Dexim brengt MacBook Hub voor de iPhone uit

Accessoiremaker Dexim heeft een leuk nieuw product voor mensen die een iPhone en een MacBook Air hebben: de DWP001 MacBook Hub, waarbij je 3 usb-poorten en een geheugenkaartslot tot je beschikking hebt.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

dexim usb hubAccessoiremaker Dexim heeft een leuk nieuw product voor mensen die een iPhone en een MacBook Air hebben. Het probleem bij de MacBook Air is het gebrek aan poorten en aansluitingen. Wil je je iPhone opladen, dan is er geen plek meer voor andere usb-apparaten, zoals een geheugenkaartlezer.

De DWP001 MacBook Hub is een dockingstation voor de iPhone (en iPod), die je kunt aansluiten op elke laptop, maar die vooral bij de MacBook Air van pas komt. Het apparaatje heeft namelijk 3 USB 2.0-poorten, laadt en synchroniseert de iPhone en heeft een geheugenkaartslot voor SD-kaartjes. Dexim levert er een micro- en mini-USB-kabel bij.

De MacBook Hub is voor €59,99 te koop in de winkel en levert per USB-poort een spanning van 5 Volt en een stroomsterkte van 500 mA.

dwp001 MacBook Hub dwp001 MacBook Hub

Dexim bracht ook nog de DWA031 Shu-Lip uit, maar dat is een adapter die alleen voor de nieuwe generatie de iPod shuffle is bedoeld. Die is uitgevoerd in aluminium, passend bij de shuffle en kost €14,99.

Beide producten worden geïmporteerd door Mconomy BV en zijn bij diverse winkels te koop, onder andere bij de iPhoneclub Shop, Dixons, BCC en iPhonecentre.nl.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 april 2009, 22:18
Categorie Accessoires
Onderwerpen dexim, dock, macbook air

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.