Reacties voor: De nieuwe iPhone 4e generatie: alle details

De iPhone vierde generatie is in handen van Gizmodo. Zij hebben een uitgebreide reportage gemaakt van dit nieuwe toestel: afmetingen, gewicht, materiaal, design.
Lees het complete artikel → De nieuwe iPhone 4e generatie: alle details
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 327 reacties

  1. Er is sowieso iemand net ontslagen bij apple =p

  2. Zo! Vind em er niet mooier op geworden. Ben benieuwd hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Apart dat het zo gevonden wordt zeg!

  3. en die krijg ik dus van de zomer als ik mn abo kan verlengen 😀

  4. Nu nog een release datum !!!!
    Edit: Release datum is volgens de geruchten 22 JUNI

  5. Dus toch geen nepding 😀

  6. Was dit niet gewoon een bewuste actie van Apple? Op deze manier wordt er nog meer gespeculeerd en wordt de hype versterkt.

    Over de telefoon zelf; ik vind het uiterlijk er niet op vooruit gegaan, maar de hardware zal ongetwijfeld interessant zijn. Ik heb nu een 3GS, maar er moet wel heel wat gebeuren wil ik alweer overgaan op de volgende iPhone.

  7. Ik heb zo m’n vraagtekens of hij echt “kwijtgeraakt” is, of dat dit een poging van apple is om buzz te creëren, wat ik overgins ook erg apart vind geziem de strikte geheimhouding de we van Apple kennen…
    Ik weet het nog zo niet, verwacht dat de nieuwe iPhone wel anders zal zijn dan wat we nu hebben (ook kwa disign) maar hoop dat dit niet het definitieve disign is!

  8. Zal Apple het niet met opzet gedaan kunnen hebben? En zo de concurentie op een vals spoor zetten! En een compleet ander model uit brengen? Ik geloof meer dat ze een alu model uit brengen wat erg op de iPad lijkt!

  9. Het uiterlijk van de iPhone kan nog wat wijzigen

    Het is te hopen!

    Ik ga trouwens mee met JeroenDG.

  10. Echt bijzonder is anders..

  11. Ik zit al klaar met mijn creditcard! Laat maar komen, ik vind hem supermooi.

  12. Zéker geen bewuste actie. Een paar foto’s verspreiden is wel leuk maar je gaat niet je nieuwste technologie op straat gooien. Er zijn heel wat alarmbellen afgegaan bij Apple.

    Ik ben erg benieuwd naar de reacties. Dat wordt lachen met de Apple ‘fanboys’.

    “Dit is zeker niet de nieuwe iPhone, zóóóó lelijk echt dat ontwerpt Apple echt niet. Damn die moet ik niet, zo nep dit… Oh, het is dus echt de nieuwe iPhone? Echt waar? Die MOET ik hebben, me want, me want. Kan nie wachtuuuuh!!”.

  13. IK KAN !!!
    jippie

  14. i guess someone did lose his job yesterday at apple!

  15. Nou verwacht ik wel van alle eerdere schreeuwers die bij hoog en laag beweerden dat het fake was en nooit een apple ontwerp kon zijn, dat ze hun ongelijk toegeven. Denk het niet . . . . .

  16. @paulzurrr: nou lijkt me sterk:P
    ik denk niet dat iemand een telefoon laat vangen waar ong 2 miljard mensen een moord voor zouden doen:P
    maar als dat wel het geval ik heb je idd gelijk:)

    vind het ook niet mooier.. maar moeten maar kijken alsie er is!

  17. Die micro-sim is vrij logisch gezien de Europesche iPad release 🙂

  18. Ik vind het ontwerp nu best wel gaaf, en ik zou hem zo kopen. Maar dat is meer vanwege de flitser, grotere batterij en front facing camera (en hogere res. scherm).

    Ik denk echter niet dat dit het uiteindelijke ontwerp wordt. Hij is zo ontworpen dat hij in een 3Gs look-a-like case past. Zo viel het dus bijna niet op.

  19. Wat ik nu hoor vind ik nog niet zo spectuculair. Meer dan 256 MB geheugen zal het waarschijnlijk ook niet worden. Lijkt me sterk dat ze hem sneller gaan maken dan de iPhone. Over dat micro SIM ben ik al helemaal niet te spreken. Moetten de mensen die hem zonder abbo willen hun sim weer bij gaab knippen enzo:S Nee, tot nu vind ik het helemaal niks, maar ik wacht rustig af.

  20. Hmm ik hoop dat dit niet de final uitstraling is. Er zitten grote naten aan de buitenkant, en dat terwijl apple alles uit 1 stuk metaal maakt tegenwoordig? (macbooks etc)
    Tevens vind ik dat simkaart aan de buitenkant ook te lelijk om zo te gaan verkopen.

  21. In het begin vond ik het design niet zo, maar nu ik de video van Gizmodo heb gezien kan ik wel leven met de gedachte dat dit mijn nieuwe telefoon wordt 🙂

  22. Hmmmm….
    “Gizmodo zegt het toestel al een week in bezit te hebben (!) en heeft een gigantische hoeveelheid gegevens verzameld over dit nieuwe toestel. De achterzijde is volkomen vlak en gemaakt van glas of hoogglans plastic”…

    Hoe kan het dat ze dan niet weten of het nu plastic is óf glas?

  23. Hij doet me sterk denken aan mijn lg prada van vroegâh. Qua design niet echt geslaagd vind ik zelf. Specs vindt ik ook niet spectaculair. Maar Apple zou Apple niet zijn als ze met elke release weer iets kleins toevoegen. Zo ging het vroeger met de iPod ook.
    Maar goed, voor mij hoeft die nieuwe iPhone nog niet want ik vond een paar maanden geleden het aanbod van t-mobile toch interresant…….
    We gaan het nieuws in de haten houden.

  24. @Gosat:
    Dit is gewoon weer een stunt, dit trekt 100 keer meer aandacht dan een persberichtje.
    Mijn €0,02 iig.

  25. Origineel geplaatst door TriXal0ne
    Moetten de mensen die hem zonder abbo willen hun sim weer bij gaab knippen enzo:S Nee, tot nu vind ik het helemaal niks, maar ik wacht rustig af.

    Want dan zullen er natuurlijk totaal geen andere providers komen die microSIM-only aan gaan bieden..

  26. Vind hem er zeker wel mooier op geworden 🙂

  27. Apple zou nooit willen dat de nieuwe iPhone op zo’n manier in de media kwam. Apple kon altijd blijven uitstellen om de nieuwe iPhone op markt te brengen, omdat er toch genoeg reclame was door geruchten.
    Omdat het nu bijna zeker is dat dit de nieuwe iPhone is, moeten ze wel snel zijn met aankondiging.

  28. Die Micro-sim.. Is die wel beschikbaar in nederland?

  29. De achterzijde is volkomen vlak en gemaakt van glas of hoogglans plastic.

    Hoezo, kan je kiezen wat je wil voor achterkant, ze hebben hem toch in handen gehad dan kunnen ze toch zien of het plastic of glas is. Naar mijn idee vett HOAX en goede reclame voor Apple.

  30. Origineel geplaatst door Farry
    Zal Apple het niet met opzet gedaan kunnen hebben? En zo de concurentie op een vals spoor zetten! En een compleet ander model uit brengen? Ik geloof meer dat ze een alu model uit brengen wat erg op de iPad lijkt!

    Dat hoop ik wel, dit ding vind ik heel lelijk en lijkt ook niet echt op de voorgaande iPhones, een kleine iPad als uiterlijk ligt meer in de lijn en dat vind ik persoonlijk 100x mooier dus ik hoop dat Apple nog van design veranderd, als verassingsactie. Nu is het hele design al uitgelekt en dat is heel onlogisch voor Apple, de voorgaande keren waar het ook maar wazige plaatjes en nu is alles al bekend.

  31. Origineel geplaatst door WvB22
    Zéker geen bewuste actie. Een paar foto’s verspreiden is wel leuk maar je gaat niet je nieuwste technologie op straat gooien. Er zijn heel wat alarmbellen afgegaan bij Apple.Ik ben erg benieuwd naar de reacties. Dat wordt lachen met de Apple ‘fanboys’.“Dit is zeker niet de nieuwe iPhone, zóóóó lelijk echt dat ontwerpt Apple echt niet. Damn die moet ik niet, zo nep dit… Oh, het is dus echt de nieuwe iPhone? Echt waar? Die MOET ik hebben, me want, me want. Kan nie wachtuuuuh!!”.

    Ja denk het ook en btw ook wat betreft de ‘fanboys’.

    Gisteren dacht ik nog dat het een actie was van Apple. Maar nu dat Gizmodo (toch gerenommeerde site) erbij is gekomen denk ik dat dit niet met opzet is gebeurt.

    Overigens denk ik niet dat ze de medewerker nu zullen ontslaan ik denk eerder de dag waarop de nieuwe iPhone wordt aangekondigd.
    Zoals ik al gisteren aangaf vind ik het toestel wel degelijk en solide uitzien en zeker niet verkeerd. Alleen over de dikte ben ik minder te spreken, maar goed dat kan ook in echt totaal anders zijn.

  32. Ziet er wel goed uit. Beter dan de 3GS

  33. Mensen, jullie snappen toch wel dat dit niet het uiteindelijke design is? Hij is aangepast om in die 3Gs-look-a-like te passen.

    Kleine iPad look wordt het niet, aangezien Apple af wilt van dat de iPad een grote iPhone is.

  34. Waar zijn de pics van z’n guts? Ik geloof er nog steeds niets van. Je hebt dat ding een week in bezit en komt dan aankakken met een paar hele treurige filmpjes en foto’s.

    Waarom wordt ie niet aangezet? Al is het een startscherm.

  35. Wow, hij is echt! Ik weet het heel zeker, dat trek ik namelijk uit het feit dat de (natuurlijk fake) iphone in dit zo’n 5 minuut durende filmpje wel 2 keer wordt omgedraaid!

  36. Goeie actie van Apple, dit is volgens mij marketing van de hoogste plank!

  37. Hmm.. Vind de vormgeving van mijn 3GS toch mooier, lijkt meer op een soort van mislukte LG Pop… Hopen dat dit niet realiteit wordt..PS Gaan we nu echt van uit dat dit de nieuwe iPhone is na een paar foto’s en een filmpje van 9 seconden?…

  38. Le0. Apple heeft de iPhone op afstand gekilled. Je denkt toch niet dat Apple een risico neemt zonder de mogelijkheid ‘m op afstand te killen in een geval zoals deze.

  39. whahah…
    slimme move van apple. Als de Providers de iPhone willen verkopen zullen ze wel gedwongen over moeten op microsim

  40. @Le0: Omdat ie kapot is en niet aan gaat?!

  41. Lekker slimme actie van Apple.
    Zullen er weer mensen zelfmoord plegen?
    Vind hem eigenlijk niet zo mooi, vond het oude model mooier.
    Toch interessant dat hij een flitser heeft!

  42. Dit komt wel heel geloofwaardig over, het zou zomaar de nieuwe iPhone kunnen zijn. Maar we zullen toch af moeten wachten, een prototype hoeft ook niet direct de definitieve versie te zijn. Wel onwaarschijnlijk dat Apple zo met haar producten om gaat, het blijft een apart verhaal.

  43. Hoe kan de resolutie 960 x 460 zijn, dat is 2:1±… De iPhone van nu is 9:6 en als je kijkt op de foto is de breedte/lengte niet echt verandert van de huidige iPhone.

  44. @4saus: Ik zie alleen het nut niet van een microsim! eerst gebruikt in een iPad, dat ding wordt groter, dus we maken de Sim kleiner? :S

  45. “Alleen de plastic achterzijde valt uit de toon: daarvoor had Apple beter een unibody aluminium behuizing kunnen nemen.”

