Reacties voor: DigiTimes: ‘iPad 4 komt halverwege 2013’

DigiTimes voorspelt dat de iPad 4 pas halverwege 2013 op de markt komt. Niet in maart 2013, maar pas in de zomer van 2013.
Lees het complete artikel → DigiTimes: ‘iPad 4 komt halverwege 2013’
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 19 reacties

  1. En ik voorspel dat de iPad 5 in maart 2014 komt en 6 in 2015 enz.

  2. Steeds meer en meer, en elkaar snel opvolgend.
    De iPad 1 is zo’n 2 jaar oud en ligt met updates al sterk uit de gratie bij Apple.
    Dat geldt ook al voor iPad 2 wat update en oplaad kabel
    betreft.
    Het zal me niet verbazen als op een goed moment de zeepbel uit elkaar klapt.
    Maar ja dit is slechts mijn mening.

  3. Origineel geplaatst door Akoni2011
    Steeds meer en meer, en elkaar snel opvolgend. De iPad 1 is zo’n 2 jaar oud en ligt met updates al sterk uit de gratie bij Apple. Dat geldt ook al voor iPad 2 wat update en oplaad kabel betreft. Het zal me niet verbazen als op een goed moment de zeepbel uit elkaar klapt. Maar ja dit is slechts mijn mening.

    Snel opvolgen? Een jaar tussen de modellen is niet snel dacht ik zo. Kijk naar Samsung een tijd geleden, die brachten elke twee maanden weer een nieuw ‘toptoestel’ uit, fijn als je net je abonnement had verlengd. De iPad 1 is al 2,5 jaar oud, en had destijds goede specificaties. De evolutie van een nieuw product verloopt in het begin altijd snel.

  4. @Jan: Ja en ik denk iPhone 5 S in 2013 en iPhone 6 in 2014 haha
    Wordt je toch gek van al die zinloze geruchten

  5. Origineel geplaatst door Akoni2011
    Steeds meer en meer, en elkaar snel opvolgend. De iPad 1 is zo’n 2 jaar oud en ligt met updates al sterk uit de gratie bij Apple. Dat geldt ook al voor iPad 2 wat update en oplaad kabel betreft. Het zal me niet verbazen als op een goed moment de zeepbel uit elkaar klapt. Maar ja dit is slechts mijn mening.

    Welke zeepbel???

  6. iPad is tegen die tijd helemaal niet meer relefant. de Surface tablets van Microsoft bieden tegen lagere prijzen meer opslag en mogelijkheden. Devs gaan crosplatform uitbrengen net als dat nu al voor android en iOS gebeurt.

    Apple zal de iPad erg aantrekkelijk moeten maken. (betere specs of een meer capabel (i)OS). Surface mag dan wel een nieuwkomer zijn maar het heeft niet de restricties die iOS kent (zelfs de RT versie).

    Ik ben uiteraard heel benieuwd hoe apple gaat reageren op de surface tablet en de tsunamie windows 8 tablets die dit jaar nog uit gaan komen.

  7. Origineel geplaatst door kasuja
    iPad is tegen die tijd helemaal niet meer relefant. de Surface tablets van Microsoft bieden tegen lagere prijzen meer opslag en mogelijkheden. …… …Ik ben uiteraard heel benieuwd hoe apple gaat reageren op de surface tablet en de tsunamie windows 8 tablets die dit jaar nog uit gaan komen.

    De goedkoopste Surface gaat toch 500 Euro kosten? Voor 350 Euro koop je een ipad2 met concurrerende specs en veel meer mogelijkheden (o.a. apps). En qua specificaties, vooral schermresolutie, zit de ipad3 nog veruit aan de top. Vooral vergeleken met tablets die alleen in de folders bestaan, en die bovendien lijden aan de verdeeldheid van 2 platforms. (?!). Kijk eens naar de verwarring van PC boeren. Surface zal zich eerst nog even moeten bewijzen tegen de “tsunamie” van Android tablets. En zelfs dat zal twijfelachtig zijn.

