Disney Crossy Road met Mickey Mouse en Donald Duck onderweg naar iOS

Disney Crossy Road komt eraan. Een leuke twist op het bekende Crossy Road met Mickey Mouse en Donald Duck in de hoofdrol. Ook de originele Crossy Road heeft een update gekregen met een leuke Mickey Mouse-skin.

Disney Crossy Road met Mickey Mouse.Crossy Road is al een tijdje beschikbaar, maar dat weerhoudt de makers er niet van om eens in de zoveel tijd met een nieuwe versie te komen. Deze keer is het de beurt aan ‘s werelds beroemdste muis en eend in de vorm van Disney Crossy Road. En om alvast een preview te geven, heeft de originele Crossy Road een update gekregen met enkele Disney-personages.

Bekijk ook

Crossy Road: moderne variant van Frogger voor iPhone en iPad

Crossy Road is een leuke, moderne variant op Frogger. Probeer een drukke weg en rivieren over te steken, tussen het voortrazende verkeer door.

Crossy Road in een Disney-sausje

Crossy Road is eigenlijk niets meer dan een eigentijdse versie van het aloude Frogger. Steek met een kip, pinguïn of ander dier een drukke weg over en probeer zover mogelijk te komen. Onderweg kom je niet alleen auto’s en vrachtwagens tegen, maar moet je ook slootjes overspringen via drijvende boomstammen en uitkijken voor de voorbij gaande trein bij het oversteken van een spoorweg. Dit concept, met zijn aantrekkelijke grafische look, wordt binnenkort in een Disney-sausje gegoten in de vorm van Disney Crossy Road met meer dan honderd personages uit het Disney- en Pixar-universum.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Maar je kunt nu al proeven van de Disney-magie in Crossy Road, want de oorspronkelijke versie heeft een update gekregen om de aanstaande release van Disney Crossy Road te vieren. Hierdoor kun je je kip uitrusten met een Mickey Mouse-masker, maar voor het echte werk zul je moeten wachten op de release van Disney Crossy Road. Of Disney Crossy Road net als de originele Crossy Road helemaal gratis te spelen is en beschikbaar is voor de Apple TV, is op dit moment nog niet bekend.

Als je op zoek bent naar nog meer Crossy Road, dan is er ook Pac-Man 256, afkomstig van dezelfde makers. Deze game is een combinatie tussen Crossy Road en het bekende gele kappertje en is ook beschikbaar voor de Apple TV.

Bekijk ook

Review: Pac-Man 256 op Apple TV is vooral leuk met een controller

Pac-Man 256 hapt zijn weg op de Apple TV. In deze review bekijken we of deze originele mix tussen Crossy Road en Pac-Man ook goed uit de verf komt op een groot scherm.

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 maart 2016 om 17:00
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.