    Zeg er dan gelijk bij dat dit voorlopig nog niet mogelijk is door de problemen die een aluminium behuizing met de ontvangst van 3G of WiFi zorgt.

  46. Origineel geplaatst door Simon
    Le0. Apple heeft de iPhone op afstand gekilled. Je denkt toch niet dat Apple een risico neemt zonder de mogelijkheid ‘m op afstand te killen in een geval zoals deze.

    Daarom gaat ie wel aan. Dat gaat je niet geactiveerde iPhone nu ook.

  47. In elk geval geen last meer van haarscheurtjes in de case!

  48. Origineel geplaatst door martin
    Hmm ik hoop dat dit niet de final uitstraling is. Er zitten grote naten aan de buitenkant, en dat terwijl apple alles uit 1 stuk metaal maakt tegenwoordig? (macbooks etc)Tevens vind ik dat simkaart aan de buitenkant ook te lelijk om zo te gaan verkopen.

    Dat stoort mij ook het meeste. Hopen dat ze daar nog iets aan doen. Verder ben ik benieuwd naar de processor en het geheugen.

  49. Wat mij betreft is dit een proto waar het design niet van klopt. Dan kan Gizmodo nog zeggen dat alles er perfect in past, maar Apple heeft nog nooit iets laten zien van te voren. (kracht van Apple). Ze geven echt niet de eerste de beste een iPhone mee als proto, dus die zal hem ook niet laten slingeren.

    *wacht gewoon lekker op de iPhone Unibody 🙂 *

  50. micro SIM. Dus afwisselend inzetbaar in iPad en nieuwe iPhone. Geen dubbel abonnement nodig (iPad is immers simlock vrij.

  51. Vindt het een mooi ding hoor, maar niet zo spectaculair dat ik het erg vind om nog een jaar met mijn 3GS rond te lopen.

    Overigens, voor alle sceptici: in het artikel op Gizmodo, worden goede argumenten gegeven waarom het de nieuwe iPhone zou zijn. Ik ben iig voor 95% overtuigd!

  52. Ik vind het bijzonder dat, wanneer ze dit ding al een week in bezit hebben, er alleen maar een donker filmpje van 9 seconden bestaat.

    Lijkt mij dat je zsm het hele ding belicht in een korte tutorial video.

    Al met al, het vinden in een kroeg / gebrekkige informatie / rare keuze voor de fysieke knoppen… ik vind het een raar verhaal.

  53. Ik moet zeggen dat ik hem er juist mooi uit vind zien. Ik heb nu de 3g dus als het goed is kan ik deze in juni/juli gaan gebruiken 😀

    Ik vind die rand van aluminium een stuk mooier en robuuster ogen dan die van de 3G. Ook vind ik de platte achterkant een stuk mooier dan de ronde achterkant van de 3G.

    En die front camera vind ik ook wel tof!

  54. Ik moet wennen aan het design, maar het kan er zeker mee door!

    Doet me denken aan de Samsung F480/Nokia N78. Niets nieuws dus in design. Specs klinken goed.

    Toch zal het me stiekem niets verbazen als het gewoon vooropgezet is door Apple en fake is. Want wat kost het nou een nep-iPhone te fabriceren en te laten slingeren voor een miljarden-bedrijf? 😉

  55. Origineel geplaatst door Le0
    Waar zijn de pics van z’n guts? Ik geloof er nog steeds niets van. Je hebt dat ding een week in bezit en komt dan aankakken met een paar hele treurige filmpjes en foto’s.Waarom wordt ie niet aangezet? Al is het een startscherm.

    Er zijn wel foto’s van de binnenkant inclusief onderdelen waar de naam Apple op staat. Bovendien herkent iTunes en de computer het als een iPhone device. Dit is absoluut de nieuwe iPhone. Misschien dat er hier en daar nog een paar tweaks komen maar dit ziet er zo af uit dat er zeker geen spectaculaire veranderingen te verwachten zijn. Wat wel kan is dat dit één van de prototypes is. Het zal niet gek zijn dat Apple meerdere prototypes heeft liggen die er ook een beetje anders uit zien. Maar het bewijs is overweldigend dat dit hem is. 100% zeker weten we het nooit voor de uiteindelijke lancering.

  56. ik denk dat hij echt is, natuurlijk wordt het design nog wel iets verbeterd, voor een prototype ga je niet de duurste technieken gebruiken enz.
    ik vind hem wel mooi misschien niet super maar ach, als je hem eenmaal in je handen hebt ziet het er toch wel beter uit dan op zo’n filmpje…
    ga nog ff nadenken of ik een nieuwe iPhone neem als mijn abbo is afgelopen, wel duur :S

  57. Zal doordat deze (toekomstige) iPhone een andere simkaart heeft nu ook later gelanceerd worden dan in de USA?

  58. Hoe raar is het nu opeens dat dit nu zeker de volgende generatie iphone is. In die andere artikel werd ie bijna de grond ingeboord dat ie zo nep was. Een japanse nep toestel.

    Grappigste is, dat wanneer ik die foto’s zie, hoe iemand dan nog kan twijfelen dat het een nep iPhone is. Ik bedoel check die foto’s alleen al! straalt 1 en al kwaliteit uit. Echt Apple werk dit en ik vind dat het een strak design heeft. Hopelijk wordt dit em en kan ik em ook in juni meteen halen!!!

  59. Mischien expres laten liggen om een grotere hype te laten ontstaan. Waarom vergeet je zo iets? En al istie per ongeluk laten liggen er kan altijd nog iets aan gebeuren. Maar ik vind hem best mooi eigenlijk.

  60. Design vind ik nu trouwens best wel gaaf, maar die veranderd toch wel.

    @JSM
    Zeker niet expres. Apple zal misschien wat foto’s uitlekken, maar nooit een heel prototype achterlaten.

  61. Zelfde liedje als met de 3G voor mij. 1e blik spuug lelijk, en nu begin ik hem steeds mooier te vinden in dan fimpje van Gizmodo waar Jason Chen hem vast houd. Alleen die gekke naden nog wegwerken, dat ziet er een beetje crappy uit.

  62. edit: Owjah in die andere artikel zeiden ze dat die apple logo kleiner is in vergelijking zijn formaat. Dat was een argument dat ie nep zou zijn. Waarom is die nu opeens net zo groot als die van de 3GS?

  63. @oxigel: Ja precies, ook jammer dat er altijd word gezegd: “Het kan niet, hier en hier en hier om”

    Net zoals waarom Multi-Tasking niet kon op de iPhone ( Voor de 4.0 announcement)
    En dat het Japanse model geen “Wifi/3G” plaatje op de achterkant heeft.

    Wij weten niet waar Apple mee bezig is achter de schermen, ze vinden altijd nieuwe technieken uit.

    Vind het dan ook jammer als IPC vanuit gaat dat iets niet kan omdat het nooit vertoont is.

  64. Geloof niets van al dat “expres” laten liggen.

    Als dit het definitieve model is dan weet ik wat mijn volgende iPhone is! Een 4G

  65. Ik vind hem echt super mooi
    Ga hem zeker halen, kan niet w8ten!!!

  66. Nou oke als dit hem wordt neem ik de nexus one 🙂

  67. Schitterend ontwerp! 😀

  68. Origineel geplaatst door oxigel
    edit: Owjah in die andere artikel zeiden ze dat die apple logo kleiner is in vergelijking zijn formaat. Dat was een argument dat ie nep zou zijn. Waarom is die nu opeens net zo groot als die van de 3GS?

    Even opletten. Dat ging om een foto van een volledig metalen behuizing.

  69. Origineel geplaatst door iMick
    Hoe kan de resolutie 960 x 460 zijn, dat is 2:1±… De iPhone van nu is 9:6 en als je kijkt op de foto is de breedte/lengte niet echt verandert van de huidige iPhone.

    Typefout van Gizmodo overgenomen. 960×640 is waarschijnlijker.

    Dat zou inderdaad beter kloppen, en heb ik nu aangepast in het artikel (JP)

    Origineel geplaatst door Simon
    Mensen, jullie snappen toch wel dat dit niet het uiteindelijke design is? Hij is aangepast om in die 3Gs-look-a-like te passen.Kleine iPad look wordt het niet, aangezien Apple af wilt van dat de iPad een grote iPhone is.

    Onzin natuurlijk. Het ding waarin die is gevonden lijkt niet op de behuizing van een 3G, maar op een case voor een 3G. Dus als dat het doel was hadden ze gewoon een 3G-behuizing kunnen gebruiken 😉

    Reken er maar op dat het uiteindelijke model heel erg op bovenstaande foto”s gaat lijken.

    Ik vind het best mooi maar moet er wel aan wennen. De afmetingen zijn wel drastisch kleiner trouwens: 3mm dunner, 3mm smaller, 1mm hoger. Deze is dan veel makkelijker met 1 hand vast te houden. Laat maar komen! Mijn 3G is bijna 2 jaar oud…

  70. Het lijkt me niet meer dan logisch dat Apple zijn producten eerst laat testen, dan wel door personeel, dan wel door streng geselecteerde beta testers. De enige echte manier om een nieuw product te testen is door hem door een -niet al te kleine- club mensen ‘out in the wild’ te laten gebruiken. Ik vind het dan ook eerder een wonder dat er nog nooit eerder een nieuw Apple product is gespot voor de bekendmaking ervan.

    Het lijkt me sterk dat dit een bewuste actie is van Apple. Apple market zijn producten tot nu toe altijd volgens hetzelfde principe: lek een aantal kleine details, maak het nieuwe product bekend op een conferentie en breng het product binnen afzienbare tijd -als de hype nog volop aanwezig is- op de markt.

    Dat het uiterlijk van de nieuwe Iphone en bepaalde keyfuncties nu al bekend zijn zal er voor zorgen dat de hype rond en na de presentatie een stuk minder zullen zijn.

    maw: dit was niet de bedoeling.

  71. Ik denk dat dit hem is. als je het verhaal op gizmodo leest met foto’s en extra filmpjes raak je steeds meer overtuigd. Alles is onderzocht en wordt goed beargumenteerd. Het enige vreemde is dat hij in een bar is gevonden. Ik ben 90% overtuigd.

    Edit: ik vind hem overigens erg mooi.

  72. Ik denk niet dat apple deze telefoon nog zal lanceren.
    Ik heb ooit in een documentaire gezien over apple dat onze steve alles altijd strikt geheim wil houden.
    Aangezien apple een bedrijf is met een bepaalde status denk ik niet dat we een telefoon die veel op deze lijkt nog op de makt zal komen.

  73. Ze hebben hem ook op afstand gewist. Da’s nog een bewijs dat ‘ie niet per ongeluk is blijven liggen. Wel opvallend dat Apple de site kennelijk met rust laat en geen horde advocaten die kant heeft opgestuurd. Alles printen nu het nog kan :).

    Denk dat het kwaad al geschied is. Wat ik wel opvallend vind is dat Apple medewerkers kennelijk het apparaat uit het lab mogen meenemen om te testen. Zo niet dan is er iemand zéker ontslagen. Wat moet die man (of vrouw) zich vreselijk voelen.

  74. @Stijn: Apple kan veel, maar in 2 maanden tijd een nieuwe telefoon ontwerpen, testen en er een paar miljoen van produceren gaat echt niet lukken. Dat is simpelweg geen optie.

    Reken er op dat deze met kleine wijzigingen (afwerking, naden) gelanceerd wordt eind juni.

  75. Als marketingman zeg ik: “Briljante marketing” 🙂

  76. Origineel geplaatst door JeroenDG
    Was dit niet gewoon een bewuste actie van Apple? Op deze manier wordt er nog meer gespeculeerd en wordt de hype versterkt.