  8. @Henk:

    Origineel geplaatst door Henk
    Origineel geplaatst door kasujaiPad is tegen die tijd helemaal niet meer relefant. de Surface tablets van Microsoft bieden tegen lagere prijzen meer opslag en mogelijkheden. …… …Ik ben uiteraard heel benieuwd hoe apple gaat reageren op de surface tablet en de tsunamie windows 8 tablets die dit jaar nog uit gaan komen.De goedkoopste Surface gaat toch 500 Euro kosten? Voor 350 Euro koop je een ipad2 met concurrerende specs en veel meer mogelijkheden (o.a. apps). En qua specificaties, vooral schermresolutie, zit de ipad3 nog veruit aan de top. Vooral vergeleken met tablets die alleen in de folders bestaan, en die bovendien lijden aan de verdeeldheid van 2 platforms. (?!). Kijk eens naar de verwarring van PC boeren. Surface zal zich eerst nog even moeten bewijzen tegen de “tsunamie” van Android tablets. En zelfs dat zal twijfelachtig zijn.

    Wat een vergelijk, een nog niet bestaande Surface tegen een oude iPad 2.
    En wat zit er dan in die Surface van €500,00???
    En het is ook maar te hopen dat we volgend jaar nog ondersteuning krijgen van Apple voor de iPad 2.
    Ik kan nu op de iPad 1 al zeker 20% niet eens meer spelen van de Apps.
    En ik ben afgeknapt van de resolutie van de iPad 3, ik zie geen verschil tussen de iPad 1 en 3 scherm.
    Ja, het is mooier en scherper, maar alles wat ik bekijk is verder het zelfde als op de iPad 1.
    Als iemand mijn eens uit kan leggen hoe het zit dan wil ik graag mijn mening terug nemen over de iPad 3.
    Ik heb niks tegen Apple, maar begin toch langzaam aan te denken over iets anders te gaan nemen, dus ik ben zeer benieuwd naar Surface.

  9. De goedkoopste surface heeft 32GB opslag SD cardreader USB aansluitingen en een OS dat in basis al beter os dan iOS omdat het niet de bekrompen restricties heeft.

    voor wie een volledige desktop ombeging bij wil hebben kan je de duurdere modellen aanschaffen. en daar beginnen de prijzen waar die van de ipad ophouden.

    Voor de specs en prijzen van de surface zie hier http://www.nu.nl/gadgets/2935096/surface-tablet-niet-direct-nederland.html

    Wil je meer weten google even dan zie je dat de iPad een over priced speeltje is en de iPad 4 die waarschijnlijk weer dunner zal zijn en is van de grond af aan volledig opnieuw is ontworpen en kan eigenlijk niks nieuws.

    De ipad mini is meer van het zelfde maar dan kleiner.
    Geen extra mogelijkheden alleen kleinder en dunner.
    Perfect voor boeken lezen.

  10. @Henk: je klinkt precies als microsoft steve balmer. Een telefoon van 500 dollar ongesubsidieerd? Die gaat niet ver komen. Wij maken ons niet druk. Het toestel moet zich eerst nog maar eens bewijzen. En zie waar de iphone nu staat.

    Vergissen is menselijk.

    Ik denk dat er nu eindelijk concurrentie is voor de ipad.
    Apple weet van gekkigheid niet wat ze moeten verzinnen omdat er nog niemand in de buurt is geweest.

    Resultaat babystapjes. thinnovation. Alles maar dunner maken. Ik ben alleen al blij dat microsoft er is zodat apple weer wat hete adem in de nek kan gaan voelen en weer eens wat gaat doen.

    Surface is doordacht strak gedesigned net als apple producten dat zijn. Het bied meer mogelijkheden voor minder geld en is praktischer in gebruik. Daar waar de mogelijkheden met een ipad ophouden kan je switchen van omgeving op een Surface en werk je rustig verder. Op de ipad zal je je macbook moeten opstarten voor je verder kan afmaken waar je op de ipad mee begonnen was wat productiviteit aan gaat.

  11. Voor de duidelijkheid. Ik ben geen apple hater. Ik ben slechts een iet wat teleurgestelde apple gebruiker.

    Er is geen reden meer om er trots op te zijn. Het speciale is een beetje weg van de apple producten. Het heeft een gebrek aan vooruitstrevend heid en er zijn een hoop nare schapen die dat nog niet in zien.

    Gelukkig staat de industrie niet stil. Sony microsoft acer en samsung maken mooie alternatieven op de producten waarmee apple ooit nieuwe wegen is ingeslagen.

    Als windows 8 mijn verwachtingen waar maakt dan hang ik mijn ipad in de wilgen en ben ik 2013 een surface pro gebruiker.

    Lees tweakers anders even als je wil weten wat er nou zo bijzonder is aan windows 8 op touch hybrid hardware van de eerder genoemde merken.

