Elago W5 Apple Watch houder

Deze Apple Watch-houder ziet eruit als een Nintendo Game Boy

Elago heeft een nieuw accessoire uitgebracht om je Apple Watch eens op een andere manier te laten zien. De Elago W5 is vooral bedoeld voor Nintendo-fans en is verkrijgbaar in vier kleuren.

Elago S3 Apple Watch-houder

Elago kennen we al van de Macintosh Apple Watch-houder van siliconenrubber met de naam W3. Dit nieuwe exemplaar W5 borduurt daarop voort, maar heeft weer een heel ander uiterlijk gekregen: het ziet eruit als een klassieke Nintendo Game Boy. De W5 is nu al verkrijgbaar in zwart en lichtgrijs, terwijl de versies in rood en blauw (Jin Indigo) later beschikbaar komen.


Hij is geschikt voor alle Apple Watch-modellen van alle generaties, ongeacht of je de grote of kleine uitvoering hebt.

Elago W5 kleuren

Je kunt de W5 gebruiken als stand voor op je nachtkastje, zodat je altijd weet waar je ‘m hebt gelaten. Er zit aan de achterkant een inkeping om te zorgen dat je de inductielader van de Apple Watch kunt gebruiken.

Elago W5

De W2 is gemaakt van zacht siliconenrubber, zodat je geen krassen op je Apple Watch krijgt. Dit zorgt er ook voor dat hij niet wegglijdt. Je krijgt er 1 jaar garantie op. Hij kost $15 (via Amazon of de Elago-shop) dus het kan een leuk cadeau-idee zijn voor de kerstdagen – als ‘ie op tijd bij jou aankomt.

Elago W5 Apple Watch houder

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.