    Er wordt ook al gespeculeerd dat de ‘verloren iPhone’ wel heel toevallig samenvalt met de start van de pre-orders voor de HTC Incredible in de VS (de opvolger van de enorm populaire Verizon Droid). Dus ja, er zou best eens opzet in het spel kunnen zijn.

  77. Origineel geplaatst door Stijn
    Ik denk niet dat apple deze telefoon nog zal lanceren. Ik heb ooit in een documentaire gezien over apple dat onze steve alles altijd strikt geheim wil houden. Aangezien apple een bedrijf is met een bepaalde status denk ik niet dat we een telefoon die veel op deze lijkt nog op de makt zal komen.

    De ontwikkeling van zo’n telefoon kost veel te veel geld. Zonder een zware vertraging op te lopen kunnen ze deze telefoon niet meer cancellen. Onderdelen worden waarschijnlijk nu productietesten gedaan om te zien of ze tegen problemen aanlopen. Tenzij ze hun zinnen al op een ander ontwerp hadden gezet gaan ze die nu niet meer veranderen.

  78. Origineel geplaatst door Gonny van der Zwaag
    Er wordt ook al gespeculeerd dat de ‘verloren iPhone’ wel heel toevallig samenvalt met de start van de pre-orders voor de HTC Incredible in de VS (de opvolger van de enorm populaire Verizon Droid). Dus ja, er zou best eens opzet in het spel kunnen zijn.

    Dan zou het logischer zijn om iets te lekken dat de iPhone er zéker voor Verizon komt. Dat zou meer de wind van HTC uit de zeilen halen dan een prototype te laten rondslingeren. Nu weten we nog steeds niet zeker of er ook een Verizon uitvoering komt.

  79. Wat een lelijk ding

  80. haha ja ik zie het alweer, dan komt de nieuwe en die is totaal anders dan deze, en dan zijn we allemaal flink in de maling genomen door apple hahaa

  81. mijn idee
    mss heeft apple hem wel expres of iemand van apple laten slingeren om te zien wat er voor een reactie op zouden komen
    ik blijf voorlopig nog lekker met m,n 3gs

  82. Zalig design vind ik dat! alleen spijtig dat we weer maande gaan moeten wachten tot we hier in belgië mobistar’s lui gat gelicht hebbe om de micro-sim aan de praat te krijge
    net zoals met die visual voicemail waar we al sinds eerste generatie iphone op wachten. :p er staat nog steeds dat ze het aan et onderzoeken zijn

  83. De x van XXGB lijkt mij dat het voor variabelen staat, dus misschien nog niet helemaal bekend hoeveel gb ze erin stoppen?

  84. Ik vind hem niet lelijk maar het zou me ook niet verbazen als Apple in de zomer toch met een ander design komt aanzetten. Door zo’n prototype te laten ‘slingeren’ krijg je weer een enorme publiciteit-boost.

    Achja, we zien het wel! 😉

  85. Ik heb op de site gekeken van gizmodo en moet eerlijk toegeven dat ik er niets van geloof. Ze laten video’s zien (korte) van de zogezegde Iphone 4G en showen de kenmerken. Iedereen weet hoe een iphone uitziet dat er een dockconnecter is, een 3.5 mm headphonejack… enz. De meeste mensen die iets nieuws in handen hebben schakelen het aan en laten de “features” zien. Dus de UI, waarom hebben ze de iphone os 4.0 beta laten zien of de 3.1.3 software? waarom? Wie wilt er dat nu niet zien? Daarmee dat ik het ook niet geloof. Een andere punt is dat dit absoluut geen apple disign is. Het lijkt goedkoop spul en niet perfect afgewerkt. Dit is absoluut geen disignd by apple product, maar eerder een fake model.

  86. ok, dat op afstand killen houdt in dat ze hem kunnen blokkeren(de sim?) neem ik aan, niet dat ze hem volledig aan gort kunnen beamen, dat zouden FBI praktijken zijn!
    Nu zijn er toch al jailbreaks voor het nieuwe OS? Ff contact opnemen met Geohot en consorten lijkt mij, of mis ik iets?

  87. Wow, ik vind het echt een prachtig apparaat :D. Kan niet wachten tot ik m’n huidige 3G in kan ruilen voor deze versie.

    Ik hoop wel dat hij in Nederland uitkomt, en dat de geruchten van Juni ook kloppen. Kan hij uberhaubt wel in Nederland uitkomen? Is Micro-sim hier wel beschikbaar?

  88. Ik vindt m prachtig, al vond ik em eerst ook lelijk.

  89. Waarom sturen ze dat ding niet door naar George Hotz (Geohot)??

    Die is vast bereid om dat ding te hacken en te activeren.

  90. @Jordy: In juli beginnen de eerste 3G-abo’s te verlopen dus reken maar dat er nieuwe iPhones ‘beschikbaar’ zijn in Nederland rond dit tijd. Hoe lang je erop moet wachten weet je nooit bij T-Mob natuurlijk 😉

  91. Origineel geplaatst door ik
    Waarom sturen ze dat ding niet door naar George Hotz (Geohot)??Die is vast bereid om dat ding te hacken en te activeren.

    Dat vroeg ik me nou ook af.

  92. Hoor veel opmerkingen over de achterzijde dat dit beter Aluminium kan zijn, denk dat je dan toch een slecht transmit/receive probleem krijg kooi van Faraday.

    Verder dacht ik het laad gedeelte moet toch universeel zijn volgen de EU norm, of gaat dit later pas in?

    Ben benieuwd of alle accessoiressen van de 2 en 3 serie nog passen is toch wel belangrijk zie me niet weer alle extra’s aanschaffen….!

  93. Origineel geplaatst door WvB22
    Ze hebben hem ook op afstand gewist. Da’s nog een bewijs dat ‘ie niet per ongeluk is blijven liggen.

    Natuurlijk niet. Apple weet precies de IMEI-nummers van de bestaande prototypes, en als er dan 1 kwijt is dan wordt die geblokkeerd.

  94. Vind de 3GS toch iets mooier…

  95. @ik
    Je kan niet veel zonder de firmware van het apparaat. En je kan al helemaal niet veel als je het niet eens kan openen doordat het apparaat op afstand is geblokt door Apple.

  96. Waar is de USB connector? Hebben de fabrikanten dit niet afgesproken? Of geld dit pas in 2011 En is een verwisselbare batterij niet verplicht in de EU?

  97. Ziet er goed uit!!

  98. Origineel geplaatst door Dany
    Ik heb op de site gekeken van gizmodo en moet eerlijk toegeven dat ik er niets van geloof. Ze laten video’s zien (korte) van de zogezegde Iphone 4G en showen de kenmerken. Iedereen weet hoe een iphone uitziet dat er een dockconnecter is, een 3.5 mm headphonejack… enz. De meeste mensen die iets nieuws in handen hebben schakelen het aan en laten de “features” zien. Dus de UI, waarom hebben ze de iphone os 4.0 beta laten zien of de 3.1.3 software? waarom? Wie wilt er dat nu niet zien? Daarmee dat ik het ook niet geloof. Een andere punt is dat dit absoluut geen apple disign is. Het lijkt goedkoop spul en niet perfect afgewerkt. Dit is absoluut geen disignd by apple product, maar eerder een fake model.

    Het toestel kan niet aan. Omdat het van afstand is gewist wat overigens ook logisch en bijna altijd bij prototypes voorkomt (Dus niet alleen bij Apple).
    En je kan ook niet zomaar een firmware erop laden omdat er nog geen nieuwe firmware voor de nieuwe iPhone is uitgekomen.
    Het enige wat nog ontbreekt bij Gizmodo is een filmpje waarbij ze het toestel aansluiten en dat het toestel herkent wordt door iTunes.
    Verder ben ik er van overtuigd dat dit gewoon een prototype is van Apple.

  99. @Michel: Ehm was volgens mij een afspraak onder een aantal telefoon leveranciers. ik neem niet aan dat apple daar aan mee doet eigenlijk.

  100. Lelijk!!!!!, dus straks heb ik een vierkant ding in me hand :(.

  101. Wel leuk dat in de foto’s mijn eigen iPhone wordt aangeduid als “de oude 3GS” 🙂

  102. Origineel geplaatst door Michel
    Waar is de USB connector? Hebben de fabrikanten dit niet afgesproken? Of geld dit pas in 2011 En is een verwisselbare batterij niet verplicht in de EU?

    Volgens mij is de verplichting dat het aan een usb adapter kan aangesloten worden.. zoals we al lang doen dus.

  103. Komt erook een nieuwe ipod?

  104. Origineel geplaatst door iMick
    Hoe kan de resolutie 960 x 460 zijn, dat is 2:1±… De iPhone van nu is 9:6 en als je kijkt op de foto is de breedte/lengte niet echt verandert van de huidige iPhone.

    Dan mis ik nog 40 pixels. 460*2=920..

  105. Ik zou willen geloven. Maar nu wil ik de OS4.0 Beta zien draaien.

    Waarom staat die op die fotos niet aan.

    Het kan wel een prototype zijn.
    Ik vindt het wel goed uitzien.

  106. @sahbey:
    De iPhone is van afstand gewiped, zoals met mobileme bv. Het is natuurlijk niet onbegrijpelijk dat ze zo’n functie inbouwen bij een prototype. Je kan hem niet restoren, omdat er geen firmware voor beschikbaar is. Mogelijk kan het via de jailbreak scene wel gehacked worden, maar dan moet Gizmodo/Engadget daar wel voor openstaan.
    Ik zou voorzichtig zijn met het vernielen van zo’n prototype, uiteindelijk is het nog eigendom van Apple.

  107. Origineel geplaatst door sahbey
    Ik zou willen geloven. Maar nu wil ik de OS4.0 Beta zien draaien. Waarom staat die op die fotos niet aan.Het kan wel een prototype zijn.Ik vindt het wel goed uitzien.

    Lees het artikel eens voordat je zomaar dingen gaat lopen roepen. Elke iPhone heeft een andere firmware, en voor deze is die nog niet beschikbaar.

  108. @Jim Kroon: Er staat ook plus-minus achter bij iMick’s comment… plus minus 2 staat tot 1…. Maar zoals gezegd is dat natuurlijk een typfoutje 🙂

  109. @Dany: Wat veel mensen al zeggen: prototypes van dit soort belangrijke producten kunnen altijd op afstand gewist worden. Precies voor dit soort gevallen. Daarom kunnen ze hem niet opstarten. Staat overigens allemaal keurig uitgelegd in het artikel.

    Ik hoop wel dat Gizomodo hem nog even verder gaat proberen te slopen zodat we mogelijk te weten komen welke chips erin zitten.

    En dan de aller- aller -allerbelangrijkste vraag:

    Will it blend?

  110. Ik vind het net een externe hardeschijf met een apple logo..

    Sonde als dit hem wordt!

  111. Op de achterkant zit het FC keurmerk. Dat zou betekenen dat dat allemaal al geregeld moet zijn. Bij de eerste iPhone en de iPad introductie zij apple dat ze hem zelf wouden introduceren ipv dat “FC” dat doet. Het zou dus al bekent moeten zijn daar. Of zit ik nu echt uit m’n nek te lullen?

  112. Dit word dus mijn nieuwe iphone voor aug. dit jaar 😀

  113. Ik mag toch hopen van niet!
    Maarja, als er nog wat design tweaks worden gedaan kan het nog wel eens leuk worden!

  114. Ik vind het wel een mooi design hebben, vooral de achterkant vind ik wel mooi 😀 ben benieuwd of dat hem gaat worden.