    Ik was eerst heels septisch en geloofde er niet in. Maar dit gaat echt werken.

  12. Jantje staat bij Dixons aan de balie vraagt de opdringerige verkopen aan Jantje ,wat kan ik voor u betekenen. Jantje zegt,ik kom voor een antivirusprogramma. O zegt die verkoper ik heb Northon 360 in de aanbieding en alles op een CD. Welk merk PC heeft u mijnheer. Jantje zegt een SURFACE……

  13. Ik heb zelf een iPad3 en iPhone4, maar ‘k heb het stilletjes aan wel gehad ermee. Ik weet wel dat ik de toestellen ga missen, en waarschijnlijk heel hard.

    Ik heb het geluk dat ik ze niet weg moet doen daar ze van het bedrijf zijn.
    En daar wringt het schoentje !!!

    Probeer eens een powerpoint van 900Meg met filmpjes, radiospots en geanimeerde grafieken en dergelijke op een ipad te krijgen, en af te spelen !!???!!
    !! ONMOGELIJK !!

    Gans onze directie en een groot deel van de Sales-afdeling heeft een iDevice en telkens lopen we vast bij ‘speciallekes’.

    Let: ook android gaat in de mist bij het afspelen van de presentatie, ik verwacht dat Surface daar -in de bedrijfswereld- wel terug gebied zal winnen, echter zal Win8 eerst moeten aanslaan en ingeburgerd worden. Deze vraagt toch een enorme aanpassing t.o.v. vorige versies. Goed/Slecht, Win8 draait hier al een tijdje in test en is eigenlijk helemaal niet slecht, maar ik ben een START-knop gebruiker (zegt genoeg vrees ik)

    Na het typen van mijn reactie besef ik wel dat ik mijn iPad zal(zou) missen, ik heb geen ander toestel dat doet wat ik vraag, op het moment dat ik het vraag, wat ik ook vraag (buiten onze speciallekes dan wel).

    Randnota: Neen, cloudon en dergelijk zijn geen oplossing, de presentatie in de cloud zetten betekent telkens een download van je welste = veel traffiek en wachttijden bij de ‘klant’.

    Randnota2: eigenlijk zou ik zo’n applicatie moeten hebben als de laatste versie van de ‘IKEA’-app, maarja, daarvoor wordt geen budget vrijgemaakt. De presentatie verandert ook veel (een keer in de maand) enz…

  14. @wally: zegt de verkoper tegen jantje. Ah dan hebbje hier niks aan jantje. Geen idee of windows RT virussen bestaan Maar via de microsoft app market of hoe die app store ook heet kan je er vast een gratis downloaden.

  15. @Kasuja:
    “Er is geen reden meer om er trots op Apple te zijn…..(?!)”
    en
    “Als windows 8 mijn verwachtingen waar maakt dan….”
    Beste Kasuja
    Je moet een product niet kopen om trots op te zijn. Dan ben je inderdaad een Fandroid, of een “naar sheep”, zoals jij ze noemt, of een “Steve-Balmer”. Die zijn er blijkbaar toch nog!.
    Je moet een product kopen om zijn functionaliteit. En de functionaliteit van een windows ARM is voorlopig heel beperkt omdat er nauwelijks goede apps voor zijn. Voor de Windows Intel stroomvreter zijn er wel veel “oude” applicaties maar die zijn weer niet geoptimaliseerd voor echte multitouch. Dus ook weinig extra functionaliteit. Overigens heb je op een Mac al jaren multitouch beschikbaar, dus ook op dat gebied loopt MS hopeloos achter.
    Dus voorlopig zal windows 8 geen succes zijn. Je zegt het zelf al: ALS windows zijn…. Allemaal folderpraat. Pas als er een goed werkend apparaat op de markt zou komen dan zou het misschien een succes kunnen worden. Als het al niet veel te laat is.
    NB. 95 % van de ipad-gebruikers realiseert 95% van de gewenste functionaliteit. Mijn buren gebruiken hun quadcore windows PC nooit meer sinds ze een ipad hebben. Dacht je echt dat die een windows8 tablet gaan kopen?

  16. @Henk: ik koop mn producten vanwege hun geweldige gebruikers ervaring. Apple is dan snel eerste keus. Alleen nu heeft microsoft met windows 8 een alternatief dat ik fijner vind werken.

    Daar doe je verder nika aan. Persoonlijke mengingen zijn niks waard. Maar als je puur gaat vergelijken op wat is er mogelijk dan is het snel duidelijk.

