Stack van TransIP op de iPhone.

Einde in zicht: Stack-aanmeldingen voor 1TB gratis opslag bijna vergeven

Wees er dus snel bij
TransIP, de eigenaar van de clouddienst Stack, heeft laten weten dat bijna alle plekken voor 1TB gratis opslag vergeven zijn. Door de gratis opslag is deze clouddienst populair bij veel gebruikers. Het goede nieuws: je bent nog niet te laat.

Stack: 1TB gratis opslag bijna vergeven

Het Nederlandse TransIP startte een aantal jaren gelden met Stack, een clouddienst voor het online opslaan van al je bestanden, foto’s en documenten. De dienst kenmerkte zich door de grote hoeveelheid gratis opslag, maar je moest hier wel wat voor doen. Via de website diende je jezelf aan te melden om een uitnodiging voor Stack te krijgen. Heb je dit nog niet gedaan, maar wil je wel 1TB gratis opslag, dan moet je dus snel zijn.

Bij de start van Stack waren er 250.000 uitnodigingen beschikbaar, zo blijkt nu. Op de website van TransIP is nu te lezen dat dit aantal bijna vergeven is. Op moment van schrijven zijn er nog een paar duizend uitnodigingen beschikbaar voor de gratis versie van Stack. Als je al toegang hebt gekregen tot de gratis versie met 1000 GB, dan kun je dit gewoon blijven gebruiken, ook nadat de uitnodigingen op zijn. Sta je nu al op de wachtlijst, dan krijg vanzelf nog een uitnodiging om Stack gratis te gebruiken. Aanmelden voor Stack Storage kan nog steeds.

Naast de gratis versie kun je Stack ook nog verder uitbreiden. Voor €12,10 per maand (€10,- ex BTW) krijg je maar liefst 2TB aan opslagruimte. Dit is evenveel als dat je nu bij iCloud krijgt: ook daar betaal je €9,99 voor per maand voor 2TB. Het voordeel van Apple’s clouddienst is dat je iCloud-opslag kan delen met je gezin. Als zelfs 2TB niet genoeg is, dan kun je bij Stack ook nog kiezen voor 10TB voor €50 per maand.

Bekijk ook

De beste cloudopslagdiensten voor iPhone en iPad

Welke clouddiensten voor iPhone en iPad zijn de beste? Wij bekeken de verschillende diensten en wijzen aan welke de beste zijn. Waar krijg je veel gratis opslag? Bij welke zit het goed met je privacy?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 april 2018 om 16:59
Onderwerp
Categorie
Apps
32 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.