  115. Ze kunnen hem wel op afstand blokkeren, maar hebben er niet aan gedacht om hem aan te melden bij Find My iPhone. Hmmm… Merkwaardig

  116. hebben we hier zo lang op moeten wachten?
    samsung + appel met hap eruit = DIT

    @Richard: Je hebt helemaal gelijk…

    XXGB?

    X,x RIP iPhone

  117. total HOAX,
    te lelijk, past echt niet bij apple dit design.
    maar we zullen het zien in juni..

  118. Ik vind ‘m wel mooi. Sterker nog, ik vind mijn 3GS er nu vrij knullig uitzien met die ronde achterkant en chromen rand.

  119. Mmm weet het niet vooral die aparte volumeknoppen zo lelijk maarja er worden verschillende prototypes gemaakt dus hoop op ander disin nou ja wie weet het laat maar snel juli zijn dan zijn ze wss beschikbaar want mijn 3g is op@martin: Apple doet hier wel aan mee
    http://www.ecodesign.be/content/universele-gsm-adapter-vermindert-afvalberg-vanaf-2010

  120. Dit is toch de ideale manier van goedkope reclame?
    Gewoon eentje “kwijtraken” het internet doet de rest wel.

  121. Haha, de design lijkt echt duidelijk op die van de Sony PSP!! Mijn vermoeden blijven erop wijzen dat dit een prototype is!

  122. Het is een legitiem prototype. Maar houd wel goed in je achterhoofd dan een prototype echter nooit 100% naar het verwachte design geschetst is.

    Bedoeling van een prototype is de functies, software en hardware uit te testen, het design kunnen ze nog altijd achteraf aanpassen.

    Hoewel, het vaste design zal inmiddels wel al bekend zijn bij apple zelf… Omdat de massaproductie van de 4G toch een dezer dagen moet aanvangen, om het toestel in Juli te kunnen leveren in Europa

  123. Ik sluit me aan bij eerdere reacties, stuur dat ding op naar Geohot, die heeft ‘m aan de praat voordat je 2x met je ogen kunt knipperen!

  124. Dat design kan je dan wel netjes naast dat Apple Bluetooth keyboard leggen, net dezelfde looks!

  125. Ik snap niet dar mensen dit geloven. Hij ziet er wel mooi uit trouwens.

    Het is toch al lang bekend dat Apple een geweldige PR afdeling heeft? Waarom zou iemand met een nieuwe iPhone het Apple HQ verlaten? En waarom zou iemand die al met een nieuwe iPhone vrij rondloopt naar een café gaan? En waarom zou iemand die al met een nieuwe iPhone rondloopt en naar een café gaat hem zomaar laten liggen?

    Ik geloof dus niet dat dit dé nieuwe iPhone is, maar wel dat dit een early protoype is van Apple.

    Allemaal veel te riskant natuurlijk. Maar Apple heeft wat het wilt, het is weer een hype, en dus wachten veel mensen nog even op een nieuwe iPhone. Die dan natuurlijk wel een beetje op dit prototype lijkt.

  126. Interessante hardware, maar een tegenvallend uiterlijk. Ik hoop dat hij een look net als de macbooks en de iPad krijgt.

  127. Origineel geplaatst door Broek-13
    total HOAX, te lelijk, past echt niet bij apple dit design. maar we zullen het zien in juni..

    Het is juist andersom, de 3G en 3GS passen juist niet bij het design van Apple. Als je ook maar 1 blik had gewerpt op de rest van hun producten dan zal je zien dat alles vierkant is met afgeronde hoeken.

  128. Op deze foto’s vind ik hem dus veel mooier. Ik dacht dat die een bronzen look kreeg, dat verwachte ik niet. Maar dit design ziet er wel nice uit.

    Niet dat ik hem neem, ik wacht mn 3gs nog iets meer dan een jaartje uit.

  129. Hmm, ik hoop dat het uiteindelijke design ook zo wordt.
    Ik vind al die rondingen van de huidige iPhone rete lelijk.
    Strak en hoekig daar houd ik van.

  130. kan je nu al zeggen dit is niet de nieuwe iphone. neem dat maar van mij aan. 😉

  131. Als blijkt dat dit een hoax is (en dat is het echt niet volgens mij) dan geloof ik helemaal niets meer. Dit is zo perfect gedaan.

    Waar ik nog wel aan zat te denken: dit toestel werd al gezien bij de foto’s die lekten van de iPad, één dag van te voren. Dat betekent dat het model van de nieuwe iPhone al heel lang vast ligt. Dat lijkt me wat minder waarschijnlijk dus mogelijk is het toch alleen maar een proto-type omhulsel. Toch zal de nieuwe iPhone er veel op moeten gaan lijken want de hardware lay-out verander je niet even zomaar.

  132. Wanneer is dat ding gevonden eigenlijk, op 1 april toevallig?

  133. Ik vond hem toen ik hem zag in het eerste bericht niet mooi, maar begin hem nu zeker wel te mogen. Dit is er zo eentje die ik wil!

  134. Volgens mij een bewuste actie. think with me… als het een per ongeluk verloren prototype is dat ‘in the field’ getest werd door iemand van Apple, waarom krijgen ze dan het connect-to-iTunes scherm te zien? Je zou eerder het home-screen of het ‘enter password’ scherm verwachten. Niet?

  135. Micro simkaart? Bestaat er dan ook een adapter om te gebruiken in telefoons met een normale sim?

    Wat als de iPhone 4G stuk is? Je stuurt hem dan vervolgens op en je krijgt een leen toestel. Maar dan zit je met je micro simkaart die naar mijn weten in nog geen één andere telefoon past.

    Je kunt dus je 3GS ook weggooien als reserve telefoon :S.

  136. ik blijf het een lelijk ding vindne, hopelijk is de definitieve definitieve versie ietsje verfijnder, deze vind ik nog iets te prototypeachtig.

  137. Ik vind hem echt mooi.
    En volgensmij is de muteknop geen muteknop maar een screenrotationlock, er zit volgensmij een schuifje.

  138. eigenlijk vind ik het best lullig voor apple en zeker voor die gene die hem is vergeten.. zn leven zal zeker in negatieve zin veranderen.

    JA of het is bewust.. maar dit lijkt me toch niet echt een actie van apple.

  139. Ik vind hem echt mooi, die metalen rand en die knoppen van metaal dat vind ik een stuk mooier.
    En volgensmij is de muteknop geen muteknop maar een screenrotationlock, er zit volgensmij een schuifje.

  140. Laat maar komen!!! Ik vind hem prachtig!!! 😛

  141. Origineel geplaatst door Oli4
    Ik vond hem toen ik hem zag in het eerste bericht niet mooi, maar begin hem nu zeker wel te mogen. Dit is er zo eentje die ik wil!

    Same here

  142. @VonZescao: Dat snap ik ook niet. Ze maken het ons alleen maar moeilijker 🙁

    Misschien dat er verschillende mogelijkheden zijn? 1 met Wi-Fi, 1 met 3G/4G+Wi-Fi en 1 met Bellen+3G/4G+Wi-Fi?

    Aangezien er verschillende types zijn gevonden in os 4.0?

    En dat de “lade” veranderd kan worden, verschillend in micro-sim en sim.. 🙂

    Ik zie Apple er wel voor aan!

  143. Wat wel vreemd is dat Apple onlangs het metale dingetje rond de iPhone gepatenteerd hadden. Waarom het dan nu opeens weghalen??

  144. @Mathijs: Hij zit boven de volume knoppen… En bovendien is het een telefoon en geen iPad.. lijkt me logischer dat het gewoon een muteknop is.

    Draai of schuifknop maakt geen verschil. Bij de vorig versies was dat gewoon omdat de iPhone verschillende rondingen heeft..

  145. Hahahahahahahaha
    Die Gizmo is goed bezig… Een apple iphone filmpje maken met een Microsoft Pen en een Android sleutelhanger als maat referentie!!!!

    Super Kerel!

  146. @bobbax1: Zit die er niet gewoon omheen en is die zwart dan?

  147. Ik vind het een super mooi model!!

    kom er dan alleen een zwarte iphone dit keer,?
    ik hoop dat de achterkant ook van glas word! ik word gek van die krassen op de achterkant van mijn iphone!

    ik zou zeggen kom maar snel op met die iphone!

  148. Origineel geplaatst door Duco
    Op de achterkant zit het FC keurmerk. Dat zou betekenen dat dat allemaal al geregeld moet zijn. Bij de eerste iPhone en de iPad introductie zij apple dat ze hem zelf wouden introduceren ipv dat “FC” dat doet. Het zou dus al bekent moeten zijn daar. Of zit ik nu echt uit m’n nek te lullen?

    Als je goed kijkt zie je dat er GEEN FCC keurmerk op zit. Maar gewoon er op gezet om deze prototype af te maken. Te zien aan de XXXXX achter het FCC nummer.

  149. tja, er zal nog wat bijgewerkt worden,
    maar het zal wel goed in elkaar zitten!

    vooral de grotere batterij (+16%) is voor velen een zegen denk ik!

  150. Harald, dat merk je misschien niet eens zoveel heel meer. Als de nieuwe iPhone krachtiger is zal het zoiezo al meer energie verbruiken :p

  151. Ziet er strak uit!
    Heb nu al zin in 22 juni:D

  152. Het zou mij persoonlijk niet heel erg verbazen als het achter af toch om een neppert gaat, is het niet door ‘buitenstanders’ dan door Apple zelf om de geruchtenmolen/hype wat aan te wakkeren. Maar misschien zeg ik dit ook wel gewoon omdat het ontwerp me niet echt aanstaat. Ik had gehoopt op een iPad-achtig ontwerp (=aluminium).

  153. Volgens John Grubber is dit prototype gestolen. En heeft Gizmodo het overgekocht.

  154. De telefoon is volgens Apple gestolen, benieuwd wat voor conseqenties dit gaat hebben voor de verkoper…
    http://bit.ly/d3Cfhc

  155. @Kevin: EDIT: De wifi versie zal hem wel niet worden. Dat moet gewoon de iPod Touch zijn :p Maar het idee van de lades vind ik persoonlijk niet zo’n gek idee? Dat je kan kiezen of je er ook mee wilt bellen?

    Maarja dan zal het de i”Phone” wel niet meer heten… sjah, laat maar. Niks gezegd!

  156. http://www.2call.nl/telefoon/10879/apple-iphone-4g-32gb-black/?ref=0 Reserveren? Is er al iets duidelijk dan? Hoe weten ze die prijs??

  157. Betekent dit nu dat de volgende iPhone alleen met microSIMs gaat werken? Hopen dat ook de Nederlandse aanbieders daarmee zullen komen dan, en niet alleen die waar Apple een deal mee heeft gesloten.

  158. Origineel geplaatst door fraqture
    k de Nederlandse aanbieders daarmee zullen komen dan, en niet alleen die waar Apple een deal mee he

    Je kan zonder problemen je SIM aanpassen voor micro Sim, de chip op de kaart blijft dezelfde afmeting behouden, dus waarom er in die iPad een Micro Sim moet komen vraag ik me wel af, ding is toch groot genoeg.

    http://www.cnet.co.uk/i/c/blg/cat/mobiles/micro-sim.jpg

  159. Ik vraag me af wat voor licht er van die “flash” gaat komen. Zo een mini ding :).

  160. kunnen ze nog niet zien watvoor processor erin zit, en miss de megapixels van da camera ? of moet je daarvoor ook de software werkend krijgen?

  161. Dit is een Early prototype !
    verspreid door apple om buzz te creeëren voor de nieuwe iphone.

    Veel van deze telefoon zal terug komen in de uiteindelijke versie, maar..
    hij zal er net wat anders uitzien en misschien net wat andere specs.

