iPhone-websites in Canada organiseren petitie

Een groep Canadese iPhone-websites is een petitie gestart, om Apple en mobiele operator Rogers duidelijk te maken dat de belangstelling voor de iPhone in Canada overweldigend is.

Er zijn weinig bedrijven die mensen op de been krijgen om een product te mogen kopen. Apple is zo’n bedrijf: een aantal Canadese websites zijn een petitie gestart om Apple zover te krijgen dat de iPhone binnenkort ook in Canada beschikbaar komt. Sinds de iPhone in de VS werd gelanceerd zijn er conflicterende berichten of het toestel nu wel of niet snel komt. Mobiele operator Rogers is de enige GSM-operator maar heeft veel te dure databundels; toch zijn er op straat steeds meer iPhones te zien. De websites iPhoneWorld.ca en iPhoneInCanada.ca zijn daarom een actie gestart.

Samen hebben deze websites een publiek van 100.000 unieke bezoekers, genoeg om een indrukwekkende verzameling handtekeningen te verzamelen (als iedereen meedoet). Het doel van de petitie is om simpelweg een stem te laten horen: om Apple en Rogers te laten zien dat er veel vraag is naar de iPhone in Canada. Proberen kan geen kwaad, zo schrijft iPhoneWorld. Het tweede doel van de petitie is om te vragen of er meer officiële informatie over de iPhone-lancering in Canada kan worden vrijgegeven. Een schatting van de releasedatum is al voldoende; dan hebben de Canadezen in ieder geval iets om naar af te tellen. Afgelopen vrijdag ging de petitie van start en tot nu toe hebben ruim 300 mensen hun handtekening gezet. Het doel van 100.000 handtekeningen lijkt daarmee nog ver weg.

Petitie tekenen: The Great Canadian iPhone Petition

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 maart 2008, 11:00
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple, canada, petitie, rogers, wireless

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.