Italiaanse website haalt iPhone 4S open, toont camera en batterij

Italiaanse iPhone-reparatieservice iClinic.it heeft de iPhone 4S uit elkaar gehaald en de onderdelen onderzocht. Zij ontdekten aanpassingen in onder andere de behuizing, de camera en de batterij.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhoneitalia iPhone 4SFoto’s van de iPhone 4S doken eerder vandaag al op in Duitsland, maar ook in Italië valt de nieuwe iPhone bij steeds meer mensen op de deurmat. Reparatiebedrijf iClinic.it heeft de iPhone 4S alvast uit elkaar gehaald om te onderzoeken wat voor hardware er nu precies in zit. Zoals bekend ziet de iPhone 4S er aan de buitenkant grotendeels hetzelfde uit als de iPhone 4, maar van binnen zijn er toch de nodige aanpassingen gedaan.

Onder andere de camera, batterij, voorkant en de achterkant van de iPhone zijn in deze nieuwe revisie gewijzigd ten opzichte van voorganger iPhone 4. Wijzigingen aan de camera waren – gezien de nieuwe 8-megapixel-camera – te verwachten, maar van de andere onderdelen wisten we nog vrij weinig af.

De voorkant van de iPhone 4S is grotendeels hetzelfde gebleven. Vooral de nieuwe plaatsing van de schroeven viel bij iPhoneitalia op. Ook het materiaal rond de bewegingssensor is dit keer iets anders gepositioneerd, mogelijk om problemen met de sensor te voorkomen. De achterkant heeft een iets duidelijkere opening voor de flitser, waarmee de nodige reflectieproblemen mogelijk mee opgelost zijn. Daarnaast lijkt de achterkant iets steviger dan voorheen. De nieuwe behuizing zou de ontvangst van de iPhone 4S ook een stuk beter maken.

De camera ziet er nagenoeg hetzelfde uit, maar maakt nu dankzij de 8-megapixel CMOS-sensor foto’s in een hogere resolutie. Veranderingen in hoe de camera zelf is bevestigd zouden ervoor kunnen zorgen dat je sneller een foto maakt dan met de iPhone 4. Ook aan de batterij is visueel weinig veranderd, maar deze is wel iets sterker dan zijn voorganger. Zo is deze opgewaardeerd van 5,25 Watt naar 5,3 Watt en is het aantal mAh van 1420 mAh naar 1430 mAh verhoogd.

Ook de Homeknop is volgens iPhoneitalia iets fijner te gebruiken en zelfs de trilfunctie van de telefoon is volgens de site krachtiger.

Bron: iPhoneitalia, via 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 20:09
Categorie iDevices
Onderwerpen batterij, camera, Hardware, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.