  162. Ze hadden toch een deal gesloten dat alle telefoonmakers de zelfde opladers hebben.
    Dit zou in 2010 worden geïntroduceert.
    Maar ik zie nog steeds de 30-pins connector, maar omdat het een prototype is kan het natuurlijk nog veranderen.

    Is er ook bekend hovel MHz of Ghz er in de proccessor zit en hoeveel ram geheugen?

  163. Beetje teleurgesteld 🙁 want ik dacht het zal wel een beetje het zelfde design hebben maar helaas 🙁
    toch wel lullig voor die gene die hem heeft verloren:P

  164. Wow! Ik vind het echt een mooi ding 🙂

  165. abb.loopt in juni af dus……hihihi nemen die nieuwe iphone.

  166. Ik vermoed dat hij bewust is achter gelaten en vervolgens het nieuws is verspreid dat hij gestolen is. Dit maakt het nieuws alleen maar groter.

    Kom op, alsof iemand eerst erg veel moeite doet om hem te stelen en vervolgens zo dom is om hem kwijt te raken…

  167. “De componenten zijn kleiner gemaakt om ruimte te maken voor de 16% grotere batterij.”

    *vreugdedansje*

  168. Verbaast mij dat haast iedereen alleen maar het uiterlijk beoordeelt en er niet tot weinig over de technische wensen verwachtingen wordt gesproken, is alleen uiterlijk dan toch het allerbelangrijkste 🙂

  169. waar is “Find My iPhone” als je hem nodig hebt? FAIL

  170. Waarom al die reacties over dat dat ding lelijk is??

    Het is slechts een indicatie in welke richting t zal gaan qua uiterlijk, het is nog een prototype, en dus nog lang niet af.

  171. Prachtig ding… Veel mooier dan wat ik nu heb, nu is het wachten op Apple, zowel voor het model als de specs, maar van mij mag dit de nieuwe iphone worden ! 🙂

  172. Origineel geplaatst door WvB22
    Ik ben erg benieuwd naar de reacties. Dat wordt lachen met de Apple ‘fanboys’.“Dit is zeker niet de nieuwe iPhone, zóóóó lelijk echt dat ontwerpt Apple echt niet. Damn die moet ik niet, zo nep dit… Oh, het is dus echt de nieuwe iPhone? Echt waar? Die MOET ik hebben, me want, me want. Kan nie wachtuuuuh!!”.

    Idd ik heb me igv weer kosteloos vermaakt…;)

  173. ja ja dit is mooi ik vind hem stukken mooier. Moet ik hebben 🙂

    Dit is gewoon weer op en top design APPLE dus 🙂

  174. Waarom allemaal dat gezever over het design? Apple gaat gewoon terug naar hun basis… handig, simpel en ergonomisch… dat ie word zoals op de fotos is clausibel maar dat ie der zeer dicht bij aanleund is méér dan waarschijnlijk… ook al omdat alles intern gedesigned is naar de case… Dit is terug Apple the way it has to be… Degene die de recensie op Gizmodo geschreven heeft zegt et zoals et is: “Despite that, however, this design is not a departure. Not when you frame it with the rest of the Apple product line. It’s all the contrary: This new iPhone gets back to the simplicity of the iMac and the iPad. In fact, you can argue that the current iPhone 3GS–with its shiny chrome rim and excessively curved back–is out of place compared to the hard edges and Dieter-Ramish utilitarianism of the iMac and the iPad. Next to the iPad, for example, the new iPhone makes sense. It has the same feeling, the same functional simplicity” I rest my case 😀 hebbe hebbe hebbe hebbe!!!!

  175. Sweet, I like the design.

    Hebben, hebben, hebben. Gelukkig loopt mijn abo binnenkort af …..

  176. Ik verwacht idd ook dat dit wel een actie van Apple zelf is. Als Apple het ding echt terug wilde hebben hadden ze het ding adhv gps coordinaten wel met wat agenten terug gehaald.

    Persoonlijk vind ik ‘t ding echt niet mooier dan de 1st gen. Mooier dan de 3Gs ook niet, maar ook niet lelijker. Hoop dat ze aan ‘t uiterlijk nog wat schaven en dat de achterkant op een of andere manier ook een touchscreen is ism met dat patent dat apple een tijd geleden heeft toegewezen gekregen.

  177. kom op dit is echt niet perongeluk gebeurd apple is ook niet stom denk je nou echt dat ze het protoype van de nieuwe iphone aan een of andere idioot mee geven

  178. Ik denk niet dat dat het uiteindelijke ontwerp gaat zijn, want Apple heeft nog niet zolang geleden een patent op het metalen randje rondom de iPhone. En waar is dat randje dan? Het zou raar zijn een patent ervoor aan te vragen en het toch niet meer gebruiken. Dus ik verwacht het metalen randje terug in de uiteindelijke versie van iPhone 4 🙂

  179. Welke randen verdwijnen misschien???

  180. Je#us ik blijft geld aan apple geven. Eerst die Ipad en nu sparen voor 4G, terwijl ik ook een 3GS te verkopen heb. zucht waarom heb ik geen aandelen genomen.

  181. Zo zo, aan de reacties van hierboven te zien hoef ik niet bang te zijn dat ze snel uitverkocht zullen zijn. Bijna iedereen vindt hem lelijk, en ik ?, ik vind hem geweldig. Veel mooier dan de 3GS met zijn plastic uiterlijk. Dat is nou net de mindere kant van de Iphone… maar ook die is nu verbeterd… Het kán gewoon niet meer beter dan dit prototype… En ik denk niet dat het uiterlijk nog gaat veranderen hoor. Ik denk dat dit de definitieve versie is en dat deze in field getest werd door een medewerker van Apple, die overigens nog lang een medewerker van Apple is hoor… Hiervoor ga je niet ontslagen worden, geen rechter die de ontslag vergunning verleend ivm een verloren telefoon….

  182. Jammer. Enorm lelijk. Dit lijkt veel te veel op normale telefoons.. Dit ziet er niet uit als iPhone.. Echt lelijk 🙁

  183. @Scott: Daar heb je toch geen patent voor nodig?

  184. Maarre… nog steeds de gebruikelijke dock-connector?
    Terwijl ik mij toch meen te herinneren dat nieuwe telefoontoestellen een universele aansluiting voor de netvoeding moeten hebben.

  185. Welke randen bedoelen ze?
    “De randen gaan in de definitieve versie mogelijk nog verdwijnen.”

  186. Ik wil hem, ik wil hem!!
    Hoe kan iemand dit nu lelijk vinden. Lekker strak!

    Misschien komt die Micro-USB wel op een specifieke EU-versie?
    Uiteindelijk werd het ook tijd voor een nieuw uiterlijk vind ik. Ik hoopte er zelfs op want mijn 2G mag welleens vervangen worden.

    Frederik

  187. Afgezien van de drie gleufjes die erin zitten vind ik em erg mooi! Veel mooier dan mijn 3G die ik nu heb. De iPhone heeft hier een veel zakelijkere uitstraling dan de 3G(s) heeft, wat ik wel een goede zet vind van Apple. Als de front-facing camera en LED flitser ook in de uiteindelijke iPhone 4G zitten, dan is het helemaal de beste telefoon die er is.

  188. Maar er komen toch 3 verschillende iphones uit? Welke versie is dit dan? De duurste? Of komt er nog een beter uit?

  189. Apple: Kanjers in marketing!

  190. Origineel geplaatst door Robertoo
    De iPhone heeft hier een veel zakelijkere uitstraling dan de 3G(s) heeft, wat ik wel een goede zet vind van Apple.

    Dacht ik ook net! Ziet er toch veel classier uit. Ideaal voor de zakelijke markt.

  191. Dikke sjit. Gelukkig loopt mijn abo eind het jaar af!!

  192. Ik geloof dus echt niet dat Apple expres een prototype laat slingeren. Dan geef je veel te veel informatie weg aan de concurrentie. Geloof me voor apple is dit een nachtmerrie die werkelijkheid wordt. En mensen die zeggen: ja hoor zo’n telefoon laat je toch niet rond slingeren. Mwoah er zijn wel geheimere dingen in cafés, restaurants of treinen blijven slingeren. Tot topgeheime militaire invasieplannen aan toe. Bovendien misschien is hij wel per ongeluk uit een tas of zak gevallen. Tegen de tijd dat de beste man of vrouw daar achter kwam was het te laat.

  193. Origineel geplaatst door ik
    Ik vindt m prachtig, al vond ik em eerst ook lelijk.

    totdat je erachter kwam dat het toch een apple was

  194. Hoezo niet kunnen controleren hoeveel GB er op zit.
    Op de achterkant staat toch hoeveel gieg er op zit?

    Er staat XX GB op.

    Ik vindt het een beetje nep hoor dit.
    Hij is ook niet super. Ze kunnen beter denk ik dan.
    Ik denk inderdaad dat het om een stunt gaat en dat er waarschijnlijk wel een nieuwe uit gaat komen, maar niet deze hoop ik!!

  195. 3 grams heavier
    16% Larger battery

    ZuChT… nja ik hoop echt dat het design nog anders word !! vond het net super de designs van de iPhone 3G/S

    ochja ..afwachten zeker 🙂 Tmoet al speciaal zijn voor ik deze zou kopen.

  196. ik vind dit echt niet iets voor apple en ik vind dit ontwerp ook niet mooi, ik hoop toch dat het uiteindelijke model wat strakker word 🙁

  197. ik heb een vraag is de achterkant nou ook touch gevoelig

  198. Ik vind mijn 3G er inderdaad niet zo mooi meer uitzien nu ik dit heb gezien…. Vraag me alleen af hoe het in de hand ligt.

  199. Ik heb Steve net even gebeld. Hij nam niet op …

  200. @pascal:
    Dat heeft de iPhone nu toch ook?
    een universele usb adapter.

  201. Ik vind het ontwerp lekker strak en erg mooi!! Ik hoop dat dit de nieuwe iPhone wordt en dit zal dus mijn vierde worden!!!
    Wordt ie anders koop ik hem alsnog dus Go Apple!!

  202. Origineel geplaatst door MR. T
    ik heb een vraag is de achterkant nou ook touch gevoelig

    ja is de de achterkant touch gevoelig??

    en in het begin vond ik hem spuug lelijk maar hoe vaker is kijk hou mooier hij wordt

  203. Het toestel is gevonden in ieder geval voor 8 april, want nog voordat de OS 4 was aangekondigd. Daarvoor had de vinden hem al gevonden en gezien dat OS 4.0 er op draait.

    Ik zeg 1 april!

    Ik kan me werkelijk niet voorstellen dat ze zullen test-modellen zo actief buiten de muren van Apple gebruiken.

    Ik geloof daarnaast ook niet dat een prototype wordt bedrukt met de volledige FCC data op de achterkant, net als dat XX GB. Dat laat je op een prototype wel achterwege, toch?

    Leuke grap, ik zal heel hard lachen als het echt zo blijkt te zijn!

  204. Origineel geplaatst door bobbax1
    Wat wel vreemd is dat Apple onlangs het metale dingetje rond de iPhone gepatenteerd hadden. Waarom het dan nu opeens weghalen??

    Ze hebben een metalen rand gepantenteerd, en die zit er volgens mij nog steeds omheen hoor 😉

    Ik vind het ook wel mooi. Het kan bijna niet anders dan dat het om een prototype gaat, die lelijke randen in metalen rand zal Apple er nooit in laten zitten. Op Gizmodo vertelde ze ook dat die ‘3G-case’ er speciaal voor was gemaakt, en van een redelijke kwaliteit was. Iemand wilde dus heel graag dat deze telefoon niet herkend werd als nieuwe iPhone. En iTunes herkent dit apparaat ook nog als iPhone.

