Reacties voor: Denticon: iPhone-webapplicatie voor de tandarts

Denticon is nu beschikbaar als webapplicatie voor de iPhone. Met Denticon heeft de tandarts altijd toegang tot patiëntgegevens, afspraken, facturen en zelfs röntgenfoto's.
Lees het complete artikel → Denticon: iPhone-webapplicatie voor de tandarts

Reacties: 8 reacties

  1. Voor niet tandartsen maar ons gewone artsen is er liferecord. te vinden op http://www.liferecord.com/ een volledig Electronisch patiënten dossies.

  2. hier een tandarts student, ga dit zeker eens uitchecken

  3. Mmm, dat lijkt mij dan weer meer iets voor gewone artsen, niet?

    Verder weer enorm handig natuurlijk 😛

  4. Hier nog een tandarts student (ACTA) ik ga het ook checken

  5. nice 😀 moet mn pa eens weten

  6. Hier nog een tandheelkunde student van ACTA met iphone, dit is echt super, maar er zal wel een behoorlijk prijskaartje aan zitten. Zou het zeker overwegen te gebruiken als ik tandarts ben.

  7. denk niet dat ik dit zou gebruiken hoor. In de praktijk heb je je computer voor het dossier op te zoeken, en buiten mn praktijk wil ik even van mn werk afzijn en heb ik dus ook geen nood om mn patientendossiers en dergelijke te kunnen raadplegen

  8. Erg grappig. Is het nuttig?? nee dus want in een spoedgevallen dienst zijn er patienten die niet in het iegen bestand voorkomen. Enm oh ja, heeft één van jullie naar de prijs van die (amerikaanse) programma gekeken. Leyuke prijs …elke maand $250! Voor die prijs mag je er wel een iPhone bijkrijgen…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.