Reacties voor: De iPad is er! Voorpret met productgids, apps en lijstjes

Vandaag is het grote moment: de Apple iPad gaat in de verkoop.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Die Marvel app lijkt me echt GENIAAL. Epicurious ook leuk als je veel kookt! Hoop dat ik in mei in de UK een iPad weet te bemachtigen.

  2. Het is hier rustig.(nog weinig reacties)

  3. Jammer dat de Pasen er tussen zit. Dit vertraagd de shipping van me iPad naar nederland weer met twee extra dagen.

  4. Kan je eigenlijk de Ipad apps gewoon kopen in de Nederlandse App Store als je een Ipad uit het buitenland hebt?

  5. @michal: Ja hoor, geen probleem. Bedrijven als EA hebben nog wel eens de neiging om games alleen in de VS uit te brengen. Maar wat ik gezien heb, zijn er inmiddels behoorlijk wat iPad-apps in de Nederlandse Store. Geen probleem om die te installeren.

  6. Sherlock Holmes lijkt me ook wel een leuke applicatie! Zag hem staan in de appstore. In de USA appstore is er al een onderscheid tussen iphone en ipad app’s gemaakt. In Nederland helaas nog niet, dus moet je de app’s zelf zoeken. Verder is die rij natuurlijk overdreven, want als je bestelt en je laat hem verzenden, krijg je hem gewoon op dezelfde dag thuis gestuurd..

  7. Ik lees ook weer hier dat het soms handiger kan zijn om een US account te nemen voor de App store. Alleen kun je dan slechts gratis Apps krijgen. Ik heb nog een Itunes gift card die ook op de App store voor mijn Iphone werkt liggen, zou deze na activatie het wel doen in US App store?

  8. ik ben er nog niet uit of ik hem straks in Londen of in Dusseldorf ga halen.. :))

  9. @Jan B: Nee ik heb geprobeerd mijn creditcard aan te sluiten op de US store maar dat kan niet. toen bedacht ik dat ik een giftcard kan kopen en deze naar mijzelf te sturen. Gedaan en wat blijkt alleen geldig voor de nl store vet balen ik wilde wel eens een film kopen bij Itunes i.p.v. illegaal downloaden maar dat gaat niet dus dan meer weer de piratebay. voor de apps is dat wel vervelend.

  10. @scheerschuim: om maar in de terminologie te blijven: we worden dus door Apple geknipt en geschoren!

  11. Zoals te zien bij jimmy fallon, waarbij gast Josh Topolski de iPad kwam demonstreren, beschikt de iPad over een 5 icon dock!

  12. Origineel geplaatst door erik
    ik ben er nog niet uit of ik hem straks in Londen of in Dusseldorf ga halen.. )

    daar ben ik ook over aan het twijfelen… Waarschijnlijk zullen ze hier wel een helder artikel aan toewijden zodra de ipad naar Europa komt.

  13. @janB en scheerschuim : check deze site : http://www.itunescode.nl
    Daar kan je amerikaanse gift cards kopen en worden deze rechtstreeks naar je ge-emailed en zie je ze bovendien ook nog eens online na betaling. En dit allemaal in slechts enkele seconden !
    ik heb het vorige week gedaan met een amerikaanse gift card van 25 euro en het werkt perfect !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.