    Dus als dit nog nep is, dan heeft iemand hier echt honderden uren in gestoken om dit zelf te bouwen, voor zover dat al mogelijk is. Het kan wel zo zijn dat het uiteindelijke design nog wordt aangepast.

  205. Origineel geplaatst door boerke
    @pascal:Dat heeft de iPhone nu toch ook?een universele usb adapter.

    Boerke, dan heb je nú al de 4e gen. iPhone!

  206. Lijkt net alsof je een hele oude iPhone naast een 3GS legt. Ik vind hem er stukken minder modern uitzien. Vind hem sowieso niet mooi. Hoop dat toch nog blijkt dat het om een Japanse kloon gaat ofzo.

  207. Gewoon een actie van Apple, ze willen weten wat iedereen ervan vindt om hem daarna weer aan te passen

  208. Ik geloof ze best, maar toch:
    http://cache-01.gawkerassets.com/assets/images/4/2010/04/iphone8.jpg

    Gewone kruiskoppen in een iPhone? Lijkt me nogal raar. Het is dus overduidelijk een prototype en zeker nog niet het finale model. Maar wel erg promising!

    -Vincent

  209. En het zou me niets verbazen als dit expres is gebeurd, zodat mensen bij de keynote allemaal verwachten dat dit lelijke ding geïntroduceerd gaat worden en dat er dan iets veel mooiers komt dan dit ouderwetse hoekige ding. Vind de 3G S echt vele malen mooier dan dit.

  210. Of het m is is nog niet zeker. Ik ben al lang blij dat ik dalijk weer in de rij mag gaan staan voor m’n 3e iPhone. Haha

  211. Nou degene die dit ding is kwijtgeraakt heeft in ieder geval wél lekker vakantie straks =)
    Ziet er mooi uit, lekker strak, speels maar zakelijk.

  212. Ik doe er wel een hoesje omheen zodat hij lijkt op een 3G S

  213. @Mick: Ik weet niet wat je hebt tegen dit nieuwe design. Zoals iemand al aanhaalde, past dit design juist beter in de het totale Apple-gamma. Kijk eens naar de afgeronde hoeken van dit prototype, en kijk dan eens naar de afgeronde hoeken van een macbook pro.

  214. @Mick: Ow, mail voor dat hoesje dan trouwens ff naar gizmodo, ze hebben er daar 1 liggen 😛

  215. ik vind hem best wel shiek!
    een hebbedingetje!
    en mijn iPhone 3G begint ook wel aan vervanging toe te zijn 😉
    Ik zie hem volledig zitten!

  216. Dan vind ik de huidige 3GS een pak mooier. Ik denk dat Apple dit prototype express heeft laten liggen in dat café om de concurrentie op een dwaalspoor te zetten, want volgens mij gaat het toestel er in werkelijkheid veel knapper uitzien dan dit prototype.

  217. Ik heb het artikel nog wat herschreven, zodat alle details op een logischer plek bij elkaar staan.

  218. En niemand vindt het raar dat je met een telefoon die het niet doet in een cafe gaat zitten …?

  219. des te langer ik ‘m zie, des te mooier ik ‘m vind

  220. Ik denk dat het sterke van het design van de iPhone de symmetrie is. En dat wordt met dit model toch alleen maar versterkt. Nu hebben we naast de links/rechts en boven/onder symmetrie ook een voor/achter symmetrie. Ik vind het niet slecht.

  221. @steven: Sarcasme werkt beter als je eerst het artikel even leest…

  222. Beetje vreemd dat dit in een café ligt..? En mooi is anders. 😉 Ik vind ‘m nog niet echt mooi..

  223. V oor de sceptici, let nog even goed op.

    Een toestel waarmee gebeld moet worden, en wat t internet opgaat via 3g, moet aangemeld zijn,anders ben je n ‘piraat’.
    Verder. Apple heeft al toegegeven n proto kwijt te zijn. Op bijna alle componenten staat apple of t logo. Namakers hebben vaak n lagere kwaliteit dan t origineel, en zijn kopieen van bestaande modellen.waarom n model namaken,of als echt voordoen,als t niet eens een officieel gelanceerd product is?

    Het argument ‘nep want ze weten niet eens of t plastic of glas is’, is n drogreden. Kunststof kan je net zo hard maken als glas, en ook temperen.

    Nog n punt. Denken jullie nu echt dat n fabrikant zonder de distributiekanalen van apple,iets nieuws als microsim gaat gebruiken,als je de kanalen van n derde nodig hebt,die bereid is zaken te doen met jou en je nieuwe product,als er nog geen (succesvol!) Precedent is geschapen? Lijkt me niet. Denk toch logisch na.

    Verder, apple zal gizmodo voorlopig niet een c&d sturen of mensen direct ontslaan,dat trekt aandacht,en bevestigd het hele verhaal,wat ze juist willen voorkomen.

    En tuurlijk testen ze protos in t echte leven uit,ze moeten we’ll.laatste paar jaar hebben ze wat buggy producten gelanceerd,en via real life tests filteren ze die eruit. Beta testphase,heet zoiets geloof ik.

    Het feit dat apple juist zn kaken op elkaar houd, en niks doet, geeft meer en meer bevestiging.

    Ik zou overigens geen nieuwe iphone kopen. Ik heb n motorola milestone, met hard toetsenbord,en ik kan nu veel sneller en precieser typen dan met.n virtual keyboard.

  224. Denk ook dat als het echt is dat Apple het bewust heeft gedaan! Hypeje creeren! Prima! Vind hem op zich wel mooi! Ff wennen maar mooi

  225. Overigens, met die casing eromheen, komt deze ook wel overeen met die op de gelekte foto van de iPad met daarop een iPhone. Dus degene die op de iPad ligt.

    I WANT TO BELIEVE.

  226. Ik geloof ook wel dat deze echt bij Apple vandaan komt, daar twijfel ik niet over, wat dat betreft is het geen neppert.
    Maar ik geloof ook in 1 april.
    En de humor van Steve J.

  227. Origineel geplaatst door Vincent Koeman
    kruis

    Precies hetzelfde soort schroefjes als in de 3G en 3GS, dus dat lijkt me niet echt een tegenargument 😉

  228. Ok, ik neem het terug.
    Deze telefoon is wel Apple waardig en hij ziet er vet uit! 😡 😀

  229. Shit als dit m echt is da koop ikm en gooi m inde prullenbak wat een lellik ding zeg hele grote stap achteruit qua uiterlijk

  230. Wat een SPUUG-lelijk ding!!!!! Ik mag toch echt hopen dat dit niet het definitieve ontwerp is. Zo ja dan wordt het tijd om uit te gaan kijken naar heeeeeeel iets anders…..

  231. In een woord UGLY!

  232. En wat gebeurde er met de man die hem verloor —> hier het antwoord.

  233. Nou,

    Het zou mij iig totaal niet verbazen als dit m is. Herriner je nog de eerste spy-pics van de iPhone 3G? Op het toetsenbord van een macbook pro? Die bleken achteraf ook echt.

    Of die pics van de iPad, die ook echt bleken te zijn….

    Ik weet het nog niet zo zeker of apple nog een ander design achter de hand heeft…Het zou hem zomaar kunnen zijn hoor 🙂

  234. Origineel geplaatst door Jacob
    En wat gebeurde er met de man die hem verloor –> hier het antwoord

    ***** Jacob, da’s bijna een jaar geleden.

  235. Ik blijf erbij dat ik hem er gaaf uit vind zien. Ik twijfel er niet aan dat deze bij Apple vandaan komt (zo lijkt het hoesje precies zoals op die uitgelekte iPad foto) maar ik twijfel er ook niet aan dat het design zeker nog wel veranderd zal worden. Het is niet voor niets een prototype.

  236. Haha, zo grappig hier, dus als je een wagen koopt dan kijk je net zoals vrouwen doen vooral naar de afwerking en de kleur ervan,rofflll.
    Mij maakt dat minder uit, zolang ik meer nieuwe foefkes erop heb ben ik content en het ziet er toppie uit.

  237. Hoe langer ik er naar kijk hoe minder ik denk dat dit het definitieve ontwerp is. Vooral de naden in het ontwerp zijn echt heel vreemd. Tot nu toe geen enkele functie en ze zijn niet bepaald mooi en heel on-Apple. Als iets geen functie heeft en het draagt niet bij aan de esthetische vormgeving. Ik verwacht dat ‘scheuren’ toch wel gaan verdwijnen of dat Apple toch met iets van een verwisselbare batterij gaat komen (om procedures met de EU te voorkomen). Ook de ronde volume knoppen zijn nu niet bepaald mooi. Het zou volgens Gizmodo handig zijn als hardware-knop voor de camera maar ook dat lijkt me toch eleganter te kunnen.

    We zullen zien!

  238. Volgens de laatste verhalen zou Gizmodo het toestel hebben overgekocht voor 10.000 dollar van de persoon/personen die het toestel zouden hebben gestolen.

    Overigens kan het ook zijn dat het gaat om een ‘oude prototype’. In juli 2009 kwam het verhaal naar buiten dat een Foxconn medewerker 1 van de 16 prototypes 4G was kwijtgeraakt.

    Als je kijkt naar de foto van Gizmodo zie je ook het labeltje van een connector en daarop staat 2009.

    Echter dan is de vraag of het toestel dan uberhaupt had gewerkt.

  239. Toch wel raar dat sommigen hem eerst lelijk vonden en nu ineens mooi?!?! …i dont get it….of je vind het mooi of je vind het lelijk toch? Vage shit dit….

  240. Ongelofelijk, zoveel ophef over zo’n lelijk ding. Dit komt echt niet uit handen van Jonathan Ive, dat ziet iedereen met een beetje zicht op design direct (of wel, maar expres misleidend). Bovendien liggen de specs niet echt in de lijn van Apple (ik geloof echt niet dat er een hogere resolutiescherm in de 4G komt).

  241. Origineel geplaatst door Rowan
    hebben we hier zo lang op moeten wachten?samsung + appel met hap eruit = DIT@Richard: Je hebt helemaal gelijk…XXGB?X,x RIP iPhone

    xxGB = xoxo goodbye 😛
    Ik denk niet dat dit het gaat worden, hij oogt een beetje ”standaart”

  242. Heel mooi en geheel in de stijl van de overige nieuwe Apple producten.

  243. En what about de mini usb poort voor de EU? Die is toch verplicht? Hoop dat het niet moet vind het zo veel mooier..

  244. GRUWELIJK!!!

    Deze ga ik zeker weten halen als die uit gaat komen!! 😀
    WOEEEHOEE!! Way to go Apple!!!

  245. Geweldige iphone,
    Maar jammer dat ie vierkant is
    Vorrige versies waren veel mooier van uitstraling,
    Maar de voorkant er van met de camera is leuk en ook aan de achterkant en betere camera,
    Het enige wat ik nog steeds mis aaan alle iphones is de flash.
    Laterzz

  246. Ik denk wel dat dit ‘m gaat worden. Die platte achterkant zie ik wel zitten. Kan ik ‘m neerleggen en er met 2 vingers op typen zonder dat hij wiebelt. Misschien is de achterkant ook nog wel touch. Zou helemaal mooi zijn. Helaas zit ik nog een jaar aan m’n 3Gs vast 🙁

    Apple heeft nog niet gereageerd (behalve het ding blokkeren dan) en zodra ze dat wel doen is het natuurlijk zeker dat dit het nieuwe model is. Ergens vind ik het wel leuk als het Apple een keer niet lukt om alles tot het einde geheim te houden. Ik zou nu dat gezicht van Jobs wel eens willen zien 🙂

  247. Tijdje geleden een bericht gelezen over een afspraak van o.a. nokia samsung en ook apple dat ze samen kiezen voor micro-usb aansluiting. Die is hier nog niet te zien! Ben benieuwd!

