Duitse keukenfabrikant maakt iHood-afzuigkap met iPhone-dock

Duitse keukenfabrikant Gutmann heeft een afzuigkap in de vorm van een iPhone gemaakt. Bovenop vind je een oplaadstation voor de iPhone. De afzuigkap is gemaakt van glas en aluminium.

ihood2Bij huishoudelijke spullen die het design van de iPhone hebben ‘geleend’ denk je al snel aan Aziatische fabrikanten en gimmicks die niet serieus zijn bedoeld of moeilijk te krijgen zijn. Maar je kunt ook bij een gerenommeerde Duitse keukenfabrikant opeens een iPhone tegenkomen. De iHood is een afzuigkap in de vorm van een iPhone, voorzien van een iPhone-dock. De afzuigkap is net als de iPhone gemaakt van glas, met daar omheen een aluminium rand.


Gutmann juicht over een “buitengewone esthetiek” en een “moderne design-interpretatie”, maar wij zien er vooral een hangende iPhone in. De scheidingsstreepjes in de antennerand zijn bij Gutmann voorzien van een blauw lampje. De afzuigkap zelf is voorzien van een sfeerlamp en twee led-strips die extra licht geven. De afzuiging van kook- en bakluchtjes vindt plaats via een sleuf tussen glasplaat en metalen rand. Wie interesse heeft kan alvast de rolmaat passen: de afzuigkap meet 105 x 50 cm en is in eilandopstelling te gebruiken. Bovenop is een laad- en afspeelstation voor de iPhone en iPod aangebracht. Misschien niet de meest handige plek om je iPhone te bewaren.

Geen geld voor dure spullen? Dan hebben de Duitse collega’s van iPhone-ticker nog twee andere tips: het versterken van je iPhone-geluid met een Pringles-koker en het maken van een touchscreen-stylus uit een chipszak.

ihood1

Informatie

Laatst bijgewerkt
9 augustus 2012 om 13:45
Onderwerp
Categorie
Accessoires

Reacties: 13 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.