Reacties voor: Eurofiber voorziet netwerk van T-Mobile van glasvezel

T-Mobile heeft een contract afgesloten met Eurofiber. Dit bedrijf gaat glasvezelverbindingen leveren, waardoor het mobiele netwerk wordt versterkt.
Vincent Davids -

Reacties: 44 reacties

  1. Slimme zet van t-mobile.

    En eurofiber kan nu meteen 2 vliegen in 1 klap slaan bij palen waar meerdere providers hun zendapparatuur op hebben zitten.

  2. 20 jaar…. Dan al? Glasvezel is tegen die tijd allang obsolete πŸ˜‰

  3. Mooi zo, Snellere 3G Netwerk.
    Worden nu ook meedere 3G Netwerk palen neer gezet want ik heb in mijn omgeving geen 3G, pas iets van 3 km van mijn huis begint het.

  4. Kan geen kwaad. Ik heb trouwens nog steeds problemen met het 3G netwerk (hoogvliet,Rotterdam)

  5. @Kevin:
    deze zomer bij de Festivals (amesterdam) liet t-mobile ons ook weer hard in de steek. Zelfs bellen werkte niet waar andere providers dat prima konden.

  6. Beter plaatsen ze gewoon masten bij, in het oosten des lands is de dekking (2G en 3G) vaak bar slecht.

  7. Het netwerk is nog even slecht als drie maanden terug. Ze willen alleen geen geld meer teruggeven.

  8. Goede zaak , hoe sneller hoe beter , hier in Hilversum weet ik de laatste tijd ook weer wat 3g is

  9. Leuke investering maar ik hoop ook dat ze de dekking van 3G ook nog eens serieus gaan aanpakken. Hier nog steeds geen 3G en regelmatig wegvallende gsm signaal

  10. Hoe sneller hoe beter, een goede zaak, maar een betere zaak is gewoon overal een goed tot uitstekende 3G bereik !!!

  11. Zo doen ze dat in Nederland, en wij hier in Belgie met Base en Edge… πŸ™

  12. @Michiel:

    Ik weet niet waar jij zit in het Oosten? Misschien moet je nog iets verder naar het Oosten? Van Zwolle t/m Enschede heb ik vrijwel overal 3G dekking. Alleen in de gehuchten niet. Too bad dat mijn ouderlijk huis in een gehucht staat, maar daar heb ik gewoon wifi.

  13. Thumbs up voor t-mobile.

    Ze doen in ieder geval hun best om het netwerk zo goed mogelijk te maken voor al die zeurende iphonegebruikers die het netwerk overbelasten … (ben er zelf ook een :P)

    Feit blijft dat capaciteit / gebruikers ratio bij t-mob verstoord is omdat ze zowat alle iphones in NL leveren.

  14. Fijn!!!! Maar het is nog steeds jammer dat je niet overal 3g hebt!!
    Pas vakantie in Vessem(Brabant) en had daar GEEN 3g!!!!!
    Ik neig om over te stappen naar KPN!!!!

  15. Ik blijf het herhalen: ook Voda en Kpn hebben hier op diverse plekken in Zeeland slechte tot geen dekking en niet alleen met mn iPhone…
    En over de kwaliteit van de klantenservices van bovenstaande providers ga ik niet eens meer beginnen…
    Dus: goede zaak die fibernation en ‘k ga graag weer zsm. terug naar Tmob, waar ik nooit klachten had.

  16. Toevallig zei ik het nog vandaag: Oh wat ben ik blij met mijn Vodafone abo. Overal volop 3G zelfs diep in het ziekenhuis.

    Voor het eerst ( had voorheen TM) kon ik lekker ipc lezen op mijn iPhone.

    Laat TM lekker mensen een kers op de taart beloven. Eerst goed laten zien dan pas geloven!

  17. @sasf:
    In mijn huis in Zwolle-Zuid valt mijn 3G verbinding soms weg, bij mijn vriendin in huis in het centrum valt mijn hele verbinding vaak weg, en op het traject Zwolle-Amersfoort valt mijn hele verbinding ook altijd weg.

    Uiteraard heb ik wel overal WiFi (behalve in de trein), maar toch, zou niet mogen gebeuren imo, zeker in de trein erg vervelend als je remote aan het werk bent.

  18. woon in zoetermeer, akelig dichtbij denhaag. maar heb nu sinds de zomer perfecte dekking. ook in leiden, utrecht, de bilt etc. moet zeggen dat ik weer een tevreden klant ben. al merkte ik op decibel dat ik daar amper bereik had, maar mn vriendin met hi had het ook niet, dus tsjaa

  19. Zelf nooit klachten gehad omtrent bereik of dekking met TM..

    Dat ze dit erbij doen is alleen maar super, de service in de winkels is ook top en daarnaast ook nog eens Navigon gratis voor ons klanten..

