iphones in handen

‘Apple bestelt recordaantal van 90 miljoen stuks iPhone 6s met Force Touch

Apple heeft een recordaantal van 90 miljoen iPhone 6s exemplaren met Force Touch besteld bij fabrikanten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Apple is van plan om een recordaantal van 85 tot 90 miljoen exemplaren van de iPhone 6s te bestellen. Deze bestellingen zijn geplaatst bij productiepartners Foxconn en Pegatron, beweert The Wall Street Journal. Ze bevestigen ook nog een keer dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus zijn voorzien van Force Touch en zullen worden geleverd in een nieuwe kleur: rosegoud of roze.

iphones in handen

De volgende generatie iPhone gaat waarschijnlijk in augustus in massaproductie. Mogelijk wordt er nog een extra fabrikant ingeschakeld om deze enorme aantallen toestellen te kunnen produceren. Ze houden dezelfde schermgrootte van 4,7-inch en 5,5-inch. Ook de schermresolutie blijft hetzelfde. Qua uiterlijk zal de iPhone 6s er vrijwel identiek uitzien als de huidige iPhone 6-modellen. Er zijn wel verbeteringen in de camera doorgevoerd en de interne componenten zijn verbeterd.

We verwachten dat de iPhone 6s en iPhone 6s Plus begin september worden aangekondigd tijdens een persbijeenkomst. Ze zullen dan hoogstwaarschijnlijk in de loop van de maand beschikbaar komen in de winkel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2015, 18:30
Categorie Geruchten
Onderwerp iPhone 6s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.