iOS 9 met iPhone, iPad en iPhone 6s.

Apple laat je niet meer downgraden naar iOS 9.2

Het is niet meer mogelijk om terug te gaan naar iOS 9.2. Apple signeert alleen nog maar iOS 9.2.1, waardoor downgraden naar een vorige versie niet meer mogelijk is.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

iOS 9 met iPhone, iPad en iPhone 6s.
Apple is gestopt met het aanbieden van iOS 9.2. Zit je op iOS 9.2.1, de meest recente publieke versie, dan kun je niet meer downgraden naar de vorige versie. Als je met iOS 9.2.1 tegen problemen aanloopt die je in iOS 9.2 nog niet had, dan zit er niks anders op dan wachten op iOS 9.3. Eerder werd het al niet meer mogelijk om te downgraden naar iOS 9.1.

iOS 9.2.1 meest recente publieke versie

Apple bracht begin december 2015 iOS 9.2 uit. Deze update voor iOS 9-toestellen bracht enkele kleine aanpassingen, voornamelijk voor Apple Music-gebruikers. Zo is het sinds iOS 9.2 beter zichtbaar of een nummer offline opgeslagen is of niet. Ook de Safari View Controller werd daarin verbeterd.

Vervolgens kwam Apple halverwege januari met iOS 9.2.1, een bugfix-update. De update bevat verder een belangrijke beveiligingsupdate en later bleek ook dat oudere toestellen sneller werken dankzij iOS 9.2.1.

Ondertussen is Apple alweer druk bezig met iOS 9.3, de grootste update voor iOS 9 tot nu toe. In iOS 9.3 wordt bijvoorbeeld de nachtmodus Night Shift toegevoegd, waardoor het scherm in de avonduren geler van kleur is. Apple beweert dat dit beter is voor je ogen waardoor je beter slaapt, maar deskundigen geven aan dat het effect per persoon verschillend is. Wil je zelf de nachtmodus proberen? Dat kan, want wij plaatsten vandaag een interessant artikel waarin we eerder genoemde deskundigen aan het woord laten. Je kunt daar ook zelf de nachtmodus uitproberen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2016, 10:49
Categorieën Apple, iOS
Onderwerpen downgrade, ios 9.2

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.