Reacties voor: Concept Windows 7 tablet: mogelijke concurrent van iPad?

Een nieuw tablet concept gemaakt door Umand Dokey wordt gepresenteerd en draait Windows 7. Het geeft een goede kijk hoe Windows 7 op een mobiel apparaat kan draaien.
Mike van Hoenselaar -

Reacties: 12 reacties

  1. Leuk, maar volgens mij kan het alleen wat worden als er een apart Windows Tablet OS komt. Je draait op je HTC toch ook geen voledige versie van een windows OS maar een Mobile OS.

  2. staat toch ook Windows Phone 7 OS, niet windows 7?…

  3. Lijkt mij onhandig en niet intuïtief werken.
    Camera zit ik niet op te wachten en zeker geen twee.
    iPad lijkt mij handzamer omdat je hem makkelijker vasthoud met een hand.
    Toetsenbord lijkt mij te dicht op het scherm en je moet hem dan neerzetten. Dan zit je snel met je handen voor hetgeen je typt. Tenminste als ik zo het filmpje bekijk.
    De iPad is makkelijker onder weg.
    Grootste gemis op de iPad/iPhone vind ik multitasking.

  4. Echt zo’n concept-filmpje dat er op het eerste gezicht leuk uitziet maar als je iets verder kijkt zie je dat bijna alles er aan wanhopig verkeerd is.

    Game controllers aan de achterkant?! Klein flapje aan de voorkant met een toetsenbord?!

  5. Het filmpje ziet er leuk uit!
    Maar het is allemaal veel minder afgewerkt en minder mooi.

    En het is windows…

  6. En als grootste prob: het is nog maar een concept. Eens het op de markt komt heeft Apple de markt al.

  7. Lol, jullie hebben totaal geen idee waar de meeste over babbelen. Dit concept heeft 100% de toekomst en kan zelfs Apple in de vergetelheid brengen.

    Ik ben zelf 100% Apple fan, maar ik ben gelukkig niet zo gegijzeld als de meeste reacties hier boven. De iPad heeft, vergeleken met deze tablet, zoveel minpunten, dat als dit concept op de markt komt ik 100% zeker weet dat er meer verkocht van gaan worden. Waar kan ik aandelen van dit bedrijf krijgen?

  8. Tenzij je toetsenbord heel erg zwaar is gaat je tablet door de zwaartekracht volgens mij omvallen… Ofwel krijg je geen aangename kijkhoek…

    Dus FAIL!

  9. Ieder bedrijf kan een concept laten zien. Tot nu toe weten we dus eigenlijk nog niets van bovenstaande product. Pas als ze het op de markt brengen (tegen een scherpe prijs) zullen er veel mensen overwegen dit te kopen.Wie het eerste een werkend, aantrekkelijk en scherp geprijsd toestel uitbrengt (lijkt er op dat het deze keer een apple is) heeft een markt bepalende inbreng.Ik hoop op veel concurrentie komt zodat wij allemaal meer krijgen voor ons geld.

  10. Dit is een combinatie van goede ideeën, maar niet de beste uitvoering… Dit ding ziet er volgens mij erg lelijk uit. En waarom zijn de toetsen op dit mini toetsenbord niet tactiel!? Verder, sommige technologieën zijn niet eens uitgelegd… Hoe werkt deze 3d videocall precies? En waarom zijn de camera’s op de bovenkanten en niet op het midden? En waarom zijn ze althans zichtbaar!?

    @Alex dit is geen bedrijf maar één net afgestudeerd jongen met een 3d programma, geen vaste baan en teveel vrije tijd.

  11. OMG, die wil ik… vind die echt nu al mooier dan de iPad.. sorry hoor apple fanaten.. maar echt,, check dat disign en die keyboard functie 😛 hoe vet 😀

  12. Windhoos 7 een concurrent voor de ipad,
    ik heb nog nooit zulke bagger systeemsoftware gezien.
    iPad wordt groots.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.