Reacties voor: Cookoo-fabrikant kondigt nieuwe Cogito-smartwatches aan

CONNECTEDEVICE heeft de Cogito-smartwatches aangekondigd, opvolgers van de Cookoo-smartwatch.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Denk twee keer na… Ik heb een gewone cookoo en heb continu problemen met onstabiele verbinding. Was meer een dood vogeltje dan wat anders. Nu over op Pebble en dat bevalt prima, veel handiger en stabiel.

  2. Kijk dat noem ik nou een stijvolle smartwatch!
    De pebble’s mogen dan wel meer functionaliteit hebben, ik vind het design een stuk minder. Ook moet je ze elke week opladen.
    Persoonlijk vind ik het genoeg om aan de hand van het horloge te kunnen beslissen of je de telefoon uit je broekzak moet halen.
    Wat mij betreft is dit tot nu toe de meeste geslaagde versie van een smartwatch die in productie gaat.

  3. Voor mij ook, kanshebber voor mij!

  4. Denk dat cookoo de kans heeft gehad. Door de grote ellende die vele mensen met hun huidige watch hebben mbt verbinding en het uitblijven van functionaliteit die beloofd waren. Advies om je geld in je zak te houden tot de iwatch komt

  5. Ik heb net de Cookoo watch aangeschaft. Het nieuwste model. Ik ben er super blij mee. In eerste aanleg kocht ik er een die niet te upgraden was. Na hem teruggebracht te hebben en bij een ander een nieuwe te hebben besteld kon deze geüpdate worden en hij werkt als een trein!! Helemaal top. Ook deze nieuwe Cogito is bij mij een goeie kanshebber.

  6. Ik wil dit jaar graag een smartwatch aanschaffen en gezien de laatste ontwikelingen gaat dat ook wel gebeuren.
    Ik bent benieuwd naar de “iWatch” van Apple.
    De ontwikkelingen gaan op dit moment erg hard, daardoor is het moment van instappen lastig te bepalen.
    Ik wil geen smartwatch die 2 weken later al sterk achterhaald is.

  7. Slechte ervaringen met de cookoo watch. Mijn horloge was niet te upgraden door een fout bij hun maar oplossen was er niet bij. Horloge was een paar maanden oud maar ik moest betalen om het op te lossen. Na een paar mailtjes NIETS meer gehoord, dus mensen kijk ff verder als je zeker wilt zijn van service.

    Berichtje op Facebook helpt ook niet, wordt gewoon verwijderd… Echt te gek voor woorden, kijk naar een pebble of wacht op de iwatch!

  8. Origineel geplaatst door steven
    Slechte ervaringen met de cookoo watch. Mijn horloge was niet te upgraden door een fout bij hun maar oplossen was er niet bij. Horloge was een paar maanden oud maar ik moest betalen om het op te lossen. Na een paar mailtjes NIETS meer gehoord, dus mensen kijk ff verder als je zeker wilt zijn van service.Berichtje op Facebook helpt ook niet, wordt gewoon verwijderd… Echt te gek voor woorden, kijk naar een pebble of wacht op de iwatch!

    Helemaal mee eens. Cookoo was de disceptie ten top. Eierwekker heeft meer nut dan dit horloge. De naam Smartwatch is schromelijk overdreven voor de cookoo. Eerst zien dan geloven voor wat mij betreft.

  9. @steven: Ook ik had dezelfde negatieve ervaring. Pas dus op met de Cookoo!

  10. @Luc P: goede garantieafhandeling is inderdaad ook erg belangrijk.
    Dat zit bij Apple in ieder geval wel goed, bij Pebble weet ik dat niet.
    Ze noemen hem zelf overigens geen smartwatch, maar een ‘connected watch’.

  11. Niet slecht, absoluut niet slecht.
    Ik wacht liever af op de iWatch. Dan pas ga ik een besluit nemen welke ik ga kopen.

  12. Origineel geplaatst door steven: Slechte ervaringen met de cookoo watch. Mijn horloge was niet te upgraden door een fout bij hun maar oplossen was er niet bij. Horloge was een paar maanden oud maar ik moest betalen om het op te lossen. Na een paar mailtjes NIETS meer gehoord, dus mensen kijk ff verder als je zeker wilt zijn van service.

    Berichtje op Facebook helpt ook niet, wordt gewoon verwijderd… Echt te gek voor woorden, kijk naar een pebble of wacht op de iwatch!

    Mee eens. Ik heb dezelfde slechte ervaringen. Niet kopen die dingen.

  13. Dit is wel een stap in de goede richting. Gewoon klassiek horloge met smartwatch functies. Dit is ook de richting die ik verwacht bij de iWatch.

  14. Concept van een normaal hologe is echt heel goed maar als de notificatie’s niet binnen komen door slechte verbindingen had men beter een normaal horloge kunnen kopen. En de domme fout van de makers dat men een horloge die niet te upgraden is en er wel werd verteld dat de fuctionaliteit uitgebreid zou worden slaat alles. Eurie’s in de zak en hopen op beter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.