Slide-N-Joy

De Slide N’ Joy geeft een MacBook twee extra, uitklapbare schermen

Als je een Slide N' Joy op de bovenkant van je MacBook plakt, voeg je maximaal twee extra schermen aan de laptop toe. De inklapbare schermen zorgen ervoor dat de MacBook nog steeds draagbaar blijft.

Slide-N-Joy

Een MacBook is een fijn apparaat om onderweg op te werken, maar soms zou wat extra schermruimte geen overbodige luxe zijn. Met de Slide N’ Joy plak je één of twee extra schermen aan de zijkanten van je MacBook, die je kunt in- en uitklappen.

Als je besluit om extra displays toe te voegen aan je MacBook met een Slide N’ Play, dan wordt de laptop wel een stukje dikker. Zo’n 15 millimeter om precies te zijn. Met speciale stickers bevestig je de Slide N’ Joy op de bovenkant van de MacBook, zodat je de schermen er in en uit kunt schuiven wanneer dit jou uitkomt.

Slide-N-Joy

Klap de Slide N’ Joy-schermen ook naar achteren

Dit komt bijvoorbeeld van pas als je veel programma’s tegelijk gebruikt en allemaal tegelijk wilt kunnen bekijken. Ook is het een uitkomst als je videogesprekken voert en toch door wilt blijven werken op een ander scherm. Of je start alvast een film op een scherm terwijl je op het andere display snel je huiswerk nog even afmaakt.

Dankzij de aluminium scharnieren in de schermen kun je de twee displays ook naar achteren klappen. Handig als je met anderen aan tafel zit en je iets wilt laten zien, zonder dat je daar de MacBook voor hoeft te verplaatsen. De Slide N’ Joy maakt verbinding met je MacBook via een USB-kabel. Als je de schermen dus op een 12-inch MacBook aan wilt sluiten heb je een USB-C Hub nodig. De schermen zelf zijn full HD, en leveren ‘crystal clear‘ beeldkwaliteit als we Slide N’ Joy mogen geloven.

Slide-N-Joy

De Slide N’ Joy is beschikbaar als 13-inch, 15-inch en 17-inch. In de toekomst zullen er meer formaten worden onthuld. Omdat de Slide N’ Joy een ingebouwd scherm heeft is het accessoire niet goedkoop. Een enkel scherm kost je minimaal €249 plus verzendkosten. Voor een dubbel display ben je €349 kwijt.

Slide N’ Joy pre-orderen

Als je een Slide N’ Joy pre-ordert verschijnen de eerste exemplaren in april 2016. Er zijn verschillende designs van de Slide N’ Joy beschikbaar, zo zijn er meer dan vijf verschillende kleuren, een leren versie of eentje met een houten uiterlijk. De schermen werken zowel met Windows als OS X.

Bedankt voor de tip Coen!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 december 2015, 17:23
Categorieën Accessoires, Mac & macOS
Onderwerpen beeldscherm, macbook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.