CruxSKUNK: superdun iPad-toetsenbord zoekt geld

CruxSKUNK is een iPad-toetsenbord die dunner is dan eerdere keyboards. De CruxSKUNK zorgt voor een MacBook Air-uiterlijk en is via Kickstarter te koop.

CruxSKUNKCruxSKUNK is een nieuw Kickstarter-project, waarbij het dunste iPad-toetsenbord ooit moet worden gemaakt. Het 6 millimeter dunne toetsenbord geeft je iPad het uiterlijk van een MacBook Air en zorgt ervoor dat alles in dezelfde Apple-stijl blijft. Het moet een accessoire worden dat door Apple ontworpen had kunnen zijn. Laat je de foto hiernaast aan een aantal mensen zien, dan zullen heel wat mensen bij oppervlakkig kijken denken dat het echt een MacBook Air is. Als kenner zie je natuurlijk meteen dat de trackpad ontbreekt en dat de zwarte balk boven het scherm daar niet hoort.

Stop je de iPad in de case, dan is het complete pakket maar 19 millimeter dun. Mensen die veel moeten schrijven zullen vooral bij zijn met het nieuwe accessoire, dat trouwens niet fysiek is gekoppeld aan het toetsenbord. Net als veel andere toetsenborden voor de iPad moet je verbinding leggen via Bluetooth. Na eenmalig koppelen maakt het toetsenbord voortaan automatisch verbinding. Er zit een 350 mAh-batterij in, die het een hele maand volhoudt. De scharnier is ook bijzonder: die zorgt ervoor dat je het toetsenbord 360 graden naar achteren kunt klappen, zodat je een tablet-vorm houdt zonder de iPad uit de case te halen.

De CruxSKUNK kost 135 dollar, plus nog eens $55 internationale verzendkosten. Om het project te laten slagen is 90.000 dollar nodig en de makers zijn al goed op weg om dat doel te halen. Met nog een maand te gaan heb je alle tijd om te beslissen of de CruxSKUNK iets voor jou is. Wij raden aan om nog even een paar dagen te wachten tot Apple iets nieuws aankondigt. Want wellicht brengt 12 september meer dan alleen een nieuwe iPhone.

Meer info: Kickstarter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 augustus 2012, 10:55
Categorie Accessoires
Onderwerpen ipad, kickstarter, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.