Reacties voor: CruxSKUNK: superdun iPad-toetsenbord zoekt geld

CruxSKUNK is een iPad-toetsenbord die dunner is dan eerdere keyboards. De CruxSKUNK zorgt voor een MacBook Air-uiterlijk en is via Kickstarter te koop.
Lees het complete artikel → CruxSKUNK: superdun iPad-toetsenbord zoekt geld
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Waarom wachten ik heb mij gelijk als backer aangemeld. 12 september afwachten heeft m.i. Niets met dit project te maken

  2. $55 voor internationale verzending!?! Zeker via Fedex, want via US Postal is het een heel stuk goedkoper.

    Had deze graag gesteund, maar niet met deze onnozele verzendkosten.

  3. Origineel geplaatst door AlbertTCB$55 voor internationale verzending!?! Zeker via Fedex, want via US Postal is het een heel stuk goedkoper. Had deze graag gesteund, maar niet met deze onnozele verzendkosten.

    Komt omdat er een batterij in zit… Daar gelden sinds kort andere regels voor en daarom is het verzenden zo duur.

  4. Ik heb het wel een beetje gehad met die kickstarter projecten, die dingen blijven onwaarschijnlijk duur zodra ze van de grond komen. Dit soort dingen hebben vaak gewoon niet genoeg resources om zo’n product voor een redelijke prijs aan de man te brengen.

  5. Ik heb een tijd geleden ook een bestelling gedaan in Amerika voor een iPad-hoes.(G-Form)
    Prijs : 59.95 $
    Shipping Fedex : 78.58$
    Douanekosten en btw : 30 euro

  6. zo iets is er aL! zoek maar eesn op logitech ultrathin keyboard cover.

  7. iPad ≠laptop
    Probeer er ook geen van te maken.

  8. Laatst iets laten verzenden met accu voor de helft vh geld!

    Origineel geplaatst door Richard
    Origineel geplaatst door AlbertTCB$55 voor internationale verzending!?! Zeker via Fedex, want via US Postal is het een heel stuk goedkoper. Had deze graag gesteund, maar niet met deze onnozele verzendkosten.Komt omdat er een batterij in zit… Daar gelden sinds kort andere regels voor en daarom is het verzenden zo duur.

  9. Helemaal gelijk!
    @Jeroen:

  10. Voor de mensen die zeggen dat de internationale verzendkosten zo hoog zijn. Ze hebben daar een reactie op gegeven. Het komt inderdaad door de accu die erin zit. Maar als jullie iets verder zouden lezen, in de FAQ staat dat verzenden naar West-Europa voor 40 dollar wordt aangeboden! Je kan je pledge nog aanpassen om maar 40 dollar verzendkosten te betalen.

    De reden waarom dit niet in de rechts in de backerskolom staat is omdat je dat niet meer kan aanpassen nadat het project er backers voor heeft.

  11. Ziet er erg aantrekkeling uit om te kopen, helaas ben ik. Niet een fan om producten aan te schaffen bij de US omdat ik niet op zit te wachten om bij te betalen aan belasting heffing wegens importeren. Tenslotte is 135 + 55 dollar vrij prijzig.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.