Reacties voor: Audiomerken Denon en Marantz komen met eerste AirPlay 2-updates voor AV-receivers

Het loopt nog niet storm met de AirPlay 2-updates voor de beloofde speakers, maar er zijn nu twee merken die wel begonnen zijn meet de ondersteuning voor AirPlay 2. Het gaat om Denon en Marantz, twee merken met verschillende receivers.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 5 reacties

  1. Je koppelt je boxen toch bedraad aan de versterker/receiver? Dan heeft AirPlay 2 dus enkel en alleen het voordeel dat de muziek doorspeelt indien je gebeld wordt? (Als je via IOS apparaat streamt) Als je immers al AirPlay 2 boxen hebt dan heb je geen versterker nodig. Of kunnen dergelijke receivers weer “oude” AirPlay1 boxen opnemen in het netwerk zodat je weer wel via je Iphone meerdere boxen simultaan geluid uit kan laten sturen? Als je streamt via ITunes (MacMini als server) voegt het hele AirPlay2 sowieso niets toe. Je merkt het al, zie de toegevoegde waarde van AirPlay 2 op de receiver/versterker niet zo. Wellicht dat iemand dit toe kan lichten?

    • @Fred: Het voordeel is dat je vooral synchroon streamt naar meerdere apparaten. Waar dat voorheen maar naar 1 apparaat kon. Ik kan nu bijvoorbeeld het geluid in mijn tuin en in de woonkamer synchroon laten lopen via de homepod en mijn denon receiver.

  2. Nu Libratone nog

  3. Origineel geplaatst door BC
    @Fred: Het voordeel is dat je vooral synchroon streamt naar meerdere apparaten. Waar dat voorheen maar naar 1 apparaat kon. Ik kan nu bijvoorbeeld het geluid in mijn tuin en in de woonkamer synchroon laten lopen via de homepod en mijn denon receiver.

    Ik heb een Marantz (en o.a. een HomePod). Ik heb net de update gedraaid, maar wat je zegt kon ik VOOR de update ook al.

    Snap dus ook niet zo goed wat ik nu extra kan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.