Reacties voor: Eddy Cue: ‘Zenderpakketten aanbieden is al mogelijk met huidige Apple TV’

Topman Eddy Cue vindt dat de Apple TV een revolutie kan veroorzaken. Providers kunnen bovendien al zenderpakketten aanbieden via de Apple TV.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Hier hebben we dus 0,0 iets aan. De Apple TV 4 die hier nu ligt zal misschien pas over een jaar of misschien 2 jaar voorzien worden van een Nederlandse Siri. En het huidige TV landschap in Nederland zie ik niet binnen nu en een jaar bewegen. We hebben een dure Netflix client gekocht op moment.

  2. @Rob: daarmee doe je de Apple TV 4 echt tekort.

    Ja, de echte belofte moet nog waargemaakt worden.

    Maar nu al is het ook een ideale client voor Apple music, één van de gebruikersvriendelijkere Plex clients en zelfs met het nog beperkte aanbod nu al een veelbelovend game platform.

  3. De Apple TV 4 vind ik nu al een immense verbetering op de Apple TV 3. De toevoeging van Plex plus belofte van een native Spotify-app, is voor mij de aanschaf al waard.

    Het is aan de developers/kabeldiensten om hier nog meer uit te halen. Ik zie het in ieder geval rooskleurig tegemoet.

  4. Technisch gezien zou b.v. KPN binnen no time voor hun iTV een app kanaal kunnen opzetten, dat hebben zij al eens gedaan voor de xbox 360, dat is het probleem niet. Het wordt voor de Nederlandse providers een duur verhaal omdat zij gewoonweg de rechten niet hebben over het gros van de content die zij uitzenden. Ze moeten daar over gaan onderhandelen en dat kost uiteindelijk bakken geld. Je houdt dan alleen opties over zoals herhaal kanalen waar je oude NPO of NOS meuk kunt terugkijken. Daar zit ik niet op te wachten.

  5. Laten we eens beginnen met een KPN Play app voor de nieuwe Apple tv. Daar zou ik pas blij van worden.

  6. @Xander:

    Inderdaad. Rob beschrijft de Apple tv3

  7. Origineel geplaatst door Pieter
    @Xander:
    Inderdaad. Rob beschrijft de Apple tv3

    Dat komt omdat ik de Apple TV 4 nog als een 3 gebruik 🙂

    En daar gaat het me om. En ik snap ook wel dat het een beetje kip-ei verhaal is.

    Maar ik hoop toch echt dat er snel killer apps komen. En grote content bedrijven zoals bijvoorbeeld ook Netflix met een nieuwe GUI komen. 1 die tot zijn recht komt op de ATV4.

    En ik hoop dat Apple een streamdienst uitbrengt met een extra prijs van 20 euro bovenop Apple music met alle Netflix content + Pathe content.

    Speciaal voor de luie downloaders 🙂

  8. Apple moet eens een keer met de tijd mee gaan en niet zo content dichtheid zijn google is al mijlen verder dan onze vriend apple. En ze moeten eens een keer op houden met creditcards en gewoon met de tijd mee gaan en overstappen naar de IDEAL. Ik ben het zat om steeds App Store kaarten te halen. Begrijp me niet verkeerd ik hou van Apple ben ook vorige jaar overgestapt van de Android naar ios. Ik vindt ze top en ga ook deze Apple TV halen maar mijn mening is Apple doe wat en blijf niet exclusief.

  9. Dit is nog doortrapter dan het op het eerste gezicht lijkt. Opnieuw manoeuvreert Apple zich tussen een content provider en de eindgebruiker en het enige wat Apple doet is het geld cashen. Kortom exact hetzelfde kabel abonnement maar dan met de Apple opslag (want Apple snoept doodleuk 30% van de omzet af). Wat leidt tot óf hogere prijzen in de Appstore óf minder omzet voor de kabelaars. Maar echte keuze heb je nog steeds niet…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.