Mogelijke inventarislijst Apple wijst op 12 iPad mini-modellen

Een mogelijke inventarislijst van Apple wijst op twaalf verschillende versies van de iPad mini.

iPad miniApple zal mogelijk twaalf verschillende iPad mini-modellen introduceren, die verkrijgbaar zullen zijn in twee verschillende kleuren. Dit blijkt uit mogelijke SKU-informatie die Appleinsider in handen heeft. Apple zou vier verschillende opslaggroottes bieden bij de iPad mini. Dit zou er op kunnen wijzen dat Apple wellicht een 8GB-variant van de iPad mini wil verkopen. Op het moment kun je enkel een iPad met 16GB, 32GB of 64GB kopen.

Van iedere iPad mini zouden er vermoedelijk drie varianten verkrijgbaar zijn: één met enkel Wi-Fi, één met 3G en één met 4G-LTE. Dit is voor een groot deel echter speculatief: de SKU-gegevens refereren enkel naar de mogelijke iPad mini’s als ‘GOOD’, ‘BETTER’ en ‘BEST’. Deze in totaal twaalf iPad mini-varianten hebben een A- en een B-variant, wat lijkt te wijzen op de twee verschillende kleuren die beschikbaar zullen zijn. Volgens iemand bekend met dergelijke SKU-lijsten zouden de codes P101, P103, P105 en P107 waarschijnlijk op opslagcapaciteit slaan.

Dat de iPad mini in twee kleuren wordt uitgebracht lijkt goed mogelijk. De iPad 2 en derde generatie ipad zijn ook verkrijgbaar in zwart en wit. Apple koos er in september met de iPod touch echter wel voor om meer nieuwe kleuren bij een iDevice te introduceren.

De SKU-lijst bevat codes die mogelijk door Apple worden gebruikt om de inventaris bij te houden. Waar de lijst precies van afkomstig is, moet nog blijken: Appleinsider lijkt hem te hebben gekregen van een anonieme bron. Het is daarom ook lastig te bepalen of de lijst ook echt door Apple wordt gebruikt en of de informatie slaat op de iPad mini.

Geruchten wijzen er op dat Apple op 23 oktober de iPad mini uit de doeken zal doen. De uitnodiging voor dit evenement moet ergens deze week naar de pers worden verzonden.

iPad mini SKU

Lees ook ons Dossier iPad mini met een opsomming van alle eerdere nieuwtjes en geruchten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 oktober 2012, 15:48
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerp ipad

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.