    De surface gaat verder in functionalitet waar de iPad ophoud.

  17. @Jan:
    “Als iemand mijn eens uit kan leggen hoe het zit dan wil ik graag mijn mening terug nemen over de iPad 3.”
    De ipad1 (en 2) heeft een fantastisch beeldscherm. Voor de meeste mensen ruim voldoende
    Inderdaad ziet er niet zoveel verschil in de ipad1 en de 3 behalve 2 uitstekende camera’s, een scherm met enorme resolutie.en veel meer (grafische) processorkracht.
    En juist die extra faciliteiten geven wat extra mogelijkheden. Je kunt er dus o.a. echte HD films op afspelen, en indrukwekkende games etc. Als je dat niet nodig vindt, dan blijf je toch lekker bij de ipad 1 of 2? Nog steeds beter dan de concurrenten. En spotgoedkoop.

  18. @Henk:
    Instap model iPad vergeleken met instap model Surface.

    Schermresoltie:
    De iPad 2 resolutie: 1024-by-768
    De iPad 3 resolutie: 2048-by-1536
    De Surface RT rsolutie: 1366-by-768
    De Surface PRO rsolutie: 1920-by-1080

    Scherm afmeting:
    De iPad 2/3: 9,7 inch
    De Surface: 10,6 inch

    Aansluit mogelijkheden:
    De iPad 2/3: 30 pin connector met beperkte USB mogelijkheden
    De Surface: USB ingang. HDMI uitgang, Micro-SD kaartlezer.

    Zakelijk:
    De iPad 2/3: geen office (alternatieven kosten 24€ (numbers, keynote & Pages €8 per stuk, met zeer beperkte mogelijkheden en competability.)
    De Surface: Office (bij aanschafprijs inbegrepen)

    OS:
    De iPad 2/3: Extreem saai iOS zonder enige interactie
    De Surface: Windows 8 RT, met dynamisch nieuwe look

    Alternatieve bedienings mogelijkheden:
    De iPad 2/3: stylus (niet inbegrepen. Geen palm rejection)
    De Surface: Bij de touchcover en type cover zit ook een touchpad ingebouwd. Dus voor de laptop fanaten, ook te bedienen met een muis als je dat even prettiger vind en hij werkt met drukgevoelige stylus. (palm rejection is nog onduidelijk.)

    Apps:
    de iPad had ook niet al die apps vanaf de start.
    MS verwacht zo’n 100.000 apps binnen een maand of 3 meen ik. Waarschijnlijk is er snel genoeg heel veel keus. Momenteel heeft de iPad op dit moment een streepje voor heeft wat Apps betreft.
    De iPad heeft dus als enige (tijdelijke) voordeel het aantal apps.

    De Surface wint op bijna alle andere vlakken. De Surface met windows 8 Pro gaat zelf verder in mogelijkheden. Nou wie verder kan kijken dan zijn neus lang is, kan een goede keuze maken…

  19. @kasuja:
    Indrukwekkende “steve-Balmer” reclame.
    Maar
    1. de ipad3 heeft een veel hogere resolutie (5% en 50% meer)
    2. De schermafmeting verschilt 5 %.
    Valt in het niet bij de 50% hogere resolutie
    3. De aansluitmogelijkheden van de ipad zijn makkelijk uit te breiden. Het kost je wel enkele tientallen Euro’s.
    Als je het nodig hebt.
    4. Ik vind Pages veel gebruikersvriendelijker dan Word.
    Maar complete behoorlijk compatibele Officepakketten voor IOS kosten tussen 0 en 14 Euro. En misschien komt MS ook met Office voor IOS. Maar die hoef ik niet.
    5. Een stylus heb ik gratis gekregen bij mijn hoes.
    6. Apps.
    “Microsoft verwacht……Waarschijnlijk….. Momenteel heeft de ipad een streepje voor….”
    De ipad heeft geen streepje voor maar een voorsprong van een factor 1000. Of 10.000?
    7. “De Surface wint op bijna alle vlakken.”
    Surface, zelfs op folderpapier, wint bijna nergens.
    Zelfs niet in specificaties. En inmiddels weten we dat specificaties niet doorslaggevend zijn voor gebruikersgemak.
    Eerst maar even de praktijk afwachten?
    NB. Hoeveel tegel-apps passen bij Surface op 1 scherm? 10? Of 500? Oh, je hebt natuurlijk geen apps nodig. Want ze zijn er niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.