  248. Origineel geplaatst door Jack
    En what about de mini usb poort voor de EU? Die is toch verplicht? Hoop dat het niet moet vind het zo veel mooier..

    Mag ook gewoon via een adapter.

  249. check hier wat hoofd designer Jonathan Ive ervan vindt..
    http://twitter.com/jonathanive

  250. en wanneer draaien ze hem open om te checken wat voor hardware er in zit?

  251. Als iTunes hem herkend dan zie je toch de serial nr fzo?? En kun je toch veel dingen uitlezen van het toestel…

  252. Damn, wist niet dat design zo belangrijk is voor sommige hier..

    Ook raar dat bijna niemand ingaat op de nieuwe hardware!?
    Lekkerd boeiend van die bolle afwerking, krijg je wel ‘n 16% grotere batterij voor terug! 😮

  253. Dit is een prototype ( zoals ze zelf al zeggen ), en gaat Apple echt niet op de markt brengen…
    Het uiterlijk zal nog wel veranderen, de afwerking is ook niet helemaal 100% Apple (verkoop) waardig.

    Time Will Tell…

  254. @Eric: Weer hetzelfde design?? Nou zeg, na 2 jaar mogen ze wel eens iets nieuws brengen… Dus ik vind dit ding best wel mooi.

  255. Origineel geplaatst door Dragao Cell
    Volgens de laatste verhalen zou Gizmodo het toestel hebben overgekocht voor 10.000 dollar van de persoon/personen die het toestel zouden hebben gestolen.Overigens kan het ook zijn dat het gaat om een ‘oude prototype’. In juli 2009 kwam het verhaal naar buiten dat een Foxconn medewerker 1 van de 16 prototypes 4G was kwijtgeraakt.Als je kijkt naar de foto van Gizmodo zie je ook het labeltje van een connector en daarop staat 2009.Echter dan is de vraag of het toestel dan uberhaupt had gewerkt.

    wat jij zegt kan wel degelijk kloppen 😮 goed gezien
    ik denk echter ook dat hij dit wel degelijk is en ook dat hij nog zeker qua uiterlijk iets anders gaat zijn tot aan de release

  256. Ziet er erg goed uit, wel opvallend dat deze zomaar in een café rondslingert.
    Aparte wijzigingen in het uiterlijk maar niet verkeerd!!

    Verder ben ik wel benieuwd naar specs van de kaarten die erin zitten (qua grootte en snelheid), normaal wetenze dit toch (bijv. Samsung hd oid?)

  257. Jammer dat men niet kan achterhalen of dit model de CDMA versie is van Verizon of de GSM versie voor AT&T (en nederland uiteraard).
    De Verizon CDMA versie schijnt gemaakt te zijn door Pegatron Technology Corp. in Taiwan dus wellicht dat men nog ergens een logo o.i.d. aantreft in de behuizing wanneer ze deze ‘vondeling’ gaan opereren.

    De site van msnbc meldt overigens dat Apple als commentaar heeft gegeven niet een toestel verloren te zijn geraakt maar dat er een toestel gestolen is!!
    Laat de complot theorieën maar losbarsten zou ik zeggen. Het viel mij wel op dat veel commentaarschrijvers meteen de conclusie trekken dat er wel enkele koppen zouden rollen bij Apple door dit voorval. Nu, we leven niet meer in de middeleeuwen en zou jij als superieur die (zeer duurbetaalde) werknemer(s) welke ook nog eens toegang hebben tot bedrijfsgeheimen, behorend tot een zeer klein en select gezelschap binnen de afd. R&D van Apple ontslaan, 2 maanden vóór de lancering van jouw grootste melkkoe?
    Erg naief maar wel zeeeeer primair gedacht 🙂

  258. @fredkop:
    Misschien is dat bepaalde onderdeel (of zelfs de hele iPhone) in 2009 al gemaakt. Lijkt mij best mogelijk.

    De gepatenteerde metalen rand komt bij dit model juist goed tot zijn recht, omdat de oudere modellen de stevigheid vooral van de plastic behuizing moesten hebben. 3GS vs 4G/HD

  259. Dat er op dat labeltje 2009 staat, is juist meer en meer ‘bewijs’ dat het een 2010-model gaat worden; alsof dit exemplaar vorige week gemaakt, en vorige maand bedacht is.

  260. @WvB22 ik weet niet of je veel leest, maar moest ik alles geloven wat ik al gelezen heb, dan had ik waarschijnlijk een beter iphone en beter ipad op dit moment…;) trouwens hoe geloofwaardig kan dit blijken, vanuit een “geruchten” site die juist nu de wereld heeft geïnformeerd van een zogezegde gevonden iphone in een café. Er is heel weinig uitleg over wat en hoe. Trouwens word in het echt nieuws gesproken dat Gizmodo zou betaalt hebben voor dit. Dus de betrouwbaarheid van de bron is zekers niet 100% het is niet omdat er een appel opstaat dat het van apple is ;). Ik wil niet onbeleefd zijn, maar de kans dat een site nu al de zogezegde 4de generatie iphone in bezit heeft, lijkt wel bijna 0. Word niet blind anders zeggen anderen hoe je moet denken 😉

  261. Hmm weet niet goed wat ik er van moet vinden.. Vind ik hem nou mooi of niet? Als ik hem in handen heb zal ik wel weer verkocht zijn 🙂

  262. Zoveel gezeik over de uiterlijk van dit ding.
    waar of niet waar mooi of lelijk zodra die uitkomt kopen we hem allemaal.
    Voordat de 3g uitkwam waren de zelfde reactie’s hier te vinden en nou is het op dit moment de gelikste phone one earth.
    Zodra deze toestel te koop is hier in nl zullen de profiders de micro sim meeleveren dus snap ook dat gezeik niet van diverse mensen hier. En apple is apple ze doen eenmaal mee met ons om de markt lekker klaar te stoomen. kom maar op met de 4e gen iPhone ik koop hem maakt niet uit hoe die eruitgaat zien.
    owja ben vergeten om te reageren hoe die gaat heten doe maar 4g / 4 hd w.t.F. zeg denk je nou echt dat Apple gaat luisteren naar jou over hoe die gaat heten???

  263. Origineel geplaatst door allaiphone
    Ik heb Steve net even gebeld. Hij nam niet op …

    haha heerlijk dit 🙂

  264. Tjonge zeg, wat een goedgelovige kuddedieren hier, niet alle maar veel dan. Jullie geloven echt alles. Als dit echt was, dacht je nu daadwerkelijk dat de “eigenaar” hem per ongeluk in een bar laat liggen??? En een week in bezit, maar geen beeld van werkend, terwijl ie wel gewerkt heeft? Het feit dat ze hem uit elkaar schroeven bewijst dat te meer. En apple kan hem niet op afstand wissen, zeker niet als je de sim kaart eruit haalt.
    gewoon bullshit

    mischien prototype, mischien fake, maar zeker 100% met opzet publiekelijk gemaakt. Denk toch een een keertje na!!!!

    Zon media aandacht schroeft de verkoop en de apple aandelen altijd echt enorm op, mensen staan nu al in de rij om te kopen. Dit is gewoon bedoelde marketing, ik snap echt niet dat zo veel mensen dat niet zien, ook jij zelf laat zon apparaat niet per ongeluk liggen, en dan doet ie het plotseling niet meer…….. Jullie geloven dus ook in ufos en marsmannetjes

    Grow up, wacht tot hij uitkomt, en koop hem dan wel of niet

  265. @Simon: als ze hem zo klein hebben gemaakt om in die case te passen hadden ze wel gewoon alles in een 3gs case gepropt hè. Dit is waarschijnlijk definitief! Ik hoop het sowieso want vind hem een stuk mooier dan wat nu beschikbaar is.

    Er is trouwens bevestigd dat deze echt is op gizmodo na een telefoongesprek met de eigenaar van de telefoon :p. Ernstig voor die jongen

  266. Origineel geplaatst door Jantje
    Tjonge zeg, wat een goedgelovige kuddedieren hier, niet alle maar veel dan. Jullie geloven echt alles. Als dit echt was, dacht je nu daadwerkelijk dat de “eigenaar” hem per ongeluk in een bar laat liggen??? En een week in bezit, maar geen beeld van werkend, terwijl ie wel gewerkt heeft? Het feit dat ze hem uit elkaar schroeven bewijst dat te meer. En apple kan hem niet op afstand wissen, zeker niet als je de sim kaart eruit haalt.gewoon bullshitmischien prototype, mischien fake, maar zeker 100% met opzet publiekelijk gemaakt. Denk toch een een keertje na!!!!Zon media aandacht schroeft de verkoop en de apple aandelen altijd echt enorm op, mensen staan nu al in de rij om te kopen. Dit is gewoon bedoelde marketing, ik snap echt niet dat zo veel mensen dat niet zien, ook jij zelf laat zon apparaat niet per ongeluk liggen, en dan doet ie het plotseling niet meer…….. Jullie geloven dus ook in ufos en marsmannetjesGrow up, wacht tot hij uitkomt, en koop hem dan wel of niet

    Als je dan zo het baasje gaat uithangen met een grote mond zorg dan wel dat je het hele verhaal kent. Het blijkt duidelijk van niet. Engels lezen is wel moeilijk hè.

  267. De buitenkant is Prototype, de binnenkant is echt.
    Maar ik vind hem zo al mooi.

  268. Dacht dat Apple een patent op de aluminium rand/bezel had? En nou zit het er niet meer op..

  269. Origineel geplaatst door ome Jeroen
    en die krijg ik dus van de zomer als ik mn abo kan verlengen

    Een “Apple-product krijgen” is een Contradictio in terminis 😉

  270. Nep of echt, gerucht of waar verhaal. Het doel is in ieder geval bereikt: in nog geen 15 uur na het verschijnen van het artikel al ruim over de 250 reacties hier (en in andere fora waarschijnlijk hetzelfde). Het maakt dus behoorlijk wat los in de ‘gemeenschap’ en belooft weer lange rijen in de zomer voor de winkels.
    De reacties zijn altijd erg leuk om te lezen, vooral de fanatiekelingen die het 100% zeker weten dat dit wel/niet echt is. De meesten lijken wel Steve Jobs himzelf en weten precies wat in zijn hoofd omgaat 😉
    Net als straks weer tijdens het WK – waar we weer 16 mln. bondscoaches erbij krijgen – prachtig.

    De voorpret blijft toch nog altijd het leukst.

  271. Hee!

    Dat hoesje heb ik ook! 😀 Dan past ie waarschijnlijk ook om de iPhone 4G 🙂

  272. Ik vind hem wel mooi.. Maar nu moet Telfort nog Micro-sim gaan ondersteunen :S of ik moet gaan knippen 😛

    Maar dat boeit me niet zo ik ga hem toch kopen in Juli!

  273. @Martijn:

    Het op afstand wissen is wel mogelijk!! Via Mobileme!

  274. Ik hoop echt niet dat dat hem word na 6 jaar ben ik wel eens toe aan een nieuw model met een vet groot scherm als de htc hd 2 BV. Ik dacht dat Apple zon innovatief bedrijf was. En dalijk met de ipad heb ik geen iphone meer nodig want tijdens me werk doe ik toch niks anders dan browsen en die flutspelletjes speel ik dan wel thuis op mijn ipad. Dus graag een groter scherm Apple anders toedeloe.

