SkyBell Doorbell: WiFi-deurbel met videocamera en bewegingssensor

Met SkyBell en het bijbehorende SkyBell Doorbell voor iPhone kun je eenvoudig videobellen met mensen die voor je deur staan.
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

skybell doorbellSkyBell is een slimme videodeurbel die vanaf half januari zal worden geleverd. De ontwikkelaars hebben nu ook de bijbehorende app uitgebracht, genaamd Skybell Doorbell. SkyBell zelf is een Wi-Fi-deurbel met videocamera, microfoon, luidspreker en bewegingssensor. Wanneer een bezoeker op de knop drukt kun je via de SkyBell Doorbell app de persoon aan de deur zien, horen en ermee praten. Het maakt dus niet uit of je thuis bent. Ook op je werk of in het buitenland kun je met iemand aan de deur spreken. Handig ter beveiliging, maar ook om de postbode te zeggen dat hij jouw pakketje aan de buren mag geven.

De bewegingssensor in de SkyBell detecteert bezoekers ook als ze niet op de knop drukken. Het systeem werkt met meerdere gebruikers en apparaten. Dat is praktisch als je huisgenoten of partners hebt die dezelfde toegang willen hebben. Of als je apparaten in meerdere huizen hebt geïnstalleerd en deze allemaal vanuit de app wil beheren. De camera van SkyBell heeft ook nachtvisie, zodat je ook in donkere omstandigheden kunt zien wie er voor je deur staat. De videofeed is zowel via WiFi als via 3G en 4G te ontvangen. We schreven al eerder over SkyBell, maar toen was het nog een Kickstarter-project en heette de bel iDoorcam.

belbellen

Wie geïnteresseerd is in SkyBell kan de accessoire bestellen via de website van SkyBell. De deurbel zelf kost $199, maar bij verzending naar Nederland komen daar nog 20 dollar verzendkosten bij. Een alternatief voor SkyBell is het Indiegogo-project MyBells, een slimme deurbel met een camera en microfoon die met je iPhone kan verbinden. Hierdoor zie je via een app wie er bij de deur staat en krijg je een notificatie zodra de bel gaat. Je kunt MyBells bestellen door op Indiegogo minstens 70 dollar plus 10 dollar aan verzendkosten te betalen. Leg je meer geld neer, dan krijg je extra speakers om rond je huis op te hangen. Pas bij een donatie van 170 dollar krijg je een basisstation met touchscreen.

Downloaden: SkyBell Doorbell (gratis, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 juli 2014, 0:12
Onderwerpen deurbel, videochat

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.