud, maar Realtimes heeft een paar leuke, extra functies.

Zo maak je in Realtimes bijvoorbeeld automatisch filmpjes op basis van bepaalde gebeurtenissen. De app pakt alle foto’s van een moment op één locatie bij elkaar en monteert ze met een pakkend muziekje aan elkaar. Wil je een video maken van drie minuten lang, zonder watermerk? Dan moet je vanuit de app 1 euro betalen.

Realtimes stond al langer in de App Store onder de naam RealPlayer Cloud, maar met een update heeft de app compleet nieuwe functionaliteit gekregen. De nadruk ligt niet langer op het afspelen van video’s op je iPhone, maar het online opslaan van bestaande foto’s en video’s.

Voor 5 euro per maand of 50 euro per jaar heb je een RealTimes Premium-abonnement, met 25GB aan cloudopslag. Betaal je 10 euro per maand of 100 euro per jaar, dan heb je onbeperkt veel ruimte voor je foto’s en video’s.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 mei 2015, 12:52
Categorie Apps
Onderwerpen realplayer, realtime

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.