Reacties voor: Concept: zo kan iRadio in iTunes eruit zien

Een concept laat zien hoe iRadio eruit kan zien in iTunes voor OS X. Tim Nikischin maakte een conceptvideo die vier opties van iRadio uitlegt.
Lees het complete artikel → Concept: zo kan iRadio in iTunes eruit zien

Reacties: 11 reacties

  1. Het zou fijn zijn als ze iTunes weer wat sneller kunnen laten zoeken door je bibliotheek. iRadio is een bonus

  2. Vanwaar eigenlijk iRadio en niet gewoon “Radio”, geintegreerd in iTunes? Elke noviteit betekent niet altijd een nieuwe app (zie Siri) of start met de kleine i (zie Passbook).
    M.i. een stuk logischer on “Radio” in iTunes te stoppen gelet op de (verwachte) integratie met iTunes. Zelfde opzet als Spotify met de ‘afspeellijsten’ en ‘Radio’ heeft gedaan. Een aparte iRadio-app blokkeert denk ik ook een FM-radio mogelijkheid.

    Anyway, morgen weten we het.

  3. Inderdaad alsjeblieft geen iTunes meuk meer. Ik erger me groen en geel aan dat programma. Op een stock iPhone werkt het vast prima, maar icm een gejailbreakte iPhone heb ik al genoeg ellende meegemaakt.
    Ik hoop op een web based dienst a la iCloud. Dat werkt prima en kan vanaf iedere pc/laptop etc benaderd worden.

  4. Origineel geplaatst door Marcoooo
    Inderdaad alsjeblieft geen iTunes meuk meer. Ik erger me groen en geel aan dat programma. Op een stock iPhone werkt het vast prima, maar icm een gejailbreakte iPhone heb ik al genoeg ellende meegemaakt. Ik hoop op een web based dienst a la iCloud. Dat werkt prima en kan vanaf iedere pc/laptop etc benaderd worden.

    Jij kiest ervoor te jailbreaken. Dat is niet waarop Apple de werking van iTunes en iOS-apparaten garandeert. Niet piepen dus.

  5. Welke meerwaarde kan het hebben tegenover rad.io?

  6. @Marcoooo: Volgens mij is juist jouw jailbreaken meuk. Zonder jailbreak werkt het gewoon zoals het hoort. Zoals Nick al zeer juist vertelde, niet piepen over je eigen meuk.

  7. Origineel geplaatst door Marcoooo
    Inderdaad alsjeblieft geen iTunes meuk meer. Ik erger me groen en geel aan dat programma. Op een stock iPhone werkt het vast prima, maar icm een gejailbreakte iPhone heb ik al genoeg ellende meegemaakt.
    Ik hoop op een web based dienst a la iCloud. Dat werkt prima en kan vanaf iedere pc/laptop etc benaderd worden.

    iCloud.com?

  8. Als iRadio uitkomt, hoop ik dat de normale radio wel in iTunes blijft, ik gebruik die heel vaak door de grote aanbod en ik wik liever geen andere programmas if sites in plaats ervoor.

  9. iRadio bestaat al, andere naam verzinnen 😉

  10. Ik zou het fantastisch vinden als deze radiodienst aangeboden wordt op mijn Apple TV 🙂

  11. Op Apple tv bestaat dat al

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.