Reacties voor: Delta415 Wearcom-spijkerbroek heeft doorzichtige iPhone-opbergzak

De Delta415 Wearcom is een spijkerbroek met doorzichtig iPhone-zakje. Zo kun je op de fiets gemakkelijk je iPhone bedienen. De spijkerbroek kost 130 euro.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 18 reacties

  1. Zoiets in een jas lijkt mij iets praktischer.

  2. Hmm?…..Doe maar niet!.

  3. Makkelijk voor examens…..

  4. Leuk voor ‘s nachts op donkere straten met gure figuren.

  5. Origineel geplaatst door Roy
    Zoiets in een jas lijkt mij iets praktischer.

    Ze hebben al een pullover 🙂 dus dat is mss al beter voor u, maar wel nog duurder 🙂

  6. Op mijn motor draag ik een motorbroek. Een jeans biedt natuurlijk onvoldoende bescherming. Bovendien is het levensgevaarlijk om al rijdend naar je bovenbeen te kijken en het zicht op het verkeer voor je en om je heen, kwijt te raken.
    Grappig, maarre…. Nee, bedankt!

  7. Mensen aanmoedigen om in spijkerbroek op de motor te stappen en ondertussen naar hun iPhone te kijken? Juist… Moedig ze ook gelijk aan om te gaan voetballen op de snelweg als je bezig bent

  8. Precies Sjories, het is wachten op het bericht: “Jongen van 17 door botsing met auto ernstig gewond, omdat hij een sms typte tijdens het scooteren”

  9. @Zjories en @Theo: Ik rijd dagelijks motor. Op de A2 van en naar Amsterdam in de spits, buiten de spits, binnendoor en wat nog niet meer. Ik rij het hele jaar door en ik zie dagelijks meer automobilisten zichzelf scheren, make-uppen, werkgerelateerde stukken doornemen, met laptops bezig zijn, handheld bellen en ik heb zelfs een keer meegemaakt dat iemand het telefoonboek aan het doornemen was. Dat dikke geval ja.

    Als motorrijder moet je natuurlijk meer opletten en eerder anticiperen, maar de snelweg is een stuk asfalt waarbij je techniek voor motorrijden niet zo gek veel uitmaakt. Als je hier een rustig stuk kiest zou je prima je iPhone kunnen bedienen. Persoonlijk vraag ik me dan af hoe je belt, maar mensen met een communicatie set in de helm (en dat worden er meer en meer) bedienen hun telefoon al vaker via de GPS-set of direct via een bluetooth verbinding. Het aantal mensen dat ik zie hannesen met draadjes naar een iPhone op een motor is in mijn motorclub echt 0. Er zijn genoeg bedrade sets in gebruik, maar deze is een plug erin en vaak ook alleen maar naar de GPS.

    Wat ik wel vaker zie is mensen die in de auto met oordoppen rijden. Ik vraag mijzelf dan echt af waarom! Je hebt toch een autoradio? en om te bellen heb je toch een handsfree kit? Of ben ik echt te veel een motormuis?

  10. @ikkieman: Heb je je rechterhand niet nodig om gas te geven 🙂

  11. Wederom eentje in de categorie kansloze gimmicks

  12. Ik rijd dagelijks met een motoscooter en dit is eigenlijk superhandig om de gps te gebruiken. Spijtig van de prijs.

  13. Lijkt me handig tijdens het maken van een toets of smsen tijdens de les!

  14. @Gonny van der Zwaag:
    Als je toch stilstaat, kun je hem net zo goed uit je broekzak vissen. Scheelt weer 130 euro.

  15. Origineel geplaatst door wouter3
    @ikkieman: Heb je je rechterhand niet nodig om gas te geven

    Niet met een cruise-control (Stuk stevig koperdraad van nog geen euro met een paar draaien erin).

  16. En ze brengen deze broek uit, vlak voordat de iPhone 5 komt, met een groter scherm (als de geruchten kloppen). Goede timing!

    OT: het is T-shirt met een hoofdletter t, omdat het shirt de vorm heeft van een T.

  17. Wel een aardig idee. Lijkt me handig voor op de fiets (buienradar of navigatie) in weer en wind. Wel een beetje prijzig.

  18. @Zjories (en anderen): Het plaatje op de website van de fabrikant laat een persoon zien op een stilstaande motor. Datzelfde geldt ook op de fiets: als je even stopt met de linkervoet op het grond en de rechtervoet op de trapper, kun je perfect het scherm aflezen.
    Kortom: niks mis mee, gewoon even afstappen en je iPhone aflezen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.