Duet-Display-iPad-Pro

Duet Display ondersteunt de iPad Pro en is tijdelijk afgeprijsd

Duet Display heeft een forse update gekregen, zodat het grote scherm van de iPad Pro nu ook als tweede scherm van je Mac gebruikt kan worden. Daarnaast is de app tijdelijk in prijs verlaagd.

Duet-Display-iPad-Pro

Met Duet Display verander je een iPad of iPhone in een tweede scherm voor je Mac of PC. Handig als je wat extra schermruimte nodig hebt en je geen extra monitor aan wilt schaffen. iPad Pro-gebruikers kunnen nu de tablet ook koppelen, voor een extra groot bonusdisplay.

Duet Display is ontworpen door ex-Apple medewerkers en is al een tijdje een populaire manier om wat extra schermruimte aan je Mac of PC toe te voegen. Omdat je de iPhone of iPad met een kabel aan de Mac of PC koppelt, treedt er veel minder vertraging op dan het geval zou zijn als de twee apparaten via WiFi verbinding zouden maken.

Meer dan iPad Pro-ondersteuning
De update van Duet Display versie 1.2.0 heeft iPad Pro-ondersteuning als belangrijkste vernieuwing. Maar ook voor gebruikers zonder iPad Pro is het de moeite waard om de app te updaten. De nieuwste versie neemt namelijk ‘enorme prestatieverbeteringen’ met zich mee. Dit was nodig om het grotere scherm van de iPad Pro te ondersteunen, maar ook de kleinere iPad-modellen en iPhones kunnen hier hun voordeel mee doen.

Duet Display van voren

Dankzij een nieuw algoritme is het verbruik van de CPU met meer dan 80 procent verminderd op de iPad, Mac en PC. Dit hoge CPU-verbruik was een van de voornaamste klachten over Duet Display, dat in versie 1.2.0 dus hopelijk aangepakt is. In onze review van Duet Display prijzen we de app om het fantastisch werkende scherm, maar hadden we wel te maken met wat vervelende muis glitches.

Duet Display in prijs verlaagd

Om de grote update te vieren is Duet Display tijdelijk 40% in prijs verlaagd, zodat de prijs op €9,99 komt te liggen. Duet Display ondersteunt alle desktops vanaf OS X 10.9 en Windows 7 en alle iPhones en iPads vanaf iOS 7.0.

Heb je meer schermruimte nodig dan een iPad of iPhone? Dan moet je de Slide N’Joy eens bekijken: dit accessoire voegt twee schermen aan weerszijden van je MacBook toe. Lees er alles over in het onderstaande artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 18:30
Categorie Apps
Onderwerpen duet, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.