iPad-inductielader van STRUT kost 1.250 dollar

De LaunchPort is een prijzige iPad-inductielader van de auto-accessoiremaker STRUT. Je betaalt 1.000 dollar voor de lader, waarna je ook nog eens 250 dollar kwijt bent aan de bijbehorende case.

STRUT LaunchPortHet Amerikaanse bedrijf STRUT specialiseert zich in het maken van onderdelen en accessoires voor auto’s, maar is van zijn gebruikelijke bezigheden afgestapt om een speciale iPad-inductielader te produceren. Door je iPad op de LaunchPort aan te sluiten kun je hem zonder kabels opladen. Het accessoire is handgemaakt en bestaat uit drie lagen chroom, maar heeft ook een flink prijskaartje. Niet alleen ben je 1.000 dollar kwijt voor de inductielader, maar je moet ook 250 dollar betalen voor de benodigde iPad-case.

Het ontwerp en de gebruikte materialen zorgen er waarschijnlijk voor dat de LaunchPort een stuk prijziger is dan andere iPad-inductieladers. Eind 2011 schreven we toevallig nog over een andere inductielader met dezelfde naam, die toen al met een houder van 199 dollar en een iPad-case van 149 dollar een flinke investering bleek te zijn.

Heb je 1.250 dollar over voor de LaunchPort, dan kun je hem later deze maand bestellen bij STRUT. Hij zal voor die tijd in New York te bezichtigen zijn tijdens de International Gift Fair.

Via Ubergizmo.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 augustus 2012, 11:47
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.