Reacties voor: Dot wil ‘s werelds kleinste Bluetooth-headset worden

De Dot wil de kleinste Bluetooth-headset ter wereld worden. Deze Bluetooth-doppen zijn ongeveer net zo groot als een gewone in-ear hoofdtelefoon.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. Hoe snel zal je ze kwijtraken?😂

  2. Nice, dat lijkt mij wel wat!

  3. Origineel geplaatst door Just Goossens
    Hoe snel zal je ze kwijtraken?😂

    Heheh .. het is niet dat het niet opvalt wanneer er eentje uit je oren valt. *muziek* tumpiedumpie dump *paf* *geluid van de straat*!! Hee, doppie uit m’n oren gevallen. Ah, daar ligt ie! Denk dat het probleem wel meevalt dus.

  4. Origineel geplaatst door Richard
    Heheh .. het is niet dat het niet opvalt wanneer er eentje uit je oren valt. *muziek* tumpiedumpie dump *paf* *geluid van de straat*!! Hee, doppie uit m’n oren gevallen. Ah, daar ligt ie! Denk dat het probleem wel meevalt dus.

    Behalve als je de mono neemt om mee te bellen. Dan moet ‘ie wel permanent in een oor, anders kun je zo’n klein dingetje net niet vinden als je ‘m nodig hebt…

    Heel leuk idee, zeker als de geluidskwaliteit een beetje goed is (voor Bluetooth begrippen dan, dus hopelijk wel met Apt-X en AAC) maar knijp ‘m ook een beetje voor ‘t verliesgevaar.

    Verlies opmerken is één ding, nog bijtijds kunnen ingrijpen iets anders. Murphy’s Law ligt bij zo’n klein dopje wel heel sterk op de loer. Ben zelf wel eens een contactlens kwijtgeraakt in een huurauto omdat die precies in de kier tussen handrem en middenconsole doorviel. Deze dopjes zijn ook zo klein dat ze overal tussen(door) kunnen vallen. Dan is $59 ineens toch nog best veel om zomaar te verliezen, terwijl $89 op zich eigenlijk heel netjes geprijsd is voor een bluetooth stereosetje.

  5. Dit ziet er wel erg goed uit zeg. Ga ik bestellen denk ik.

  6. Backed, early bird 79 dollar, maar ook nog 29 dollar verzendkosten en misschien achteraf nog douanekosten nuet vergeten.

  7. Waar kan ik hem bestellen dan ?

  8. Maar valt jullie niet op dat het maar 1 oordopje is. Dat lijkt me toch echt niks voor muziek luisteren. Heel mooi idee en ik keek hier echt naar uit, maar ik zal nog even moeten wachten, denk ik, voordat iemand zo slim is om een stereo variant te verzinnen.

  9. Heb zelf alweer 6 maanden de backbeat go 2 van elektronica. Echt ideaal dat ik nooit meer kabeltjes heb die in de war raken of moet inpluggen.

    Ik weet niet of ik deze zou kopen. Vind het eigenlijk wel fijn dat ik de backbeat nog in mijn nek kan leggen als ik hem uit doe en je grist hem makkelijk uit je jaszak.

  10. Heb bericht van Kickstarter gekregen dat ze het project geschorst hebben omdat ze de regels hebben overtreden (product gejat: bestaat al alleen dan met minder goede specs). Jammer!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.