Eerste iPhone 4S-exemplaren bezorgd bij Duitse kopers

De eerste exemplaren van de iPhone 4S zijn bezorgd bij Duitse kopers. De Duitse koeriers zijn vier dagen te vroeg met de uitlevering van de toestellen. Officieel zouden de pakketten pas 14 oktober geleverd mogen worden.

iphone-4s-firstIn Duitsland hebben de eerste geluksvogels al een iPhone 4S in handen. Vier dagen voor de officiële lancerig melden enkele Duitsers al, dat de bestelde iPhone bij hen thuis is bezorgd. Meerdere foto’s van het nieuwe toestel, inclusief originele verpakking, vormen het bewijs. Eerder werden in de VS al verzendbevestigingen rondgestuurd, maar de pakketjes waren nog niet bij de kopers afgeleverd. Dat gebeurt hoogstwaarschijnlijk vrijdag pas. In Duitsland laten de koeriers er echter geen gras over groeien: ze hebben de iPhone al in huis. Wie ook hoopt op een snelle levering: die kans is verkeken, want als je op dit moment nog een iPhone 4S bestelt moet je 1 tot 2 weken wachten.

iphone-4s-duitslandDe snelste manier om op dit moment nog in bezit te komen van een iPhone 4S is om in de rij te staan bij de lokale Apple Store in Parijs, Londen of andere Europese steden. Macerkopf.de (website moeilijk bereikbaar) heeft een aantal foto’s van de te vroeg bezorgde iPhone 4S-exemplaren. Niet alle mensen die een iPhone 4S besteld hebben, kunnen het toestel al in de armen sluiten. Het gaat om mensen die een Premiere Ticket hebben gekregen, omdat ze eerder bij Deutsche Telekom zeurden om een iPhone 5 te mogen kopen. Er was op dat moment nog niet bekend dat het toestel de iPhone 4S zou gaan heten. De reeds bezorgde exemplaren waren besteld bij T-Mobile en O2.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 oktober 2011, 15:36
Categorie iDevices
Onderwerpen duitsland, iPhone 4s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.