Delta415 Wearcom-spijkerbroek heeft doorzichtige iPhone-opbergzak

De Delta415 Wearcom is een spijkerbroek met doorzichtig iPhone-zakje. Zo kun je op de fiets gemakkelijk je iPhone bedienen. De spijkerbroek kost 130 euro.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

delta415 iphone zakSoms komen we iPhone-accessoires tegen waarbij we niet verwachten dat iemand het gaat kopen, maar die wel laten zien hoe inventief mensen zijn. Maak kennis met de DELTA415 Wearcom-jeans, een spijkerbroek met een ritsvakje waar je je iPhone in kunt stoppen. Het idee is dat je je iPhone kunt bedienen, zonder het toestel uit je broek te halen. De broek is gemaakt door Alphyn Industries en gaat 127 euro kosten. De verzendkosten zijn pas zichtbaar na het aanmaken van een account. De inspiratie voor de broek is te vinden bij piloten in gevechtsvliegtuigen, die ook dergelijke zakjes in hun vliegpak hebben.

Via de zak in de Wearcom-broek kun je het multitouch-screen gebruiken. Een opening maakt het mogelijk om oordopjes aan te sluiten. Hoewel het idee wat gek overkomt, kan de broek toch voor bepaalde situaties van pas komen, bijvoorbeeld op de fiets. Tijdens het navigeren kun je nog steeds op de kaart kijken of de muziek bedienen, zonder dat kans loopt dat de iPhone uit je handen glipt en over het ruige asfalt stuitert. De fabrikant toont op de website dat het handig is om op een (stilstaande) motor te gebruiken, al houdt de broek natuurlijk geen rekening met de handschoenen die motorrijders vaak gebruiken.

De broek is verkrijgbaar in de maten 28 tot 38 in een donkerblauwe spijkerstof. Op de website van de makers is een gedetailleerde maattabel te zien, zodat je op 5 punten kunt nameten welk model het best past. De legergroene zak op het bovenbeen is bedoeld als eerbetoon aan de militairen. Dezelfde fabrikant Alphyn maakt ook t-shirts en sweaters met Wearcom-opbergzak voor de iPhone.

delta415 broek

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juni 2012, 14:52
Categorie Accessoires
Onderwerp kleding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.