Reacties voor: Corning maakt speciaal glas voor opvouwbare smartphones

Apple-toeleverancier Corning heeft glaspanelen gemaakt voor opvouwbare iPhones. Dit zou een betere oplossing zijn dan schermen van plastic polymeren, die na verloop van tijd scheurtjes en rimpels kunnen gaan vertonen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 3 reacties

  1. Glas is inderdaad de beste oplossing… dat plastiek is nu al na enkele vouwen gedeukt e onregelmatig (net zoals sommige goedkoop geproduceerde (nodeloos dunne) 75 inch tv’s met overal schermoneffenheden en deuken)
    Apple is nooit te laat met innovatie, maar ze ontwikkelen het tenminste door, tot het echt geschikt is voor massaconsumptie, en daardoor ‘releasen’ ze heel weinig wat nadien weer wegvalt door ondoordacht ontwerp. Er wordt altijd ten onrechte kritiek gegeven op deze werkwijze maar dit is de enige werkwijze die goede producten oplevert.
    Iets om naar uit te kijken.
    Er werd nu al veel kritiek gegeven op de ‘buigbaarheid’ va de nieuwe iPad Pro, ik be benieuwd hoe ze dit op deze plooibare telefoons gaan testen…

  2. Ik begrijp de obsessie van deze vouwbare telefoons toch niet zo goed

  3. Origineel geplaatst door Timo
    Ik begrijp de obsessie van deze vouwbare telefoons toch niet zo goed

    Inderdaad. Voor een horloge snap ik het nog wel. Maar bij een telefoon? Dan koop ik wel een iPhone en een iPad want die zijn samen nog goedkoper ook.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.