iculture-populaire-apps
Populaire Apps

Snooze: maak van je iPhone een wekker met grote snoozeknop

De Snooze is een Kickstarter-project voor een iPhone-standaard die er voor zorgt dat je telefoon een wekker wordt met een grote snoozeknop.

SnoozeVeel mensen gebruiken hun iPhone als wekker, maar een groot nadeel is dat je ‘s ochtends niet even snel op de snoozeknop kunt rammen om verder te slapen. Je moet op je scherm kijken en dan op de snoozebutton op je scherm drukken, iets waar je soms zo weinig zin in hebt dat je nog liever een paar minuten naar de alarmtoon blijft luisteren. Snooze wil daar verandering in brengen. Het is een iPhone-standaard met een grote bovenkant die als snoozeknop fungeert.

De werking van de Snooze is simpel. De knop zorgt ervoor dat je op de volumeknoppen van je iPhone drukt. Daarbij hoort een bijbehorende wekker-app, die de snooze-functionaliteit toekent aan de volumeknoppen. In die app kun je meteen de snoozetijd instellen. Gebruik je liever een andere app in combinatie met de Snooze, dan kan dat ook, zolang hij de snoozefunctie maar aan de volumeknoppen heeft toegekend.

De Snooze is zo gemaakt dat je je iPhone kunt opladen, maar je iPhone er ook uit kunt pakken terwijl hij oplaadt. Daarom heeft hij geen dock, maar een handig gat waardoor je een kabel in het kastje kunt hangen. De makers hebben speciaal daarvoor een extra lange kabel gemaakt, maar uiteraard werkt de standaardkabel van Apple ook.

Als je een Snooze wilt hebben, kun je hem nog niet direct bestellen. Het is namelijk een Kickstarter-project. De makers willen in een maand tijd 50.000 dollar bij elkaar krijgen. Als je de makers voor 60 dollar steunt, sturen ze je een Snooze op als het project slaagt. Halen ze geen halve ton op, dan kost het je niets. Risico loop je dus niet, maar je weet vooraf nog niet of je de Snooze ook echt krijgt.

Meer informatie: Snooze op Kickstarter

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 juni 2012, 15:30
Categorie Accessoires
Onderwerpen kickstarter, populaire apps, standaard, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.