Reacties voor: Eerste generatie iPhone op eBay te koop voor 10.000 dollar

Op eBay wordt een ongeopende eerste generatie iPhone verkocht voor 10.000 dollar. Eén van de twee verkopers laat klanten ook vanaf 2.000 dollar bieden.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 18 reacties

  1. dan koop je toch voor een lager bedrag een iphone 1g met krassen enzo en koop je een nieuwe behuizing erbij op bijvoorbeeld ifixit. Zo bespaar je 9900 euro

  2. Een persoon die bereid is om dat ervoor te betalen zoekt geen iPhone om mee te bellen. Hij laat het toestel in de ingeopende verpakking. Jouw oplossing is inderdaad goedkoper maar daar is het de verzamelaar niet om te doen. Dat neemt niet weg dat 10.000 een absurde vraagprijs is.

  3. Hoe kun je zo zeker weten dat ie ongeopend is? Kan alleen Apple er plastic omheen krijgen?

  4. En dan laat je hem 10 jaar in de verpaking heb je hem gekocht aan iedereen laten zien op facebook ect.

    Tot die ene dag dat je zoontje groot genoeg is en jij komt thuis en je vrouw zegt, heeft ie ook wat om mee te spelen.

    Of er blijkt geen telefoon in te zitten maar stenen.

  5. Origineel geplaatst door dads
    En dan laat je hem 10 jaar in de verpaking heb je hem gekocht aan iedereen laten zien op facebook ect.Tot die ene dag dat je zoontje groot genoeg is en jij komt thuis en je vrouw zegt, heeft ie ook wat om mee te spelen.Of er blijkt geen telefoon in te zitten maar stenen.

    Wat een fantasie

  6. Ik zie hier een gat in de markt voor chinese fabrieken die spullen namaken..

  7. Ik heb ook nog een 1g hagel nieuw liggen die ga ik echt nooit verkopen k hou hem mooi zelf (H)

  8. Hoe weet je dat ie echt is als ie in de verpakking blijft? Ik heb namaak verpakkingen gezien die niet van de echte te onderscheiden zijn. Best veel geld voor een doos waarop je moet vertrouwen dat er ook echt een 1e gen Iphone in zit.

  9. Idd, absurd en zeker omdat je nooit zal weten wat erin zit als je het niet open maakt.

    60% van oude gsm’s die ingezameld worden bij aankoop nieuwe, gaan naar Shenzen (China), hier worden deze voorzien van nieuwe behuizing, origineel ogend merk doosje (nep) en plastic gesealed en dat zijn de gsm’s die op sites zoals ebay vind tegen aantrekkelijke prijzen.

  10. Ik heb ook nog een 1e generatie iphone thuis. Jaren plezier van gehad, helaas niet zo lang geleden zo dom geweest om hem terug te zetten naar fabrieksinstellingen en nu staat er helemaal geen software meer op lijkt het. Kan hem dus helaas niet meer gebruiken, anders had ik dat nu zeker nog gedaan 😉
    (is er iemand die mij kan vertellen hoe ik de software er weer op kan krijgen? kan zelf de juiste versie niet meer vinden namelijk… 🙁 )

  11. En zó zeldzaam is hij nou ook weer niet een paar weken terug stond er een op marktplaats gesealed en wel en bij een iphone reperateur hier in de buurt kan je ze ook zo nu en dan nieuw en gesealed krijgen.

    Wie 10.000 betaalt is echt gek in mijn ogen..

  12. Haha, laat maar, ik heb hem alweer aan de praat!!!! jippie!!! 😀

  13. Ik vind het wel snel dat deze zoveel waarde heeft, had ik het geweten. Alleen zouden we de werkelijke prijs moeten weten wanneer hij verkocht is. Binnen 25 jaar zou het kunnen maar nu….

  14. wie zegt ook dat ie die waarde heeft ? = vraagprijs, niemand heeft het nog betaald dus………….. heeft het niet die waarde lijkt mij, t is maar wat een gek er voor geeft natuurlijk.

  15. Origineel geplaatst door aaipet
    dan koop je toch voor een lager bedrag een iphone 1g met krassen enzo en koop je een nieuwe behuizing erbij op bijvoorbeeld ifixit. Zo bespaar je 9900 euro

    Een nieuw verzamel product is altijd meer waard dan een als nieuw verzamel product.

    Daarbij zijn de covers van iFixit niet orgineel maar “als orgineel”

    Origineel geplaatst door Ikke
    Ik heb ook nog een 1e generatie iphone thuis. Jaren plezier van gehad, helaas niet zo lang geleden zo dom geweest om hem terug te zetten naar fabrieksinstellingen en nu staat er helemaal geen software meer op lijkt het. Kan hem dus helaas niet meer gebruiken, anders had ik dat nu zeker nog gedaan (is er iemand die mij kan vertellen hoe ik de software er weer op kan krijgen? kan zelf de juiste versie niet meer vinden namelijk… )

    ff hier de laatste firmware downloaden (3.0.3) en erop knallen via DFU

  16. Mooi, ooit heb ik een hagelnieuwe iPhone 1e gen gekocht wat een demo was. Verpakking wel geopend maar niets gebruikt een aangemeld. Die mag van mij wel voor zo’n bedrag weg. Laat ik gul zijn €1800 zo meenemen. 😉

  17. Niemand?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.