Aanwijzingen voor video-opnames, digitaal kompas en voice control in iPhone OS 3.0

Dag in dag uit worden er weer nieuwe ontdekkingen in de betarelease van iPhone firmware 3.0 gedaan. Een nieuwe screenshot die bij MacRumors is opgedoken bevat een interface voor het opnemen van videofilmpjes vanuit de camera-interface. Rechtsonder is een soort schakelknop te zien waarmee je tussen het maken van foto’s en video’s kunt wisselen. Ook […]

iphone os 3 videoDag in dag uit worden er weer nieuwe ontdekkingen in de betarelease van iPhone firmware 3.0 gedaan. Een nieuwe screenshot die bij MacRumors is opgedoken bevat een interface voor het opnemen van videofilmpjes vanuit de camera-interface. Rechtsonder is een soort schakelknop te zien waarmee je tussen het maken van foto’s en video’s kunt wisselen. Ook is er onderin het scherm nu een rode opnameknop te zien in plaats van de gebruikelijke sluiterknop. In de configuratiebestanden zijn voorts verwijzingen te vinden naar een autofocus camera, een magnetometer (digitaal kompas) en Voice Control.

Voice Control kennen we al van de nieuwe iPod shuffle, waarbij je een stem de muzieknummers en afspeellijsten hoort oplezen. Je kunt je afvragen: waarom wordt dit nu pas ontdekt, terwijl duizenden ontwikkelaars de beta 2 van iPhone OS 3.0 al geïnstalleerd hebben? Dat heeft ermee te maken dat Macrumors de videointerface pas te zien kreeg na het activeren van een configuratiebestand.

Via: MacRumors

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 april 2009, 18:15
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen firmware, kompas, video

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.