  275. Vind de 3gs nu mooier dan dat ik hem al vond.. niet dat de evt. nieuwe lelijk is.. beetje als de ps3 en de ps3 slim. Ene is kleiner ander is strakker en luxueuzer

  276. Iedereen vindt de “gevonden” iPhone niet op een Apple product lijken, maar ik vind dat ‘t design wel wat weg heeft van een MacBook Pro… Toch? Vind ‘t een prachtig design en hoop maar dat ie snel uitkomt (in ieder geval vóór juli). 🙂

  277. @Daan: Het gaat hier over dat Apple het toestel in zijn systeem als gestolen heeft gemarkeerd. Dan blokkeren ze het IMEI-nummer en komt er inderdaad niks anders in beeld dan dat ‘connect to iTunes’ schermpje. Daar is dus niks fake aan.

  278. Don’t worry kids.
    Apple’s secret service gaat hem vast weer opsporen.. !!!

  279. Mhh, wat een slecht design… zo koud en saai. Ronde knopjes, rechthoekig model, meer iets voor Sony. Ik hoop dat deze fake is of het een grapje van Apple zelf is om het 4G vuurtje vast op te laden. Of wie weet krijgt Gizmodo big bucks van Apple om een hoax als dit de lucht in te sturen. BTW die schroefjes bij de speakers is ook niet echt volgens apple policies. Of kunnen we op deze manier de batterij zelf vervangen?

  280. Als er een mini sim kaart inzit, kunnen wij deze dan wel gebruiken in Nederland of moet de provider dan eerst een andere sim kaart hebben?

    De provider moet een micro-simkaart leveren.

  281. Lekker dit. Mooi apparaatje zo. Misschien lekken ze hem om de reacties op het design te meten. Wie weet.
    Het design vind ik qua vorm op de nieuwe iMacs lijken. Alleen wat meer glas voor en achter. Zelfde rondingen. Ik vind m erg mooi! Nieuwe vormen zorgen daarnaast ook nog voor nieuwe hoesjes dus weer nieuwe omzet voor hoesjesproducenten. Zij ook weer blij!

    Ik maak me echter veel meer zorgen over de Micro SIM. Die wordt in Nederland nog niet ondersteund. Da’s een dikke bummer!

    Misschien is het een idee om diverse telefoonmaatschappijen rond te bellen met de vraag of en wanneer ze een Micro SIM gaan ondersteunen?? Dan weten we misschien ook welke aanbieder de telefoon gaat uitbrengen!

  282. Origineel geplaatst door softijs
    Ik hoop echt niet dat dat hem word na 6 jaar ben ik wel eens toe aan een nieuw model met een vet groot scherm als de htc hd 2 BV.

    Na 6 jaar ?????

  283. Niet echt mooi kwa uiterlijk,

    Maar is wel opvallend dat die Gizmodo toevallig zo gezegd de nieuwe iphone heeft. vind het maar raar, maar zou nu cker de 3gs nemen want dit ding is foei lelijk

    en hij zou hem even aan moeten zetten, ondanks dat hij gekilled is zou hij hem wel aan moeten kunnen zetten soort van opstart schermpje. dat zou ik wel is willen zien.

    en idd dat word nog wat met die micro sim.

  284. Origineel geplaatst door softijs
    Ik hoop echt niet dat dat hem word na 6 jaar ben ik wel eens toe aan een nieuw model met een vet groot scherm als de htc hd 2 BV.

    Origineel geplaatst door EA Junk
    Na 6 jaar ?????

    Ja, softijs is net 6 geworden.

  285. Hoezo begin ik hem langzaam mooi te vinden, ik vond hem eerst helemaal niet mooi! Idemdito bij de iPad.

  286. Micro simkaart he… zou een slimme zet kunnen zijn van apple in samenwerking met de providers zodat je gedwongen wordt een nieuw abo af te sluiten……

  287. als ik me het goed kan herrineren dan heeft appel toch een patent over het “scrollen” op de achterkant van de phone ik denk dat die achterkant daarom van een keramisch materiaal moet zijn.

  288. Voor de mensen die aan de authenticiteit van Gizmodo twijfelen, kijk eens op hun website. Daar staat het verhaal over hoe en wat gevonden, en ze hebben een brief van de man verantwoordelijk onder Steve Jobs, of ze alsjeblieft het toestel willen terugbrengen.

  289. For what it’s worth, mensen, maar er zijn inmiddels twee vervolgverhalen te lezen op Gizmodo. Eentje over hoe het apparaat bij Gizmodo terecht is gekomen en deze zegt dat Gizmodo een officieel verzoek van Apple heeft gekregen om het ding terug te geven.
    Lol, en Dennis was me net voor terwijl ik met de link aan het klooien was. 🙂

  290. @Marvel: Muhaha 🙂
    Ik dacht: mensen kunnen Gizmodo wel vinden via google of welke zoekmachine dan ook. 🙂

  291. Ik zit al maanden te wachten op de nieuwe iphone zodat ik mijn klote samsung weg kan donderen, maar nu ik de nieuwe iphone heb gezien kan ik niet wachten , hij is zelfs mooier dan de oude ( en die vond ik al gaaf ).
    Dus schiet maar op want ik wil hem sneeeeel

  292. Lmao op twitter : woah, iPhone 4G…be happy to activate it for you and dump the NAND /via @geohot

  293. Check Gizmodo, check iPad/iMac etc. Dit is een origineel prototype maar voor 90% klopt ie. Denk dat alleen de metalen rand er wat netter uit gaat zien: geborsteld aluminium en zal exact aansluiten op glas net als bij iPad.

  294. Origineel geplaatst door Daan
    Het op afstand wissen is wel mogelijk!! Via Mobileme!

    Dit is wel even anders dan het wissen via MobileMe. Apple heeft het complete toestel gewist. Er staat geen eens meer een OS op. Met MobileMe kan je alleen je persoonlijke gegevens wissen. Voor de rest is de iPhone dan gewoon bruikbaar.

  295. Origineel geplaatst door WvB22
    Origineel geplaatst door DaanHet op afstand wissen is wel mogelijk!! Via Mobileme!Dit is wel even anders dan het wissen via MobileMe. Apple heeft het complete toestel gewist. Er staat geen eens meer een OS op. Met MobileMe kan je alleen je persoonlijke gegevens wissen. Voor de rest is de iPhone dan gewoon bruikbaar.

    Ik denk nu niet dat dit voor Apple een echt probleem is als ze dit willen. Aangezien ze ook ver gaan in hun andere beveiligingen.

  296. ik zie geen universele aansluiting voor opladen. De bedoeling was toch dat apple vanaf volgende iPhone universele aansluiting ging gebruiken???

  297. Iemand een idee of het een of het een oled scherm betreft?

  298. Origineel geplaatst door Ali
    ik zie geen universele aansluiting voor opladen. De bedoeling was toch dat apple vanaf volgende iPhone universele aansluiting ging gebruiken???

    ik geloof dat ze dat via een opzet stukje willen doen. dus de dock connector die dan op mini usp word gezet.

  299. Ik denk dat Apple al zijn Iphone gemaakt heeft.
    2 maanden voor de lancering heeft Apple zijn nieuwe Iphones al in de magazijn liggen. Dus ik denk dat de kwijtgeraakte iphone gewoon een prototype is dat niet wordt gebruikt en gewoon misleidende reclame is 🙂

  300. @Keo: Gezien Apples focus op daadwerkelijke bruikbaarheid in plaats van op featurelijsten en buzzwords verwacht ik het niet.

    Laten we het in ieder geval niet hopen, zou het leuk vinden als ik dit ding ook buiten kan gebruiken.

  301. jammer dat hij al is gezien nu word hij vast niet uitgebracht
    omdat het toch geen verassing meer is 🙁

  302. Ja, zo werkt dat.
    Ze veranderen gewoon gauw alles, omdat jij hem al hebt gezien.

  303. laat die hem aub niet zijn ik vind hem echt vreselijk

  304. Dit is zoieso een stunt, ik denk dat elke werknemer die op de afdeling design werkt of op welke afdeling dan ook, zeker gefouilleerd word of die niks heeft meegenomen. Prima stunt dit.

  305. Origineel geplaatst door Jan de Brandweerman
    Dit is zoieso een stunt, ik denk dat elke werknemer die op de afdeling design werkt of op welke afdeling dan ook, zeker gefouilleerd word of die niks heeft meegenomen. Prima stunt dit.

    Is het dan zo moeilijk te begrijpen dat deze telefoons ook in het wild getest moeten worden? Of denk jij dat Steve met 200 iPhone’s op zak gaat lopen? Overigens is de echtheid al bevestigd door Apple’s Legal Dept. en is de gene die hem verloren heeft nog niet ontslagen.

  306. Lekker boeiend allemaal, ik zie het tegen die tijd wel weer. Niet dan?!

  307. Ja toch, wat verwachten jullie dan..dan hij er opeens heel anders uit ziet, vergelijk maar alle modellen met elkaar en zie het patroon. Deze phone past daar prima tussen.

  308. Wie denkt dat dit het nieuwe design gaat worden heeft het fout! Lijnen kloppen niet stoppen opeens, niet goed afgewerkt.
    Duidelijk nog niet de def body!

  309. Voor mij mag hem eruit zien zoals hij getoond word als hij maar werkt zoals 3gs subliem gewoon op alle gebied

  310. Ik vond het wachten al zo moeilijk, maar dit maakt het nog veel moeilijker! xD Waarschijnlijk moet ik na de release ook nog een paar maanden wachten ivm beschikbaarheid, maar het is het waard!

  311. Ach, de 1 vind hem niet mooi, velen ook wel.
    Ik vind hem veel mooier dan de 3G die ik nu heb..hoop dat het hem wordt..kan niet wachten.

  312. Origineel geplaatst door paulzurrr
    Er is sowieso iemand net ontslagen bij apple =p

    WhahaxD

  313. Geld de lanceer datum van 22 juni ook voor nederland?

  314. Origineel geplaatst door Hakan
    Geld de lanceer datum van 22 juni ook voor nederland?

    Voor Nederland is die datum inderdaad net zo niet-aangekondigd als voor de VS, Duitsland, Uruguay en Rwanda 😉

    Reken op een aankondiging tijdens WWDC (7 juni e.v.), en beschikbaarheid enkele weken later. De 3G en 3GS waren in theorie ‘wereldwijd’ tegelijk beschikbaar, waarbij wereldwijd natuurlijk betekent de landen waar die telefoons verkocht werden rond die tijd.

  315. ”Dit is de iPhone die op 22 juni 2010 gelanceerd gaat worden” Dit staat in de tekst hierboven,dus is het nou wel of niet aangekondigd?

  316. Nee, nog niet aangekondigd..
    Staat er inderdaad een beetje zo, ze bedoelden daarmee dat hij op 22 juni 2010 aangekondigd zou worden..oorspronkelijk was dat de datum van de WWDC.
    Die datum is nu officieel 7 juni (start tenminste) geworden en dan wordt hij waarschijnlijk aangekondigd..en paar weken later zal hij hopelijk overal te krijgen zijn.

  317. Origineel geplaatst door paulzurrr
    Er is sowieso iemand net ontslagen bij apple =p

    dat denk ik niet, dit is gewoon een meesterlijke actie!
    Hiermee heeft Apple enorm veel (vooral positieve), gratis publiciteit. Ik zeg: “Geweldig slimme actie van Apple!”

  318. Ik haat die gizmodo. nu moeten we langer wachten, want apple gaat natuurlijk dit niet meer uitbrengen in juni, dat durf ik bijna 100% te zeggen.

    Good job gizmodo, burn in hell

  319. @iphonelover:
    je denkt het ook zeker te weten? 😉

  320. volgens de dame bij tmobile wordt de nieuwe iphone vanaf januari/februari 2011 geleverd bij een abb.

  321. Wanneer kan ik deze iphone in nederland kopen?

  322. ik hoop dat ie wat schok bestendig is,en dat de camera wat beter is plus geluid met trilfunctie.anders mogen ze hem houden..mooi software programmas trouwens rest is k** idd hij is gecrassesd.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.