    3 sterke pluspunten van TM snap niet wat mensen zeuren in hun comments over TM ?
    Ow ja, wacht typically dutch..goed niwuws downplayen..

  20. Origineel geplaatst door sasf
    @Michiel:Ik weet niet waar jij zit in het Oosten? Misschien moet je nog iets verder naar het Oosten? Van Zwolle t/m Enschede heb ik vrijwel overal 3G dekking. Alleen in de gehuchten niet. Too bad dat mijn ouderlijk huis in een gehucht staat, maar daar heb ik gewoon wifi.

    Hij woont waarschijnlijk bij mij in de buurt, hier in het oosten ook geen of sporadisch 3G. Of hij woont bij jouw ouders in de buurt ??

  21. In Hattem ook slechte ontvangst en bij mijn schoonouders in de Aa-landen is het ook barslecht! Die zijn al over naar Vodafone…nu ik nog!

  22. Goed voor de toekomst, maar nog wat extra zendmasten bijplaatsen lijkt me meer prioriteit hebben!
    Hier in Dordrecht ligt mijn 3G verbinding er steeds uit. Even in sbsettings 3G uit en weer aanzetten en het werkt weer heel even.
    In Dorst (Noord Brabant) heb ik alleen maar gprs. Zag op de dekkingskaart dat ze daar binnenkort een mast bijplaatsen. Ben benieuwd!

  23. @Davez: Ook al voorzien ze hun interconnects van glasvezel, als ze geen masten neerzetten (of niet voldoende) kunnen we er toch alsnog geen gebruik van maken? Dat is zeggen “hey, we hebben alleen een mast in Leeuwarden en een in Maastricht, maar daartussen ligt wel een miljoen gigabit glasvezellijn!”. Wat heb ik er dan aan als ik in Zwolle (of Amsterdam) woon?
    Meer masten lijkt me hogere prio hebben.

  24. Was van de week in Leeuwarden en er is een slechte 3G dekking daar. TM moet nog een hoop verbeteren, aangezien de landelijke dekking nog slecht is, uitgezonderd een paar plaatsen…

  25. @wouter: Same here! Met koninginnedag kon ik het nog wel begrijpen, maar met een avondje parade totaal onbereikbaar zijn op je iPhone is echt belachelijk. Heb serieus het gevoel dat het alleen maar slechter is geworden in Amsterdam.

  26. Ik moet morgen een nieuwe zendmast van t-mobile plaatsen. πŸ˜€ Maar jammer dat ze de bedrijven die helpen er niet bij zetten want ik wist hier al 4 maanden geleden van. πŸ˜‰

    T-mobile doet zijn best maar het duurd te lang!

  27. Het is duidelijk dat nog veel mensen klachten hebben. Blijven klagen allemaal bij t-mobile! Want wie niet klaagt, bestaat niet. Dat t-mobile nu een actie heeft met gratis internet is schandalig. Nu gaat het er niet op vooruit met meer internet gebruikers op het netwerk.

    Maar goed, als er overal bereik is, is het natuurlijk netjes van t-mobile.

  28. Met dank aan mijn vader.
    (Hij heeft meegewerkt aan deze deal :P)

  29. Dat de snelheid van 3G omhoog gaat? Wat hebben we daar aan? Ik verwacht binnen niet al te lange tijd dat T-Mobile is overgestapt op het LTE protocol.

  30. Maar mij m’n korting geven, ho maar.

  31. Het zou eens tijd worden ! Rond Amsterdam is het netwerk werkelijk een drama.. Zeer instabiel en gaat van geen netwerk naar volle netwerk naar 1 streepje met 3G .. Snap jij het ?

  32. gelukkig laat kpn je tenminste niet in de steek! vandaag een uur zitten internetten in de bus op 3G en kan je verzekeren heb heel wat gehuchten doorkruist, but no problem πŸ™‚

  33. 3G wat is dat? Heeft tmob dat zeggen jullie.
    Heb het hier in Amsterdam nog niet kunnen waarnemen op mijn iPhone. Vakantie in Brabent op de camping gezeten, kon mooi wifi kopen ook daar geen 3 G. Stuk verderop in Purmerend heb ik uitstekende 3G verbinding.

    Amsterdam een wereldstad, nou niet bij tmob, daar wordt je juist afgesloten van de wereld.

    Vindt het dan ook bijzonder jammer, dat een bedrijf als tmob, maar blijft verkondigen dat het bereik beter zou zijn omdat ze masten bijplaatsen, terwijl er zoveel gebruikers het tegendeel beweren. Nogmaals erg jammer, waar een groot bedrijf klein in kan zijn.

