Vermoedelijke beschermhoezen iPod touch wijzen op nieuw design

Hoesjes voor de vijfde generatie iPod touch wijzen erop dat de iPod touch een nieuwe design krijgt. Hoesjes van GizChina zijn minder afgerond en hoekiger. Er zit ook een mysterieus extra gat in.

ipod-touch-4gBeschermhoesjes en onderdelen van de volgende generatie iPhone hebben we al gezien. Geruchten over de iPad mini komen ook al goed op gang: vandaag vertelde AllThingsD op basis van informatie van eigen bronnen dat er een apart evenement in oktober komt, waar de iPad mini zal worden aangekondigd. Maar hoe zit het met de iPod-productlijn, het apparaat dat oorsponkelijk de maanden september en oktober opluisterde met nieuwe producten? Over de iPod touch valt er eindelijk weer eens iets te melden: gelekte cases van een vermoedelijke nieuwe iPod touch wijzen op behoorlijk wat veranderingen in het design.

Mochten de cases kloppen, dan krijgt de vijfde generatie iPod touch een minder afgeronde behuizing dan nu het geval is. Er is ook een extra gaatje aanwezig aan de achterkant van het apparaat. Die zit meer bij de onderkant, terwijl het gebruikelijke gaatje voor de camera nog gewoon aan de bovenkant zit. Wel is het gaatje iets uitgerekt, wat wijst op de aanwezigheid van een led-flitser. De foto’s werden gepubliceerd door GizChina.

ipod touch cases

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 augustus 2012, 21:08
Categorieën Geruchten, iDevices
Onderwerpen hoesje, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.