Eerste generatie iPhone op eBay te koop voor 10.000 dollar

Op eBay wordt een ongeopende eerste generatie iPhone verkocht voor 10.000 dollar. Eén van de twee verkopers laat klanten ook vanaf 2.000 dollar bieden.

iPhone sealedHeb je de eerste generatie iPhone gemist en ben je een fervent verzamelaar, dan kun je altijd proberen om er via internet alsnog eentje te kopen. iDownloadBlog ontdekte dat je flink wat geld kwijt kunt zijn als je kritisch bent en een iPhone zoekt waar gegarandeerd geen krasjes op zitten. Op eBay staan op het moment twee ongeopende eerste generatie iPhones, die allebei worden verkocht voor 10.000 dollar per stuk.


eBay-gebruiker samsonbible verkoopt zijn iPhone alleen voor het voorgestelde bedrag, waardoor het niet mogelijk is om een lager bedrag te bieden. Concurrent phsledge laat potentiële klanten bieden vanaf 2.000 dollar, maar verkoopt de iPhone ook aan iedereen die er 10.000 dollar voor wil neertellen.

Het is opmerkelijk dat beide verkopers nu al de iPhone voor zo’n hoog bedrag proberen te verkopen. Het komt wel vaker voor dat verzamelobjecten die nog niet zijn uitgepakt ontzettend veel geld waard worden, maar de eerste generatie iPhone verscheen pas in 2007. Of het lukt om de iPhones voor de beoogde 10.000 dollar te verkopen moet dan ook nog blijken: op het moment is er nog geen koper en is er ook geen bod gemaakt bij phsledge.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2012, 12:57
Categorieën Achtergrond, iDevices
Onderwerp ebay
18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.