Reacties voor: Gerucht: ‘Eerste Mac met Apple Silicon komt in november’

De eerste Mac die draait op Apple's eigen ARM-gebaseerde chip zal in november verschijnen en wordt aangekondigd tijdens een apart evenement. Dat beweert Bloomberg op basis van bronnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Hopelijk. Dan wordt duidelijk of en welke consequenties dit heeft voor x86 software. Bovendien kijken of de groep die nu bootcamp / een vm op basis van x86 inzet met het verlies of de overstap naar uitsluitend arm vms kan leven / daadwerkelijk zo klein is.

  2. Origineel geplaatst door Jaap Couro
    Hopelijk. Dan wordt duidelijk of en welke consequenties dit heeft voor x86 software. Bovendien kijken of de groep die nu bootcamp / een vm op basis van x86 inzet met het verlies of de overstap naar uitsluitend arm vms kan leven / daadwerkelijk zo klein is.

    Die consequenties lijken me niet zo groot. Je kunt alles compileren naar ARM en alle grote leveranciers zullen dit kunnen. Het zou toch raar zijn dat alles in de ICT inwisselbaar moet zijn, maar dat we alleen voor de processoren tot het einde der tijden aan Intel vast zouden zitten. Migreren kan gewoon, ook al zal het soms wel eens knellen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.