Reacties voor: DODOcase kondigt DODONotes notitieboekje met iPhone-elastiek aan

DODOcas kondigt de DODONotes aan, een papieren notitieboekje met elastiek voor je iPhone.

Reacties: 3 reacties

  1. Met maar 2500 note achtige apps in de app store werkelijk een gat in de markt.
    Ik gebruik notesy maar je hebt natuurlijk ook gewoon evernote of de native notes app. Voordeel is dat die ook nog dingen in de cloud opslaan. Verlies je boekje dan dag dag alles kwijt. Bovendien moet je ook weer een pen bijhebben. Pfff zucht. Laat papier zijn einde kennen!

  2. Je gaat op vakantie en neemt mee een iphone want je moet tenslotte je familie kunnen bellen, verder een notitie blok die men met een elastiek aan je telefoon bevestigt. Uiteraard wil je ook nog schitterende foto’s kunnen maken dus een extra lens voor de iphone gaat ook mee met de bij behorende case anders kan de lens niet bevestigt worden. Ook wil je je muziek wat beter kunnen horen maar niet via de oordopjes dus de plastic hoentje die over de onderkant schuift gaat ook mee. Af en toe een biertje op vakantie is ook lekker de case met de fles opener moet mee. In het zwembad wil ik mijn iphone ook kunnen gebruiken dus een waterdichte iphone case gaat ook in de koffer. En om mijn sleutel en andere spullen niet kwijt te raken gaat er een tracker mee en misschien wel twee want anders is de portemonnee ook niet veilig. En om te controleren of ik niet te veel gezopen heb gaat er een alcohol tester die op de iphone kan mee kan ik tenminste kijken of ik nog wel alles mag. Maar genoeg nu want de koffer is zo aardig vol aan het worden met al die spellen die men via een goed lopend product als de iphone aan de man probeert te brengen hoever kan men gaan hierin hoeveel prul zooi gaat men nog bedenken om hun troep zoals een notitie blok als case te verkopen voor je iphone. Terwijl deze zelf een schitteren de notitie app heeft. Wie gaat er nu zijn mooie telefoon in dit bagger boekje stoppen. Nou ik niet. Ik snap ook het nut er niet van het maakt je telefoon alleen maar groter en dikker. Maar goed dit is dus mijn mening over de meeste troep die men wil verkopen als aanvulling voor je iphone. Jammer van het mooie product de iphone die met al dit soort rommel geassocieerd word.

  3. Zij die van het papier afwillen, kennen het fenomeen van creativiteit niet. Niets is zo heerlijk als even in de trein een momentje voor jezelf pakken, pen en papier uit je binnenzak te halen en te gaan schetsen, tekenen of schrijven. Ik draag zelf altijd meerdere notitieblokjes op zak om alles in op te schrijven. De Cloud is leuk, maar lang niet alles hoor. Maar goed, terug naar het onderwerp: ik ben van mening dat dit een leuk concept is en een mooi product, maar voor ons Nederlanders wel erg prijzig. In totaal ben je namelijk bijna 40 dollar kwijt voor een enkel boekje, dus dan kijk ik liever een keer als deze boekjes voor een tientje of twee op de Nederlandse markt liggen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.