Apple zet App Store open voor iPad-applicaties

Apple heeft de inschrijving voor iPad-applicaties opengezet. Ontwikkelaars kunnen hun applicatie voor 27 maart 2010 indienen.

ipad keynoteOntwikkelaars hebben een e-mail van Apple ontvangen, waarin ze worden opgeroepen om hun iPad-applicaties ter review in te dienen. De iPad-applicaties die tussen nu en 27 maart binnenkomen krijgen een eerste review door het App Review Team. Ontwikkelaars krijgen een eerste reactie of hun applicatie klaar is voor de ‘Grand Opening’. Daarna hebben ze nog de kans om de definitieve versie van hun applicatie in te dienen.

Om een applicatie te kunnen indienen moet je deze gemaakt hebben met de iPhone SDK 3.2 beta 5. Je hebt tot zaterdag 27 maart 17:00 uur PDT de tijd.

Apple heeft ook de iTunes Connect-interface aangepast. Hierin kun je zien hoe ontwikkelaars maximaal 5 screenshots voor de iPhone en iPod touch kunnen uploaden. Daaronder is te zien dat er maximaal 5 screenshots voor de iPad beschikbaar zijn. Dit moeten afbeeldingen zijn in jpeg-, jpg-, tif-, tiff- of png-formaat in vier mogelijke resoluties.
ipad screenshots

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 maart 2010, 20:40
Categorie Apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.