    Ik zou het persoonlijk meer waarderen Dat ze gewoon zouden zeggen dat ze het momenteel niet aankunnen en zich hebben vergaloppeerd in het dataverbruik wat natuurlijk torenhoog is geworden sinds we met zijn allen via ons
    Mobieltje het internet op willen. Hier zou ik persoonlijk meer begrip voor op kunnen brengen dan die halfwas verhalen elke keer.

    Zeg nou eerlijk welke techniek gaat tegenwoordig nog twintig jaar mee zonder ver achterhaald te zijn door nieuwe ontwikkelingen.

    Zelf zou ik een dergelijke investering niet aandurven over een periode van twintig jaar.
    Ach en misschien is dat ook wel weer de reden dat zij een mulinational zijn en ik een gewone jongen.

  34. Ik heb de laatste weken wel gemerkt dat ik op me werk vaker 3G verbinding heb terwijl dit nooit was ( binnen dan he) maar dit nieuws kan misschien nog een betere verbinding beloven. Maargoed eerst zien dan geloven.

  35. @Neptune1:

    Als je in Amsterdam nog nooit 3G hebt zien staan heb je op een 2G iPhone, je iPhone verkeerd ingesteld staan of je woont in een bunker en bent een kluizenaar.

    Of je bent natuurlijk gewoon een leugenaar.

  36. @Alex: beste Alex, ken je me dat je me voor leugenaar uitmaakt, loop eens met je mobieltje door Zuidoost en reageer dan nog eens, en neen ik heb een 3GS.

  37. Ze zijn gek geworden hier zoveel geld in te steken. Ophouden met alles zelf te doen.
    Eigenheimerig gedrag & de slechtste dekking. Gewoon partneren met Voddefoon en KPN en mast- en glasvezel sharing.
    Minder overhead, minder gezanik met vergunningen, minder kosten.
    Niet alles zelf doen als bewezen is dat je dat niet kan.

  38. Beste en snelste? Vodafone heeft vanaf morgen 28.5 mb in plaats van 3.6 mb , met t-mobile 2mb erg laag , ook met fup is het nieuws goed gratis internet bij vodafone , voor een abo van €35 krijk je 1gb gratis zonder de extra €10 voor internet blox , dus voor internet is vodafone nummer 1 met snelheid en gratis internet in je basis abo , dus fup komt duur uit dan het toekomst van vodafone , zo je kun kiezen slechte dekking met 2mb als je 3g heeft met t-mobile of 28.5mb met vodafone , ik weet wat beter is en jullie ?

  39. Origineel geplaatst door Michiel
    Beter plaatsen ze gewoon masten bij, in het oosten des lands is de dekking (2G en 3G) vaak bar slecht.

    Op de Veluwe ook hoor, precies de reden waarom ik geen t-mobile wil.

  40. Als Vodafone nu ook iPods gaat verkopen dan komen er minder klanten bij TM en dan heeft de rest meer kans op verbinding? Of plaatsen ze dan geen zenders meer bij?
    Hier (in midden Limburg) is ook een slechte dekking maar dat komt omdat ik in een bosgebied woon. Prachtig wonen maar wel verstoken van veel moderne technieken =geen kabel en slechte ontvangst van bijna alle telecomproviders… πŸ™ En tja, bomen kappen mag niet πŸ™‚

  41. bij mij thuis is geen 3G. De 2G verbinding loopt permanent op en af (van 5 streepjes tot wegvallen verbinding).

    Toen ik daar over klaagde op 1200 zei de helpdesk medewerker: jammer dat u er nu mee komt, in Januari hadden we hier op gereageerd maar na alle pers over de slechte verbindingen en het door ons bieden van geld reageren we niet meer zo op dit soort klachten omdat we denken dat het de klager om geld gat en niet om een goede verbinding! Als u over 3 weken niets merkt probeert u het dan nog een keer via de meldpagina op t internet….
    http://www.t-mobile.nl/service-en-contact/bereik/dekkingsvragen
    En het enige dat ik wil is dat ze onderzoeken waarom die sterkte zo fluctueert…….

    grrrrrrrrrr

  42. Kers op de taart??

    Ze hadden allang deze shit geregeld moeten hebben en niet nu doen alsof ze goed bezig zijn. Dit is allemaal achteraf..

  43. @Neptune1:

    Geen 3G in Amsterdam? Ik heb een iPhone 4, woon in Amsterdam en heb wel 3G verbinding. Soms valt ie inderdaad weg, maar ietsjes verderop weer wel. Zuidoost kom ik bijna niet, noem ik ook geen Amsterdam, maar heb er wel 3G. πŸ™‚

  44. Origineel geplaatst door S1W
    20 jaar…. Dan al? Glasvezel is tegen die tijd allang obsolete

    Het is een typefout. Over 2 jaar zou alles klaar moeten zijn (volgens tweakers.net)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.