Reacties voor: Eerste iPhone 4S-exemplaren bezorgd bij Duitse kopers

De eerste exemplaren van de iPhone 4S zijn bezorgd bij Duitse kopers. De Duitse koeriers zijn vier dagen te vroeg met de uitlevering van de toestellen. Officieel zouden de pakketten pas 14 oktober geleverd mogen worden.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 29 reacties

  1. lucky them! Ik zit nog op bevestiging te wachten van levering in Glasgow

  2. Snap niet helemaal waarom Apple Deutschland hun eigen regels breekt.

  3. Aan de screendumps op de duitse website te zien, staat de GM (9a334) van iOS 5 erop, dus als je via andere weg dan apple er aan gekomen bent, kun je hem volgens mij gewoon installeren op je iDevice……..

  4. Ik heb ook en premium card maar de iphone helaas nog niet ik verwacht jem vrijdag 😉

  5. Weet iemand misschien wanneer de iPhone 4 8GB beschikbaar komt voor Nederland?

  6. Iemand enig idee waarom op het plaatje de iPod app is verdeeld in een muziek en video appje? Ik dacht dat dat alleen bij de iPod Touch was.

  7. @Nick: Dat is sinds iOS5 zo.

  8. @Nick: Ik draai al een tijdje de beta versie van iOS5 en het plaatje went binnen de dag. Het grote voordeel hiervan is dat ‘video’s’ een eigen app is geworden. Dus de iPod app is nu op gesplitst in twee app’s

  9. @Yanus: Wat is daar het voordeel van? Ik vond het juist altijd wel handig om dit samen in 1 app te hebben…

  10. Weet niet of Apple hier zelf nu zo blij mee zal zijn. En staat er nu gewoon iOS5 GM op? Heb al sinds gister de melding dat m’n iTunes beta 10.5 binnenkort verloopt, zal wel komen door de release van morgen.

  11. Origineel geplaatst door Julio
    @Yanus: Wat is daar het voordeel van? Ik vond het juist altijd wel handig om dit samen in 1 app te hebben…

    Ik vond het juist altijd zoeken naar video’s. Ik denk dat Apple dit makkelijker vindt.

  12. Hier in Frankrijk nog steeds “Processing”, ookal had ik ‘m gelijk besteld! Hoop toch dat ik, ‘m vrijdag heb!

  13. Origineel geplaatst door Tom
    Weet niet of Apple hier zelf nu zo blij mee zal zijn. En staat er nu gewoon iOS5 GM op? Heb al sinds gister de melding dat m’n iTunes beta 10.5 binnenkort verloopt, zal wel komen door de release van morgen.

    Waar zie jij dat itunes binnenkort verloopt? ik heb de 10.5 beta 9 (voor mac) en daar is niet te zien dat ie verloopt

  14. Ligt het aan mij of kun je hem ook al in Nederland pre-orderen?
    Ik heb hem hier gevonden/. Zitten ook verschillende abbonnementen bij.. Al ken ik 2call niet. Is dit een betrouwbare site, iemand ervaring ermee?

  15. @Jean-Paul Horn: Oke, dankje. Is het handig om ze nu al te bestellen? Want er staat nog niks op de sites van providers over de abbonementen. Ben bang dat er in Nederland straks ook een lange wachtrij komt en ik wil hem graag de 28e binnen hebben.

  16. Weet niemand wnr ze in België met preorders starten? Telenet / Mobistar…

  17. Hmm vreemd, ik dacht dat de behuizing van de iPhone 4S (omwille van antenna-gate) een ander design had gekregen. Zie deze eerdere post op jullie website.
    Op de doos van deze te vroeg geleverde 4S staat nog gewoon de ‘oude’ situatie afgebeeld… Misschien toch gewoon een iPhone 4 met iOS 5, maw HOAX?

  18. Origineel geplaatst door Chiel Reservewiel
    Weet iemand misschien wanneer de iPhone 4 8GB beschikbaar komt voor Nederland?

    Ja, deze is vanaf vrijdag beschikbaar in Nederland en nu al gewoon te pre orderen bij Apple.

  19. @Jean-Paul Horn: En weet jij misschien hoe het dan zit met de abonnementen? Want er is nu alleen tot 7,2 mb/s is maar wordt dit met de iPhone 4s 14,4 mb/s?

  20. Vraagje, Waarom heeft het witte model 4S boven het luidsprekertje een kleinere opening? en het zwarte model niet (althans, niet zichtbaar)?

  21. @vuurvreter: Dat is de nabijheidssensor. Zorgt ervoor dat je scherm uitgaat als je je iPhone tegen je oor houdt. Heeft de zwarte versie ook, maar valt niet op omdat de gleuf achter het glas zit, in tegenstelling tot de luidspreker.

  22. Origineel geplaatst door Robertoo
    @vuurvreter: Dat is de nabijheidssensor. Zorgt ervoor dat je scherm uitgaat als je je iPhone tegen je oor houdt. Heeft de zwarte versie ook, maar valt niet op omdat de gleuf achter het glas zit, in tegenstelling tot de luidspreker.

    Oke, duidelijk

  23. Origineel geplaatst door Joris
    @Jean-Paul Horn: En weet jij misschien hoe het dan zit met de abonnementen? Want er is nu alleen tot 7,2 mb/s is maar wordt dit met de iPhone 4s 14,4 mb/s?

    Zijn nog niet aangekondigd.. Zullen ze waarschijnlijk pas rond of iets voor 28 oktober doen.

    KPN heeft wel 14,2 Mb/s, maar ik neem aan dat je die boycot. Zo niet, prima, maar van mij zul je niet meer info over KPN krijgen 😛

  24. @Chiel Reservewiel:

    Zie KPN site de oude iphones worden nu wel tegen dumprijzen aangeboden. Top

  25. Wel erg opvallend dat hij zijn vinger op de nieuwe antenne houdt. Ik denk dat het hier nog gewoon om een iPhone 4 gaat.

  26. Weet iemand waar ik op dit moment het makkelijkst in Duitsland een losse iPhone 4S voor 629 euro kan halen/bestellen?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.